A kormánypárti Pesti TV munkatársa, Jurák Kata igencsak kemény bejegyzéssel jelentkezett be Facebook-oldalán és ment neki szinte mindenkinek.

Idegileg összeomlott a Fidesz-propagandista? Vállalhatatlan levélben megy neki szinte mindenkinek
Fotó: Youtube

Ti, akik azt képzelitek, hogy a saját elcseszett életetekért a kormány a bűnös, hogy a dühötöket a legegyszerűbb egy újságírón vagy egy operatőrön levezetni, aki éppen a munkáját végzi – mert ugye ott kell lenni, különben Brüsszelig szaladtok a jogaitokkal – , szóval TI, a Többség, a Valakik, a Nép vagy annak a hangja, amit annyira nagyon szerettek hangoztatni...

Hozzátette:

Nevezhetitek magatokat akárhogyan, akkor is csak egy szerencsétlen, vesztét érző, gyűlölettől fröcsögő kommunista-ivadékok maradtok. Igen, azok vagytok, bármennyire is tagadjátok és húzzátok magatokra a liberalizmus és az emberi jogokért harcoló jótékony álarcot – egyesek még lila színű zászlót is bontanak vagy éppen szivárványosat – ti akkor sem tudtok mások lenni, mint ami a saját valótok: csak uszítani tudtok, csak rombolni. Mert TI mindenen és mindenkin keresztül akartok gázolni, a tisztelet teljes hiányával övezve. Nektek nem számít a haza, a nemzet, a család vagy éppen az, ha valaki hisz Istenben. Ti gúnyolódhattok a keresztényeken, de mi tűrjük az Andrássy úton nyaranta a homokozót. Ti listázhatjátok a jobboldali közszereplőket, ti fenyegethetitek lámpavasra akasztással azokat, akik másként mernek gondolkodni, mint Ti. És mi tűrtünk. Eltűrtük a füttyögést a nemzeti ünnepünkön, a jelképeink gyalázását, mert nekünk "kötelességünk" megbocsátani.

Jurák szerint most van az a pont, amikor azt mondják, "eddig és ne tovább"!

Hazudjatok, az belőletek fakad, olyan, mintha a véretekké vált volna. Nevetünk a bohóckomédiátokon a parlamentben és az oktogoni goa-partyba torkollott kormánybuktatásotokon, a céltalanul bolyongó hordáitokon a városban és azon is, hogyha rossz idő van, megszűnik a diktatúra. Őszintén szólva már azon sem lepődünk meg, hogy a televízióban sem tudtok intelligens módon megnyilvánulni. Kotkodácsoljatok és cöf-cöfözzetek csak nyugodtan. Nem számít. Tudjátok miért? Mert súlytalanok vagytok.

Megjegyezte, hogy nem tűrik tovább, hogy "a nemzeti oldal újságíróit inzultálják, verbálisan és fizikálisan is bántsák"!

És akkor most érkeztem el arra a pontra, hogy tényleg elég volt belőletek! Menjetek el, ha itt ilyen rossz, nem értem, miért vagytok még itt, hisz se Istenetek, se hazátok...Nektek csak a keserűség az úr az életetekben és a rosszindulat. "Be lettél oltva szeretet ellen" – ahogyan Ákos írta egy dalában. Persze tudom, Ákos is fasiszta, hímsoviniszta és elnyomó a szemetekben és miért ne lenne börtönben a helye, ahogyan nekem is, igaz?

Leszögezte, hogy az sem érdekli, ha ezért a posztért "újabb gyűlöletcunamit indít ellene a balliberális média".

Nem fogjuk engedni, hogy megtehessétek újra azt, amit korábban az Echo és a Hírtv, valamint a Pestisrácok stábjával, na és a CEU tüntetéseken velem. Fogjátok már fel végre, hogy kisebbségben vagytok, hiába törtök-zúztok...Mert ti a vesztesek vagytok. És azok is maradtok.

Forrás: Facebook
Címlapkép: Youtube

104 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kormanyos63
@KisTehen: Nem támadja ezt a fideszes propagandistát a kutya sem, csak elmondják róla sokan, sok a helyen a véleményüket!
Jurák Kata egy NER, és orbáncsicska, aki hűségesen, és lojálisan kiszolgálja, és védi az orbán rezsimet, kurva sok fizetésért!
Egyigazi propagandista rezsimcsicska, aki újságírónak képzeli magát, pedig nem az, és sosem volt az!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
justhpeter
Valami beégett Jurák Katánál. Pihennie kellene.
kormanyos63
@KisTehen: Nem támadja ezt a fideszes propagandistát a kutya sem, csak elmondják róla sokan, sok a helyen a véleményüket!
Jurák Kata egy NER, és orbáncsicska, aki hűségesen, és lojálisan kiszolgálja, és védi az orbán rezsimet, kurva sok fizetésért!
Egyigazi propagandista rezsimcsicska, aki újságírónak képzeli magát, pedig nem az, és sosem volt az!
Béla333
Na most egy ilyennel hogy lehet bármiféle közös hangot találni, párbeszédet folytatni?
Reménytelen, nem is kell erőltetni! Remélem eljön az életében egyszer a megvilágosodás, bár ahhoz gondolkodni is kellene.
kormanyos63
@kormanyos63: Remélem, már idén bukni fog ez a mocskos, hitvány, velejéig romlott, korrupt bűnbanda a fideszmaffiával, orbánpatkánnyal, és Jurák Katával együtt!
A pöcegödör legaljára valók!!
kulabombaafityiszre
Azért a kommunista ivadékokkal még baja lehet juráknak hiszen a fél kommunista vezetés a fideszben ül,a mihály meg egy kommunista pártitkár ivadéka.
CsipkeRózsa
Ez a nő hülye!!!

Ezért a szövegért kap egy rakás pénzt Orbántól.
Sámannus
Csőlátó mint a zem1 Ezek után lehet igen tárgyilagos véleményeket formálni. bizony!
human
" vesztét érző, gyűlölettől fröcsögő kommunista-ivadékok maradtok"
Itt felnevettem :D Mert ugye ki is mondja?
Istenakinincsen
@KisTehen: ma, 19:23
Nagyon nagy a baj ha ez igazat mond.Nehezen tudom elhinni,hogy ennyi hülye agymosott idióta lehet egy ilyen picsányi országban.
human
Sok ilyen propagandista fog még sírni és ríni mikor kezd tudatosulni benne, hogy újra senkik lesznek és valami kisvárosi tévében kapnak csak műsor a kívánságműsor és az tvshop között.
Peller Anikó
Egy szerencsétlen, vesztét érző, gyűlölettől töcsögő kommunyista-ivarék? Óóó, szegény..
jesz
Jurák nem omlott össze...egyszerűen valaki nagyon felbosszantotta, és berágott...
Nessy
Az angyalát! Ez aztán a védendő jobboldali keresztény kultúra! Valaki nagyon belekutyagolt a lelkivilágába, akár hivatalosan, akár privát, hogy így kitört belőle a neandervölgyi ős intelligencia! Oly finom és nőies!
Emmersson71
"...levélben megy neki szinte mindenkinek"

MINDENKINEK???
Ez csak a szokásos Prost TV szint, bayerzsótány-féle fröcsögés!

Egy szó igaz a cikkből - valóban vállalhatatlan!
human
@jesz: Szerintem is. Aki ismeri ennek a nőnek a megnyilvánulásait az tudja, hogy nála ez nem összeomlás, csak a szokásos vagdalkozás. Bayer light.
Bástya Béla Elvtárs
Komcsi ivadékok?! Ez jó - valahol már láttam, hallottam! :-)
Néro
Prosti tv-és. Itt a középső ujjam. Mind a két kezemen. Ja és a te anyád. Kétszer.
namihami
Még nem ""szukabayer"" de keményen kűzd azért a célért és az út is jól ki lett taposva előtte.
Talán még a jelzős szerkezeteiben kell fejlődnie, hogy felérjen a Nagy Elődnek tekintett Bayerhoz.
Aki Én
A magyarok egynegyede fideszes, a közismert csalásokkal együtt :)
Az is tetszik, ahogy epét hányva fajtalankodik a gyűlölködéssel.
Nem csodálom, hogy beparázott.
Havanagi
Tényleg a vesztét érezheti a fidesz,ha már az utolsó sajtópatkányokat is bevetik.
simmering73
@KisTehen: Ennek a luvnyának csak azért van eggyel több agytekervénye, mint egy csirkének, hogy ne szarjon az udvar közepére.
simmering73
Nem látom rizikó-shikari fajtársat. Csak nem agyvérzést kapott a tegnapi nagy szófosásától?
Libbantölő
Minden egyes szava igaz és még finoman is fogalmazott! Minden balnáci, hazaáruló, fasiszta férget ki kellene belezni.
Toller Béla
Összedőltél, nynus ! Nem csoda ! Ennyi baromságot csak nagyon megbántott ember ír összevissza. És ki bántott téged ? Mi a fene bajod van neked ? Családod van-e, gyerekek ? Vagy egyedül élvezed a hatalmas fizetésedet, lakásodat, autódat és rengeteg szabadidődet ? Széleskörűen vagy tájékoztatva qaz oroszsországi eredményekről, a trumpi sikerekről ? A brexit hatalmas gazdasági poénjairól nyilván. Lehet, ugye, Európában kivülállónak maradni ? Hagyjuk, nyugodjmeg és tanulj meg tanulni, mérlegelni, vizsgálni valamit !
nezelodo
Illiberáliában valóságos csoda, hogy nem ő lett a Köztársasági Elnök jelölt!
Aki Én
@Libbantölő: és kire illik leginkább a szép ,,balnáci, hazaáruló, fasiszta féreg,, jelző, ha nem egy ilyen bolsikat megszégyenítő propagandista csicskára?
Neked sincs sok eszed, hát használd.
kissé felnőttem
és a te és a ti fajtátok ugyan már CSAK NEM felsőbbrendű??? ez ha tetszik neked ha nem hitleri fajelmélet vagy annak utóhatása hát eddig jutottunk veletek? ezért kár volt nektek ceu -ra járni ha csak ez jön ide Szégyenkezhetnél inkább mint okádj ide vadakat!!!ja vagy magatokat minősíted ? szép a beismerés de olyan idegroncs hatása van,
Eladott Ország
"Mindennek van határa. A szellem sötétségének, a gonoszságnak és a Fideszbe vetett vakhitnek pont nincs. Mert ha lenne, akkor Jurák és bandája naponta verhetné magát az anyaföldhöz, naponta forgathatná a szemét azon, hogy minden idők papíron legkeresztényebb kormánya hogyan hágja meg azokat a keresztény bibliai tanításokat, amelyeket valamiért rohadtul nem éreznek magukra nézve kötelezőnek. Ha a nyugat-európai országokat sújtó áradások tényszerűen Isten bosszújának és haragjának bizonyítékai lennének, ha Isten minden neki nem tetsző cselekedetet meg akarna torolni, akkor szerintem Magyarország már régen víz alatt lenne. Jó, tudom, gyűlölködő balliberálisként nem érthetek én ehhez (igaz, én a tízparancsolatot magamra nézve kötelezőnek tartom, bár ennek azért sokkal kevesebb köze van a bibliához, mint a neveltetésemhez), de legalább nem akarok szektás buzgalommal meggyőzni mindenkit arról, hogy a buzilobbi miatt pusztul el a Föld, nem pedig az emberi felelőtlenség, nemtörődömség és beleszarás miatt. És igen, még egyszer: ha ez az egész olyan bornírtan egyszerűen működne, mint ahogy Jurák proféta állítja – hogy a Júda oroszlánja nemes egyszerűséggel lecsap oda, ahol neki nem tetsző történéseket tapasztal -, akkor például soha nem lehetett volna 560 milliárd forint közpénzt elverni egy meg sem rendezett olimpiára. Sőt, akkor az sem fordulhatna elő, hogy egy pályakezdő tanár fizetése annyit érjen, hogy nagyjából az albérletét ki tudja fizetni belőle, és örüljön, hogy egyáltalán él. Nem, az rohadtul nem fordulhatna elő, hogy annyit se keresse egy kezdő tanár, mint a fagyis a strandon."
Libbantölő
@Horizont: helló rémecske! Megint nem dolgozól, hogy a fasz üsse ki a szemed!? Ha ha ha ha te nulla.
Gyurka80
@Béla333: Pedig minden szava igaz! Veletek nem lehet beszélni!
Gyurka80
@kormanyos63: Bezzeg a bolgár úr és társai nem csicskák, és nagyon keveset keresnek ugye hülyegyerek?
Rizikó
Maximálisan igaza van. Elég a mocsok eltűréséből és az agresszió tudomásul nem vételéről. Minden támadást, gúnyt és agressziót kétszer akkora válasz kövesse, hogy kétszer is meggondolják retardálték a támadást!
Elég a libsi sajtó önmagukat sajnáltató huhogásából, beléjük kell menni keményen, kíméletlenül!
simmering73
@Rizikó: Előkerültél? Már azt hittem agyvérzést kaptál. Persze most sem dolgozol.
ómió
Ilyen rosszul tűri a bolsi hazudozást?
Gyurka80
@Horizont: Akiről Kata ír, tehát a libbantak a "veletek". Amint látom te is odatartozol.
lampa laz
Idegileg összeomlott, ja már apjában megbuggyant .
Gyurka80
@Horizont: Akkor skizofrén vagy, ha csak magad vagy és jól el vagy magaddal. Vagy egyedül élsz egy szigeten? Én nem szégyellem magam, mert nem tartoztam és tartozom egy párthoz sem. De van olyan amivel eszmeiségben egyetértek, mert nem akarok migránsokat, gyerekgyártókat stb. ebben az országban!
Clavigo
@Gyurka80: Buta vagy te, Gyurci. ( nem kicsit )..
Dr. Proktor
Erről a nőről egy nyomtató márka jut az eszembe...
Nyírfa
@Gyurka80: 13.24

Ha tudnád, mi a skizofrénia, és mi az önmagunkhoz tartozás, akkor tudnád a két fogalom közötti különbséget is. Te és a hasonszőrűek annyiszor tesztek tanúbizonyságot a műveletlenségetekről, a féltudásotokról, hogy az ember elszörnyed: ilyen emberek tartják hatalomban ezt a csőcselékre hajazó "kormányt".
solidedge
Talán a hölgy nem kapott volna ennyi gyalázkodó kommentet, ha az igazat írná le. Persze ezt a Pesti Srácoknál nem tehetné meg, azonnal kirúgnák. Pénzért hazudik ezerrel, ez a hölgy egy politikai prostituált.
lampa laz
@Nyírfa: jó kérdés. Azon az oldalon fenntartásokkal kell kezelni, h ki milyen nemhez tartozik.
Németh István
@kormanyos63: @solidedge: @solidedge: @lampa laz: @Dr. Proktor: Sajnos a kifakadás teljesen jogos, mi több emberi morális jog-alapsága van! A sok barom a feje tartalmának rohadásának köszönhetően fel sem fogja a körülötte lévő valós helyzetet! sajátos amolyan lóféle szemellenzőjük van a fülük meg csak szelektíven hall tehát teljesen pariban van a személyiségeikkel! Rongy alakok!
Nyírfa
@lampa laz: A fidesz és körei tele vannak nőnemű férfiakkal.
lampa laz
@Németh István: "A sok barom a feje tartalmának rohadásának köszönhetően fel sem fogja a körülötte lévő valós helyzetet! sajátos amolyan lóféle szemellenzőjük van a fülük meg csak szelektíven hall tehát teljesen pariban van a személyiségeikkel! Rongy alakok!"

Tökéletes kórkép a fidesz szavazóira.
Gyurka80
@Horizont: Te mindent félreértesz a kormány NEM gyerekgyártókat akar, hanem olyanokat akik tisztességgel felnevelik.Ezért NEM emeli a családi pótlékot (ellenben a libbantakka), hanem adókedvezményt ad a gyereket nevelőknek és ez így helyes! Gyerekekre szükség van, mert kihal a nemzet okostojás.
Istenakinincsen
@Németh István: Amit irtál az rád illik:" A sok barom a feje tartalmának rohadásának köszönhetően fel sem fogja a körülötte lévő valós helyzetet! sajátos amolyan lóféle szemellenzőjük van a fülük meg csak szelektíven hall tehát teljesen pariban van a személyiségeikkel! Rongy alakok!"
Ez te vagy te barom!Nem látod a szemellenződtől?
Istenakinincsen
@Gyurka80:ma, 17:40
Kihal a nemzet?Tényleg?Remélem nincs gyermeked,mert az ilyen barmok nem kellenek.
Megérett a világ a pusztulásra.
Jobboldali-baloldali emberek harcolnak egymással és közben kilopják a szemüket?Nem látod a paradoxont?
Soványak és kövérek
Szépek és csúnyák
Szegények és gazdagok
Ostobák és lángelmék
Fehérek és feketék
Vesztesek és győztesek
Rosszak és jók
Kormánypártiak és ellenzékiek
Vadak és szelídek
Hívők és ateisták
Hajléktalanok és hajlékosok
Oltottak és oltatlanok
Emberek és emberek
Mi van veletek???
Istenakinincsen
@Libbantölő: ma, 09:23
Te vagy a legnagyobb fasiszta féreg.Undorodom tőled.
Németh István
@lampa laz: @Istenakinincsen: @Horizont: @kormanyos63: tulajdonképpen igazatok van! Most meakulpázok nincs mese el kell ismernem >> amit a gyurcsányék a mzp (mz/X-zay) zsenivel közösen akarnak, meg persze az a kisebbségi többség mint ti vagytok, az általam moslékoknak és szarjankóknak titulált senkiháziak, valójában igaz nemzet hű polgárok! Meakulpa!!! Ugyan is a rezsicsökkentés fontos dolog, ha nem használsz vizet menten spórolsz inni, ott a harmat-víz de vigyázz a túlfogyasztásra mert jön a NAV, aztán minek fürdeni főzni > beáll az öntisztulás! mi több sajátos emberszaggal, megspórolod a parfömök árát is, főzés meg felesleges mert ott a földanyácska, ha csemege kell ott a fű. meg van aszalt gyümölcs is a száradt falevél és menten ott vagyunk, hogy megspóroltál egy csomó villany és gáz energiát! Fűteni? ha-ha-ha luxus, össze kell bújni és meg van oldva a népszaporulat is! (persze ez a buziknak jó főképpen mert azok még külön élvezkedhetnek) Na most a nagy szenzáció még, hogy Indiába mehetsz szemműtétre! persze Tb alapon veszel egy kis kocsit ami nem fogyaszt sokat, azzal mész és elszámolod az üzemanyagárat a társadalom-biztosítással, persze mehetsz félárú repülőjárattal is
ezt a Tb. fizeti a műtéttel együtt!
Lenyügözően zseniálisak vagytok, így már le lehet mondania minimálbérről, a béremelésről a nyugdíjemelésről - az áremelések meg ott rohadjanak meg, ki törődik velük! gratulálok!
Nyírfa
@Horizont: 09.03

Egyszerűbb lenne minden kommentjükben csak annyit írni, hogy Gyurcsány - ha már ő a főnök.
És akkor képzeljük el Orbán Viktort, ahogy álldogál Ferencünk előtt, aki derűs mosollyal nézi a magasból.
Gyurka80
@Horizont: Még mindig nem érted?! Ott legyen minél több gyerek és ne a putriban, mert kihal a nemzet.
Gyurka80
@Nyírfa: Az ilyen idióták mint te meg a libbantakat hozzák a hatalomba, akik mindig csődbeviszik az országot
Gyurka80
@Istenakinincsen: Nyugodj meg még unokám is van, te hülyegyerek.
Gyurka80
@solidedge: Hát persze hülyejóska a pesti srácoknál pénzért hazudnak, a hvg-nél meg ingyen írják az igazságot! Persze dolgozhatnak ingyen, mert soros szervezeteitől kapják a fizetést.
Gyurka80
@Néro: Mi van talált,te is komcsi ivadék vagy?
Gyurka80
@Horizont: Nyanya nem illik ribancozni, mosd ki a szádat!
nyuggerpasi
Az OPNI hiányában hol kezelik az olyanokat,mint ez a "hölgy"?
Nyírfa
@Gyurka80: 10.13

Nagypapa vagy, és korod ellenére még mindig ott tartasz, hogy leugatod , idiótázod a veled ellentétes véleményt megfogalmazókat? Ha egyszer-egyszer begurulnál, afölött el is lehetne siklani, de neked ez a fő megnyilvánulásod: kiabálsz, és a földhöz csapkodod a lábad - éljen a jobb, és vesszen a bal, ha belegebed is az ország.
Ha valaki megkérdezi, hogy miért, a válaszod: mert Soros, mert Gyurcsány, mert csak, és idióták vagytok. Szerinted ez a korodnak megfelelő reflektálás? Hol van benne a szellem, a gondolat, ami előbbre viszi a világot? Mitől jó megtagadni egymás megbecsülését, az együtt haladás lehetőségét, örömét? Megköszönném, ha szívedből válaszolnál. Egyszer talán meg is történik.

Tudod, mi a liberalizmus? Szabadság, egyenlőség, testvériség. Hogy ezek csak szavak, és nincs benne az a megéltség, amit kifejeznek? Részben még igazat is adnék. Mert ezek célok, amelyek megvalósítása az emberiség kollektív feladata. Célok, amelyekért a nap minden pillanatában tehetünk.
Miért ne cselekednénk így?
Te is szelektíven gyűjtöd a szemetet? Én is.
Te sem szabadítod rá a kutyádat kedvtelésből valakire? Én sem. Igaz, nincs kutyám, de , ha lenne, nem tenném.
Megállsz az úton, ha látod, hogy egy ember segítségre szorul? Felteszem, igen.
Szereted az unokádat, biztos vagyok benne. Képzeld,mások is. Mennyi egyező pont. Több a közös bennünk, emberekben, mintsem azt haragvó perceinkben gondolni akarjuk.
Én nagyon szeretek békében élni,hát hagyom, hogy így legyen.
Gyurka80
@Horizont: Sima bunkóság leribancozni.Téged már a korod miatt nem lehet.
Gyurka80
@Nyírfa: Hosszú "eszmefuttatásodra" röviden válaszolok. Nem szeretném, ha unokám olyan országban nőne fel ahol a baloldal állandóan csődbeviszi és szétlopja az országot (1919, 1956.1989, és 2010), és kilöveti az emberek szemét!
Meszy
@Gyurka80: Jobb az olyan ország ahol a fasiszták szítják a gyűlöletet, viszik csőd felé az országot és támogatják az olyan férgeket akik nem szemet lövetnek, hanem embereket gyilkoltatnak meg.Nélküled is csak jobb lenne a világ.
Gyurka80
@Horizont: Te nyanya meg olvasd nyírfának adott válaszomat!
Gyurka80
@Meszy: Azt sem tudod mi a fasiszta, amiket írtál nettó idiótaság!
Nyírfa
@Gyurka80: 14.27

Gyurka, ne csináld. Amit válaszoltál, az olyan tudatlanságot mutat, amit, kérlek, ne tegyél a kirakatba, mert nagyon lejáratod magad. Most, hogy történelemből, logikából és gazdaságelméletből kénytelen vagyok téged megbuktatni, legalább annak a reményemnek hangot adok, hogy egyszer leveszik a szemedről a szürkehályogot.
@Horizont: pedig nemcsak azért nem ribi, mert a kora ebben akadályozza, hanem, mert sem nőként, sem emberként nem adná el magát. Tudod, ez a tartás.

No, akkor megbeszéltük, amit akartunk.
Nyírfa
@Meszy: 14.53

Mondjuk inkább úgy, hogy az ilyen látásmód nélkül jobb lenne a világ. De, ha neked így nem tetszik, akkor mondom én.
Sokkal, de sokkal jobb lenne ez a világ, ha nem lenne támogatottsága a fasizmusnak, ha megértenék az emberek, hogy mi viszi őket erre az útra. Félre kell verni a harangokat, mert nagyon nagy baj van itthon.
Gyurka80
@Nyírfa: Még mindig nem érted, ennyire nehéz a felfogásod? 1919,1956,1989 és 2010 országunk csődbevitele volt, és a baloldal csinálta nézz utána , hogy ne hülyén halj meg.
Gyurka80
@Nyírfa: Nézz utána mi a fasizmus. Meg a baloldal szocializmus bűneivel is kellene foglalkoznod, több emberéletet követelt, mint a fasizmus.
lampa laz
@Németh István: kár veled vitatkozni, mert tényleg nem látsz hiába süt a nap. Orbán keletre evezi az országot putyi 'lágy ölelésébe+a türktanács alkotta alibabák ölébe' ez meg mind muszlim, ha neked ez kell akkor gyakorold a kalinkát meg olvasgasd a koránt. Én inkább nyugatot választom, mert hiába tömték a fejünket a szocializmus alatt is a haldokló nyugattal, az azóta sem volt hajlandó senki kedvéért sem feldobni a papucsot. Állj be orbán illibernyák, kisz titkár mögé és énekelj vele.
VASTAGBŐR
Kérdezd meg a Végh Lacit kiscsillag .. Boldog urat, Borsodi Lacikát ... aztán ugorj be egy lugos-savas kezelésre Mikola bácsi unokaöccséhez a böribe .. ha elapadtál volna akár az oltástól .. segít Neked ... ezen nevess hatágú kislány
VASTAGBŐR
kormanyos63: nagyon helyesen fogalmaztad meg .
Németh István
@lampa laz: @Gyurka80: Sajnos a @Horizont: nagy igazságot tesz le az asztalra! olyanok vagytok minta tehetetlenségükben össze-vissza csapkodó fuldoklók! Veletek nem lehet normálisan beszélni
pláne a 2010-es igen pozitív forduló pontot egy rablóbanda 1989-től (igaz ebből a kisgazda-fidesz időszakot kivéve) egy söpredék csőcselék tevékenységét pozitívan értékeli azokat nem lehetséges emberi szintre emelni!
Clavigo
@Németh István: Hülye vagy ,,Pista...!! Ráadásul a félagyú purdédat ,,(@Gyurka80: ) is rongálod ?? Épp,hogy átjött a határon ez a seggfej...
Istenakinincsen
@Gyurka80: ma, 14:27
Akkor takarodj a francba az unokáiddal együtt,ne rontsd it a levegőt!
Nyírfa
@Horizont: Szavad ne legyen, 20.03 alatt éppen dicséretet kaptál! :))
Istenakinincsen
@Németh István:ma, 07:54
Akkora ökörségeket irkálsz,hogy az már durva.Szeretném megérteni az okokat,hogy milyen megfontolásból,kinek a hatására lettél ilyen seggfej.Honnan szeded ezt a sok baromságot?
Gyurka80
@Istenakinincsen: Takarodj te, hiszen te rontod itt a levegőt a balos haverjaiddal! Te meg gondolom a macskádat simogatod!
Istenakinincsen
@Gyurka80: Valamit nagyon félreértettél,de megértem mivel tudom hogy féleszű ostoba barom vagy.
Se jobbos-se balos nem vagyok.Világos te agyhalott!Egy ember vagyok aki normális(nem megosztott)társadalomban szeretne élni.Ez neked túl bonyolult?
surdilloFUJT
Jurák-jurák,a nemzeti együttelaxás emberei az MSZMP csöcsein szocializálódott,a párt pénzén NA MEG A" GYŰLÖLT"Soros pénzén kupálódott ki a fekáliából!!!EZÉRT KUSSOLJ,MERT GERINCTELEN MELLÉBESZÉLŐ,ALJAS NÉMBER VAGY!!!
Gyurka80
@Istenakinincsen: Álomvilágban élsz,ébresztő! Nézz körül a világban, mert sz.r a helyzet, és nem mindegy mennyi jön belőle hozzánk! Ha libbantak vezetik az országot akkor minden sz.r átjön!
Istenakinincsen
@Gyurka80: Látom ismét megértetted a lényeget.
Gyurka80
@Istenakinincsen: Te meg NEM fogod fel,mert nincs mivel.
Nyírfa
@Horizont: Ha nem lenne, nem kéne kitalálni! :))
De van, tehát valahogy kezelni kell, kéne. Az antimikulás Kásler bejelentette, hogy új Lipót épül a sok , ellátatlan pszichiátriai beteg miatt. Az első gondolatom az volt, hogy oda nem magukat akarják beutalni, nem is a közveszélyessé váló jobboldaliakat, hanem minket, az ellenséget. :) Látott már ilyet a világ.
justhpeter
@bakcsubakka: Lehet, hogy kettesben szeretne maradni Orbánnal ?
odst
Annyira csúnya és romlott ez a geci nő, hogy arra nincsenek szavak !!!
Én meg nem ütöttem meg nőt, de ezt a fideszes elvakult kurvát simán pofanbaszom
odst
Ja, és utána nem érzek semmit.
Megütöttem egy náci kurvát.
És utána nem érzek semmit!
Istenakinincsen
@Gyurka80: Neked is van agyad ugye?Akkor használd arra amire kaptad!Tudod van a jobb és a bal agyfélteke:)
Empátia,szeretet,igazságkeresés,racionalitás...
odst
A Fidesz szerint a jobboldali nők szebbek
Szerintem még nem.
Kifejezetten undoritoak.
odst
Hu, de csúnya ez a nö.
Bottal sem piszkalnam meg!
Gyurka80
@Istenakinincsen: lüttyent gyerek vagy

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.