Február 12-én tartja évértékelő beszédét Orbán Viktor, erősítette meg a Magyar Nemzetnek Hollik István, a Fidesz kommunikácisós igazgatója. Az országgyűlési választási kampány éppen ezen a napon indul, így Orbán beszéde a hivatalos kampánykezdetet is jelenti.

Orbán Viktor évet értékel és február 12-én berúgja a fideszes kampánymotort

Fotó: Facebook

Tavaly a járványhelyzet miatt nem tartott hagyományos évértékelőt a miniszterelnök, mivel a járványügyi szabályok szerint csak online formában lehetett volna megtartani.

Forrás: 24.hu

Címlapkép: Facebook

38 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Béla333
Elég lenne a Facebook-on annyi, hogy "lopunk, amíg bírunk". Oszt annyi!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Macskaszem
"Meg vagyok győzve és hiszem, hogy megérdemlem azt, hogy a szememet kilőjék és összetörjék a pocikáimat"
Szó szerint megérdemled. Örülök, hogy te is így látod.
kissé felnőttem
Pesten vagy Moszkvából? más más a megvilágitás ám
kissé felnőttem
@Németh István: csak a rezsicsökkentésre reagálok átlag 35 köbméterre a nem fütési időszakban 1300 Ft max amivel kevesebb a számla bezzeg a 20x 15 méteres medence fütése az elitnél 600,000 FT mert ugye 30 fokra mért is ne? csak abból még kedvezménye ?120,000 Ja ? megéri ,nekik Pedró külügyér nem patakból locsolja a pályáját ugye akkor neki is megéri? NA NÁ. az én kutamban van 60+120 liternyi naponta ?mert magam furtam 7 méterre le.
kissé felnőttem
@Horizont: hát visszavonta a használati engedélyt a forgalmazó cég igy már veszett fejsze lett ám nem müködtethető az még megvan, csak ő nem ott lakik na kiderül az is
gina
Itt az igazság te elmebeteg nulla : ttps://balramagyar.hu/2018/05/07/nagy-a-baj-orbannal-allitja-a-pszichologus-aki-nemzetkozileg-elismert-magas-szintu-kepviseloje-a-szakmanak/
Németh István
@Horizont: @Béla333: @gina: @durbincs: @kissé felnőttem: az a helyzet, hogy csak a kari-geri-geci-faszit tudom idézni nektek, remélem ez is megteszi >> leszarunk benneteket a több mint 15 millió magyarral egyetemben, minő boldogság tölthet fel benneteket; mikor a szarba fulladtok!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.