Minden uniós tagállamban visszaesett a háztartások (a lakosság) fogyasztása, de ez nem változtatott azon az évek óta fennálló tényen, hogy csak a bolgár háztartások fogyasztanak kevesebbet a magyaroknál. Románia először előzte meg Szlovákiát egy főre jutó GDP-ben, Magyarország és Lengyelország előzése következik.

Forrás: hvg.hu
Feltöltő: csak úgy....
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
csak úgy....
"különösen szép kontraszt, ha hozzávesszük, hogy a ner görényei meg a világ leggazdagabb emberei közé emelkedtek... hajrá krumplibogarak, segítsétek tovább őket, hadd nyomorodjon meg végleg az ország!" (bannedagent/hvg)
csak úgy....
@KisTehen: boci,csak nem a nyugati multik teljesítményére büszkélkedsz? :)
kissé felnőttem
és kié akór az utolsó hely Albán? Bolgár ? gratuláljatok az osztogató ministránsunknak éljen a kirájjjjjj csirkefarháton?
Nessy
Mi ebben az újság? Elég régen már csak Bulgária van mögöttünk! Jó, hazánk nagyjai és a kegyenceik ebből nem éreznek semmit! Sőt, ők a nyertesei az ország szegénységének! Olcsóbban lehet szavazatot vásárolni!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.