A Jobbik elnöke a csütörtökön megjelenő HVG-nek adott interjút. Ebből ragadott ki és tett közzé egy részletet saját Facebook-oldalán Jakab Péter.

Orbán és a grazi utak: Jakab a "mentális fáradtság" jeleit látja a kormányfőn

Fotó: Facebook

Orbán állítólagos grazi útjai azután váltak újra beszédtémává, hogy Márki-Zay Péter ellenzéki miniszterelnök-jelölt bizonyítékok nélküli utalásokat tett erről másfél héttel korábban – írja a hvg.hu.

Jakab Pétert Márki-Zay ezen kijelentéséről is kérdezte a HVG, ő pedig úgy válaszolt: a Parlamentben mindig határozott cáfolatot várt a kormánypárt részéről, „hogy szó nincs erről”, de ez nem történt meg (ám valójában a pletykát semmivel sem bizonyította senki). A Jobbik elnöke azt is mondta,

nem az a lényeg, hogy Orbán járt-e, vagy jár-e valahova, hanem az, hogy amikor szemtől szemben áll vele a Parlamentben, akkor ő is a „mentális fáradtság” jeleit tapasztalja rajta.

Forrás: hvg.hu

Címlapkép: Facebook

32 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Béla333
Mindenki látja, hogy beteg! (Akinek van szeme a látásra, aki nem maffia hívő!) A lopáson kívül nem ért ez semmihez...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
magyar1
@Németh István: Rokkantként ismerem a fidesz szociális érzékenységét, jobb ha ezt el felejted, mert nincs neki.
Németh István
@magyar1: azt nem ám a szociális indíttatás hozza, hogy a nemzet polgárainak jövedelme nőtt, mi több az adó-csökkentésekkel s rezsicsökkentésekkel, a ROKKANT-nyugdíjasok nyugdíjának is a növekedésével, az árstopokkal segít a kormány ott ahol csak tud és lehet! Tehát jobb ha ezeket amit leírtam átgondolod és nem felejted el, mi több eszedbe jut - ha van!? > a gyurcsány-bajnai szemkilövő diktatúra kibontakoztatása, a nemzet polgárainak tönkretétele!
magyar1
@Németh István: Már az elbírálásnál a bizottság olyan embertelen tagokból áll, amilyeneket még állatok közelébe sem szabadna engedni, továbbá nekem 41 százalékom van aminek 32 év munkaviszony után a járadéka 33 ezer ft havonta most emelték és 1 ezerrel többet kapok így választások előtt. Ha neked ez szociálisan érzékeny kormány akkor te is juss ide!
Németh István
@magyar1: kedves igaz nem barátom, hanem embertársam! te egy megkeseredett magadat és a környezetedet is tökéletesen leszaró hülye alak vagy! Egyenlő vagy a még nagyobb barom kari-geri-geci-faszival! Bár az még arra se jó inkább pöcs!
magyar1
@Németh István: Azt hiszed magadról, hogy te egy életvidám, a környezetedet imádó és velük gondoskodó alak vagy? A realitásokat figyelmen kívül hagyó agyilag zokni vagy.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.