Hát persze, hogy az a férfi, aki fideszes – legalábbis a Fidesz szolnoki pártszervezete szerint.

Ön tudta, hogy ki az igazi férfi? Hát ettől a mélyen dekoltált öltözéket viselő nőtől most megtudja: "a fideszes szavazó"

Van további kérdés?

A vasárnap élesedett posztot egyébként a telex.hu szúrta ki.

FRISSÍTÉS! Szerdán délután már nem volt elérhető a szolnoki észkombájn fideszesek durván szexista posztja, vélhetően saját maguk törölték.

A Telex egyébként azt is megírta, hogy a képen egy német modell látható, a képen látható szöveget pedig olyan valaki állíthatta elő, aki erős kihívásoktól szenved a magyar helyesírási és nyelvhelyességi szabályok tekintetében.

36 hozzászólásarrow_drop_down_circle

namihami
Kezdjük mindjárt a Szájerrel. Felkészül Kaleta, Borkai, Melegmálé és hasonszőrű társaik.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
namihami
Kezdjük mindjárt a Szájerrel. Felkészül Kaleta, Borkai, Melegmálé és hasonszőrű társaik.
orsos vendel
"Ön tudta, hogy ki az igazi ferfi ? " hat nem dr orsos az biztos !!! soha nem allt a faxa...a szomszed segitett be...
Peller Anikó
Ízléses hölgy az izléstelen fidesszel. Nem tudom kaptak-e engedélyt tőle ehhez a disznósághoz.
nemkati
@Peller Anikó: Most akkor a képen egy igazi fideszes férfi szavazó látható?
csak úgy....
@nemkati: a nemváltó mütét után nézd majd meg ezt a nyalka fideszes srácot!
csak azok a curva várólisták ...
justhpeter
A fideszes megmondja ki az igazi fideszes. Hát a Viktor, hiszen szagról megismerik.
Béla333
Aki igazi Fideszes, annak disznószaros a gumicsizmája, vedeli a pálinkát, nagyokat fingik és zsebrebaszott kézzel osztja az észt.
simmering73
Nem találni tíz keresztény, hetero férfit aki a férfi - nő felállást preferálná ezen a pedofil-buzitanyán.
Eladott Ország
@Béla333: ma, 17:06♦ - Báró úr a nagybirtok előállt.
- A tűsarkú gumicsizmám megjött már a Guccsitól’? Addig én ki nem szállok.
scontent-otp1-1.xx.fbcdn.net/v/t1.6435-9/149424804_1729672440544012_727981803548200145_n.jpg?_nc_cat=104&ccb=1-5&_nc_sid=730e14&_nc_ohc=n1mFekOIUwMAX_fvkDy&_nc_ht=scontent-otp1-1.xx&oh=00_AT-leWvC6hOrWcSLFAVrttGtNe0vI8oIfQdr0guneODToA&oe=620EEF66
„Ez az ország megérett arra, hogy bekebelezzék, fölosszák, elkobozzák, letöröljék Európa térképéről. Ennél züllöttebb tolvajbanda nem taposta még a föld kérgét...” – hangzik el Heltai Jenő Kiskirályok c. regényében. A regényben egy képzeletbeli balkáni rablóállam elevenedik meg, ahol a szerző közlése szerint „légből kapott nemcsak a történet, hanem a föld is, amelyen lejátszódott. Hiteles benne az csak, ami nem az én művem: az a világ, amelyben megszületett.” A regény szereplői között ott van az az alak, aki előbb, mint gyakorló rablóvezér, azután mint pénzügyminiszter nyomorította meg és tette tönkre az országot; aztán ott van Kifosztovics pátriárka, aki a zsebtolvajok védőszentje, s aki a királyi koronából is kilopta a drágaköveket és színes üvegeket tett a helyére, hogy aztán a színes üvegeket is ellopja, a trónról lekaparja az aranyozást, ellopjon mindent, gyertyatartókat, aranykelyheket, ruhaneműt, csirkét, libát, kecskét, parasztlányok füléből a fülbevalót és összeadott jegyesek ujjáról a jegygyűrűt. Aztán ott van Razmanov, aki nappal politikai aktivista, elkötelezett anarchista, éjjel hamiskártyás. Ott van a neves rókaképű főszerkesztő, „abból a fajtából való, amellyel nem jó sötét utcában találkozni”, ott van Csontos Szigfrid, a közismert drámaíró, aki hódoló feliratot készül intézni a királyhoz, továbbá ott van az ország híres külföldi tudósítója, aki hol Ivánics, hol Ivánfi névre hallgat, s aki a leghitelesebb dolgokat hazudta össze a többi államról, miközben odahaza ült kedvenc kávéházában és pezsgőt ivott. S felvonulnak még stricik és pénzhamisítók, gengszterek és korrupt...
Néro
Hát szerintem meg egy megalkuvó hátsómunkás tolvaj.
Emmersson71
OK, akkor most beszéljünk Szájer Jozefináról!
Sőt..úgy gondolom, aki veri a feleségét, az nem férfi, bár Fidesz szavazó - értsd: Balogh József.
Emmersson71
@Peller Anikó: A Telex cikkéből: "...a fideszest kis kezdőbetűvel kell írni, írásjel elé meg nem kell szóközt rakni, de hát idegen szupermodellek fotóit sem jófej dolog politikai aktivizmusra lenyúlni, ugyanis mindehhez sikerült Marlen Valderrama-Alvaréz modell fotóját használni, aki amúgy az egykori svájci válogatott kapus, Roman Bürki barátnője, szóval egy kis fociközeli utalást is sikerült elrejteni azoknak, akik nyomnak egy Google-képkeresést."
nemkati
@csak úgy...: Az a nyalka fideszes srác már ovodás korában nemváltó műtétet csináltatott magán, ezért néz most így ki.
kulabombaafityiszre
A fidesz törzsgárdában az univerzális férfi a nyerő,aki elől férfi hátul nő.
human
Fidesz kampány Borkai stílusban.
Még megvárom Szájer stílusban milyen lesz.
ómió
Akkor, nem a prájdon magariszáló efftárs(nő)? Na, ne má'!
kulabombaafityiszre
@ómió: ma, 12:27
Az igazi fideszes férfi az éjszakai ereszmászó,ómió példaképe.
Remélem gyagyás gyakorolsz az otthoni ereszen szorgalmasan.
ómió
@kulabombaafityiszre: Mid fáj, bolsiék zakkantja!? Nem kaptad meg példaképed, Gréczy efftársad nudiszelfijét? De legalább megreklamáltad?
kulabombaafityiszre
@ómió: ma, 14:18
Írtam már neked meg be is linkeltem gréczyt jogerősen felmentették,mert se nő nem volt se zaklatás.
Viszont gyagyás szellemi fogyatékosságod felfogó képessége betelt már erre az évre,így nem értheted.
Azért vigyázz.hogyan közelíted meg ereszmászó barátodat.Tudod előlről férfi hátulról meg nő,mint minden ereszmászó.Választhattad volna transztvesztita nézegető gulyást is példaképednek.Lejtenél neki egy kis táncot.Biztosan élvezné.
ómió
@kulabombaafityiszre: Szóval, Gréczy verőlegény efftársad nudiszelfijeit már sikresen lehazudtátok? De, azért, "sutyiban", a magadét, ugye, félretetted? Nehogy elvonási tüneteid keletkezzenek, ám, bolsiék elmebetege! Hát, hova vezetne az! Így, viszont, a dugiképe előtt "demokratikusan alakíthatsz"! Akár még azt a "táncot" is, amit itt másra hazudnál!
kulabombaafityiszre
@ómió: ma, 09:28
Te gyagyás ómió,ötször kellene megszületned,hogy hülye legyél.Azért csak fújjad a magadét gyagyás.
Ezt egyszer már belinkeltem neked,de 1 bit elég kevés memeória.tudod ennyivel rendelkezel.
A Nemzeti Nyomozó Iroda határozatban állapította meg, hogy a volt képviselő által állítólag zaklatott nő nem is létezik.
nepszava.hu/3140470_greczy-zsolt-hivatalos-hatarozatot-kapott-arrol-hogy-nem-keszitett-es-nem-kuldott-magarol-zaklato-fotokat
ómió
@kulabombaafityiszre: Látom, idiótája, a "sikeres" lehazudást - Népszavával "izmosítva" - tovább erősítenéd! Hát, csak görcsölj rajta továbbra is! A kapott nudiszelfit meg gondosan őrízd meg! Efftársilag nyilván még bármikor jól jöhet!
kulabombaafityiszre
@ómió: ma, 11:14
Te is igazi fideszes férfi vagy.Olyan elől férfi hátul nő tipusu+agyatlan gyagyás.
Remek párja vagy ereszmászónak,homokilag.
kulabombaafityiszre
@ómió: Most már tudom te vagy az a hülye aki mindig szembe megy az autópályán,mert egy begyepesedett gyagyás fidernyák.Persze a szabályosan közlekedő a bolsi.Szerinted.
ómió
@kulabombaafityiszre: Összeszedted az összes bolsevik kanászkürt összes hazugságát, bolsiék fajkreténje!? És az Athina Híradó "archívumát", Korózs efftársad "gyűjteményeit kifelejtetted", efftársék elmebetege!? Mi ez a "haladó slendriánság"? Azzal az "elől férfi, hátul nő" típussal meg - ezt is "elfelejtetted"(?) - a magadfajta bolsi aberráltak szoktak együtt vonaglani az évenként esedéked "prájdjaitokon"! Ez az "apróság" abszolut nem zavarja elmebetegségedet? Vagy csak ezt akarnád itt most másokra bazudni, bolsiék latrinabúvára!? Sürgesd már meg az agydonorodat, bolsi fajgörény, mert, ha a leépülésed ezt az ütemet tartja, nemsokára haza se fogsz találni!
kulabombaafityiszre
@ómió: tegnap, 09:45
Világod te vagy a helikopter.Na akkor repülj el az isten faszára aki számodra a mihály gazdád.
A nemzeti nyomozó iroda is az ellenség kezén,tele bolsival mi?
Te tényleg egy gyagyás,faszsipkabélés vagy.
kulabombaafityiszre
@ómió: tegnap, 09:45
Olyan hülye vagy,hogy mindennap gps-sel kell hazamenned.
Sámannus
!Erre még Jucika is ráharap, de még a KDNP-nek is nehezen füllik rá a foga, tudjuk kinek, egyébként már ha néhány plasztikai műtétre is kényszerül megtudjuk miért is nősülnek újra demagógék, de akkor ott vannak a pedofilek akiknek ez már határeset.
lusta
@Emmersson71: A vak komondoros azért úszta meg elég olcsón, mert nincs egyedül. A föld-trafik ártunk és qurmányunk vezető embereinek egy jelentős része szintén asszonyverő.
ómió
@kulabombaafityiszre: Eszerint olyasmiről még nem hallott az agyatlanbolsi "szubkultúrád", hogy vannak olyan megtörtént dolgok is, amelyekről hivatalon úton utólag nem tudnak bizonyítékot produkálni? Esetleg ez "csak" az agyfogyatkozásod "hozadéka", efftársék elmebetege!? És még azt is másra hazudnád, bolsiék fajkreténje, hogy téged az elmeosztályi kimenőid során már régóta a kutyád - mint gps(!) - szokott hazavezetni? Ne törd magadat, baromarc! Inkább sürgesd az agydonorodat!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.