Január 31-től a televíziók már visszatérhetnek a szokásos kicsi korhatárkarikához, de az éjszakai adásszünet marad, TV-Shop reklámokat továbbra sem adhatnak, a 2011-ben bevezetett új korhatárkarikák visszatérése ellenére is marad a nyugalom megzavarásáról szóló AUS TV figyelmeztetés, a reality sorozatok tovább szigoródnak, hiszen csak kevés helyen lehet látni a 12-es besorolású műsorokat, filmeket, sorozatokat, reality műsorokat stb. 18-as karikát használhatnak majd, illetve még január 31-e után is ki kell rakni a korhatárkarikákat, a csatornák logóit, illetve az "élő" feliratot is, a korlátozások akár májusig is tarthatnak, ha nem állítják le a Magyarországon élő ausztrálok kampányát.

Feltöltő: Ottó2
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

simmering73
Az is egy barom volt aki kitalálta ezt a karikásdi baromságot. Ma állt éppen égnek a hajam: reklám, kisgyerekeknek ajánlottak valamit, azt mondja a narrátor: 12 éven aluliak csak szülői felügyelet mellett nézhetik. Agyatlanország.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.