Ezzel lekörözi Matolcsy György rekorder, ötmilliós fizetését.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
Itt az idő fidesz!
hirek.ma/media/2019/02/domokos_laszlo-1.jpg
Nem hiszem, hogy ehhez érdemes lenne bármit is hozzáfűzni. Az Állami Számvevőszék elnöke ( ÁSZ) Domokos László=FIDESZ, a pártállam ökle, csahos kutyája! Egy igazi szellemi világítótorony ő a rommá zsibbasztott, hülyére vett, kirabolt magyar nemzet jelenének csillagtalan éjszakájában
Eladott Ország
A független intézmény független elnöke szerint minden f@sza: saját magával is és kormányzati intézkedésekkel is rendkívül elégedett, alig van transzparensebb ország az EU-ban Magyarországnál, csökkent a korrupció, de ha van is korrupció, az azért van, mert minden átlátható, és bár a kormány tényleg fantasztikusan kezelte a válságot, azért kelleni fog az uniós lóvé minél előbb. Ha meg a fránya jogállamisági b@szakodás miatt nem jön a zseton, akkor azt a jövő évi választások után megalakuló kormány szívja meg. Az ország vagyonának fideszes alapítványokba szervezéséről sajnos egy büdös szó nem hangzott el. Hogy e paradicsomi állapot ellenére mégis hogyan süllyedt Magyarország a legkorruptabb uniós tagállamok közé, az nem derült ki, de valószínűleg hülyék vagyunk a tényekhez, úgyhogy lehet oszlásnak indulni serényen.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.