Helyszín: Magyarország, jelenleg még az Európai Unió tagországa, az évszám: 2022. A regnáló megfogalmazásában "illiberális demokrácia" -aminek semmi köze a demokráciához- az érvényben lévő ideológia. Helyi sajátosság lehet, hogy némely közszolga -esetünkben polgármester- úgy értelmezik feladatát, hogy munkaköri leírásában szerepel "főnöke" -választói- tájékozottságát korlátozza.

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kissé felnőttem
ja akkor magad mehetsz ám a termést is betakaritani vagy a szomszéd ország kisegitőit várod ? várhatod arra leszedik a madarak meg a mezőn a nyulak játszd a főúrat nem lesz mit egyél a krumplit is kilopják a farhát mellé csak vinnyogass
telegdilaci
@kissé felnőttem:Ez tényleg ennyire Hülye aki megosztotta az Országot az éppen a Fidesz,Harcoltok a migráció ellen és közben kiderült,hogy behoztátok a vendégmunkásokat,Vietnámtól kezdve a Fülöpszigetekig,Ukránok Kinaiak,Mongolok is vannak már az Országban!
kissé felnőttem
@telegdilaci: ez a mai kisebbség ( ezekké lettünk ) orbán ajándéka ként ők meg a kötvényesekkel milliómosoká. Amit vissza ugyancsak a nép pénzéből fizethetjük, ebből alakult a nyomoruságunk. hát imába nem fogják a nevét emliteni 1000 év- ig sem.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.