Eddig is kiegyensúlyozott tudott maradni az állami média, a kampányban is az marad – ígérte meg a Duna Médiaszolgáltató vezérigazgatója tíz perccel az után, hogy a riporter egy civil szervezetet vezető volt fideszes politikussal közösen elemezte, az ellenzék miért nem szavazta meg az élelmiszerek áfájának csökkentését.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
tudjuk nálatok mit jelnet a kiegyensúlyozottság!
Süket dumával próbáljátok kompenzálni Orbánék lopásait, csalásait és hazugságait! =))
RonaGyuri
tudjuk nálatok mit jelnet a kiegyensúlyozottság!
Süket dumával próbáljátok kompenzálni Orbánék lopásait, csalásait és hazugságait! =))
Nessy
Garantálja, hogy ellenzéki politikus, civil, továbbra sem teheti be a lábát királyi médiába! Ha véletlenül át is jutna a golyóálló bejáraton, egész csapat örző,védő állná útjukat, míg oda nem ér a TEK, a rohamrendőrség, honvédség!
kissé felnőttem
mikor tettétek fel ezt a kérdést tán 1235 ben ( Ja az aranybullában ) rég olvastam akkor vagy ez aztán a vicc egyik kultúr változata, ilyet orbán nem mert elénk terjeszteni ti hol olvastátok?na? akkor igaz ellenzék sem létezett. kineveltétek azt is mára
Néro
Hát ez a hét vicce ! Megint bemehet a gecik királyi tövöbjébe 2 percre egy nem Fityma képviselő jelölt ?
A szél egyensúlyozzon ki benneteket az Andrássyn. Az már bevált. Legfeljebb lesz még egy nemzeti ünnep. Van hely a naptárban.
Béla333
Az állami média a KÖZ pénzéből a maffiát szolgálja ki alázatosan. Ezt csinálta eddig is. És most már garantálják hogy a választásoknál sem várhatunk tőlük mást!
Ennek ellenére elbukja a maffia a választást aztán húzhatnak a pxxx-ba a seggnyaló médiások.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.