Három oltás dolgozik a szervezetében, enyhe tünetei vannak.

Márki-Zay Péter is elkapta a koronavírust: "Három oltás dolgozik a szervezetemben"

Fotó: Facebook

"Senki nem mondta, hogy könnyű lesz. Hogy nem lesznek váratlan nehézségek és kiszámíthatatlan problémák. Ma reggel kiderült, hogy elkaptam a koronavírust. Tegnap este az ATV székházában, a stúdióba lépés előtt testhőmérsékletet mértek, akkor még minden rendben volt. Hajnalban éreztem, hogy kicsit kapar a torkom, ezért elvégeztem egy tesztet. Pozitív lett"

- írta az egyesült ellenzéki miniszterelnök-jelöltje a Facebookon.

Majd így folytatta:

Jól vagyok, enyhe megfázásos tüneteim vannak. Három oltás dolgozik a szervezetemben. Minden külső programot lemondtam, karanténba vonultam és itthonról folytatom a munkát, dolgozom a kormányváltáson. Öt nap múlva egy negatív teszt birtokában újrakezdhetem az országjárást.

Mindenkit arra kérek, hogy vigyázzunk egymásra! Távolságtartással, maszkviseléssel, gyakori kézmosással!

Ha összefogunk, ha fegyelmezettek vagyunk, ezt a járványt is legyőzzük. Csak felfelé!"

- olvasható a politikus Facebook oldalán.

Címlapkép: Facebook

35 hozzászólásarrow_drop_down_circle

division
Három oltás nélkül ki tudja mi lehetett volna. A sejtes immunitás, a memóriasejtekben megbúvó antitestek munkába léptek nála ahogyan azt kell.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
percsi
@division: Persze, amit te művelsz itt az megengedett, te aztán nagyon okos vagy, a szakemberek is találgatnak, a kísérleti oltóanyagok hatásáról még fogalmuk sincs, vagy titkolóznak, de te biztosan tudod a tutit. Ha valaki más újságot lapozgat, más a véleménye, akkor az hül.e és felháborodsz.
Köszönjük, a vezetőink is jól vannak oltás nélkül, pedig repkednek a világban, focimeccsre-kiállításra járnak, vígan szórakoznak, gruppiznak.
Tapasztalataim:
Sok ismerősöm nem olttatta be magát, többjük vállalkozók és nyugdíjasok. Őket nem kényszerítették az oltásra. Örömömre semmi bajuk nem volt ez idáig. Én is közéjük tartozom, nátha-köhögés előfordult, a múlthéten is, de ez ebben az időszakban nem ritkaság, a teszt nem mutatott covidot. Járkálok, a fontos ügyeimet elintézem. Piacon, közértben megfogom az árut, pénzzel fizetek. Hányan fogdossák meg naponta?
Sok ismerősöm minden oltást megkapott, mivel kötelezték rá a munkahelyükön, vagy beijedt.
Sajnos felváltva covidosok. Két unokám is volt már covidos. A fél iskola az, nincs tanítás. Oltottak!
Az egyik ismerősöm korházban volt (más betegség miatt), haza küldték, mert elkapta a korházban a fertőzést, most a felesége is otthon van, nem dolgozhat. Mind a ketten oltottak! Külön szobában vannak és telefonon tartják a kapcsolatot. A barátnőm a beteget telefonon értesíti, hogy az ajtó előtt van az ebéd, a beteg szintén, ha tiszta ruha kell, a szennyest pedig egyenesen a mosógépbe rakja, a barátnőm pedig elindítja a gépet. Minden közös helyiségben egymás után fertőtlenítés megy. Már csak egy-két nap és helyreáll minden. Borzalom!
Egy ismerősöm tavaly év elején meghalt, azt mondták covid végzett vele. Nem engedtek be hozzá senkit, 62 éves volt és beteges, covid nélkül is meghalt volna.

Mindenki saját maga dönti el olttat vagy nem, én kivárom a végét, ha egyáltalán lesz vége, mikor tömik az emberekbe a kísérleti vakcinát, a vírust.
Németh István
@percsi: addig igazad lenne, amíg csak saját magadról szólsz! DE és mivel az ember társas lény és ezt te is írod,> járkálsz ide-oda, stb. addig felelősséggel tartozol az embertársaidért is! Következés képen tök mindegy, hogy te fel akarod dobni a tappancsodat vagy sem >> DE az, hogy másokat veszélyeztethetsz az tök nem mindegy! Márpedig igen és nagyon szégyelld magad! Kifejezetten jogod van hülyének, az embertársaidat semmibe vevőnek lenni, de ne feledd ez a hozzáállásod saját magadat rekeszti ki, nem máshonnan mint a normális emberi közösségből! >> nincs jogod másokat, pláne a gyerekeket, terhes anyákat, időseket, egyéb immun-szegény egyedeket veszélyeztetni! Különben érezd jól magad! Amit nem tudsz biztosítani önön magadnak mert hogy önmagad folyamatos stresszben élsz! Saját magadat vered át a csak azért is megmutatom; az un. Kóbor szindrómával. ÁMEN!
percsi
@Németh István: Hatalmas szónoklat, kár, hogy nem gondolkodsz!
Én nem terjesztem, hiszen nem vagyok vírusos, nem vagyok beteg! Odafigyelek magamra-másokra, nem lihegek mások nyakába, nem járok olyan helyre, ahol nagy a tömeg (békemenet). Megfertőzhetnek azok, akik tele vannak vírusos oltóanyaggal.
Az oltatlanok veszélyeztetnek? A szakemberek nem ezt mondják!
A nagy fenét, mindenki, akinek a szervezetében fellelhető, márpedig akit beoltottak, azok tuti vírus hordozók, nem járkálhatnának!
Az influenza is fertőz, sokan haltak-halnak meg benne, mégsem kötelező az oltás, nincs is akkora járvány, illetve az emberiség nincs félelemben tartva, mint a covid esetében.
Az egy éves tapasztalat alapján az oltottak igen is fertőznek! Ők bátran járkálnak tömegrendezvényekre, mert azt mondták nekik, hogy ha megfertőzünk benneteket "kísérleti" oltóanyaggal, akkor védettek lesztek! Nekik kellene minden oltás után karanténba vonulni.
Gondolkodj ember, fél évenként vírussal fertőznek meg, tehát folyamatosan hordozó és fertőző vagy! Márki Zaj is beolttatta magát, beteg lett. A jelenlegi vakcinák még csak kísérleti stádiumban vannak, a szakemberek még nem tudják, milyen kárt fognak okozni, 4-5 év múlva megtudjuk. Annyi tudható, eddig nem kevés oltott embernek az életébe került, mert bizony ők is nagy számmal meghalnak. Sajnos nagy a titok, egyszer kikerülnek a valós adatok.
Vajon miért nem kötelező az oltás a képviselőknek, miért nem szavazták meg? Ők aztán járkálnak a világban, rendezvényeken, ők is felelősséggel tartoznak. Miért nem háborít fel, ők nem hülyék, én az vagyok?
Hülye vagyok, de egészséges! Vigyázok magamra, nehogy egy oltott megfertőzőn!
division
@percsi: Tisztára olyan vagy, mint Pali "barátom":-) Kiragadsz néhány példát a saját környezetedből, és az alapján mondasz véleményt. Ez nem így működik.
Németh István
@percsi: Sajnos empatikus embernek érzem magam! Ez azért sajnos mert nem mondok olyat amit mondanom kellene. A lényeg, hogy valamiféle vírus, egy járvány, kór, stb. áldozatai legyünk soha nem kérdezi azt hogy jöhet-e, meglátogathat-e mondjuk téged, vagy bárki mást! Az emberiség sok évezredes megtapasztalásából eredeztetett orvostudományt amelyet folyamatosan fejlesztenek, hogy minél eredményesebben tudjon fellépni a különböző nyavalyák ellen degradálni nem célszer! Nem az mert nem a hátrányodra, vagy bárkinek a hátrányára kívánnak cselekedni - persze kivétel is van pl. sorosfélék esetében! Az, hogy nem jársz rendezvényekre; mint a BÉKEMENET, nyilván utálod a magyarokat, ez a te dolgod, gondolom a gyursány és a zay vagy a dobrev, jakab, stb. rendezvényeire elmész mert ott a "nemfertőzött" garnitúra van! Aggódnod azért nem kell, mert a képviselők voltak azok akik nem verték ugyan nagydobra de elsők közt oltatták be magukat - még balhét is keletkeztetett a baloldali csőcselék ezért, és hogy emlékezz volt polgármester is aki sietősebben oltakozott, mint ahogy a sor rá került volna, pedig az a csőcselék embere volt! DE MINŐ IGAZAD VAN >> NEM politizálunk egy fránya vírus miatt kiforgatott ügyként! Különben bátran kimehetsz a BÉKEMENETRE, legalább ott levegőn vagy és ha rajtad a szájmaszk biztonságban is érezheted magad, csak mellékesen ez a kormány és vezetői megérdemlik a támogatást amit 2010 óta letettek az asztalra, azt sok millióan élvezték éltek belőle jobban mint az elődeik nemzetkiárusító hazug vezetése alatt! ÁMEN!
percsi
@division: @Németh István: Nézzük a gyerekeket. Amig nem volt oltakozás a 15 év alatti gyerekeknél, addig keveset lehetett hallani covidos gyerekekről, kisebbeknek maszkot sem kellett hordaniuk. Amióta oltogatják őket, óvodákat, iskolákat zárnak be, több ezer gyerek lett igazoltan fertőzött, sokan korházi ápolásra szorulnak.
És sajnos ez még a kezdet :(((
Lehet magyarázkodni, hogy ezért vagy azért, mert...
A lényeg, míg tömegesen nem fertőzték meg őket, addig kevesen lettek covidos betegek.
A témát itt lezártam :)
5-11 évesek oltása december közepén indult
thehungariantimes.hu/hirmegtekintese.php?id=30621

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.