Életveszélyt okozó testi sértés, valamint közfeladatot ellátó személy elleni erőszak miatt emelt vádat a Fővárosi Főügyészség azzal a férfival szemben, aki tavaly februárban eszméletlenre verte a maszkot számon kérő buszsofőrt Újpesten.

A 31 éves férfi nem volt hajlandó felvenni a maszkját, ezért aztán a járványügyi szabályokra tekintettel, a sofőr nem nyitotta ki neki a busz ajtaját. A méltatlankodó férfi a buszról leszálló sofőrt ököllel fejen ütötte, amitől a sofőr eszméletét vesztve, magatehetetlenül hanyatt esett, ráadásul a fejét az aszfaltozott járdába ütötte.

A sofőr életveszélyes fejsérüléseket szenvedett. Az ügyészség letöltendő börtönt kért a korábban már büntetett férfire.

A fenti felvételen a bűncselekmény előzménye látható, egészen addig, amíg a sofőr leszáll a buszról. A 31 éves férfi ezután támadt rá.

Forrás: 24.hu

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Emmersson71
@Horizont: Tudod, nem muszáj ám megszólítani senkit :)
Nessy
Klassz! Ezek szerint, ha két kigyúrt hapsi úgy dönt, hogy rájuk nem vonatkozik egy utasítás, akkor ők nyernek! Mert ha elindul a busz, és Isten állatkája elesik, akkor azért lenne nagy felhördülés! Fura egy világ!
Emmersson71
@Horizont: Bizony! 14:56
És mára felejts el!
division
@Horizont: Innentől boldogok lehetnek az ilyen agresszív mocskok, nem kell feltenni. Remélem minden ilyen aljadék elkapja majd úgy, hogy az intenzívre kerül.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.