Elképesztő, hogy ezt büntetlenül megteheti valaki.

Hadházy újabb leleplezése! Döbbenet, hogy ezt meg lehet tenni Magyarországon

Fotó: MTI/Mónus Márton

Hadházy írta meg a Facebook-oldalán, hogy Rogán Antal kabinetfőnökének a cégéhez kerülhetett a Végrehajtói Kar több százmilliós budapesti irodaháza.

A független parlamenti képviselő szerint Nagy Ádám

„néhány hónapja megvesz egy minimum félmilliárdos ingatlant, és pont attól a Végrehajtói Kartól, amelynek a vezetője vesztegetés miatt előzetesben ül tavaly november óta.”

Hadházy Ákos számolt be arról, hogy "Nagy Ádámról eddig 'csak' annyit tudtunk, hogy az ügyészség szerint a Völnert lefizető végrehajtó intézte a vizsgáit a pécsi egyetemen. Kiderült azonban, hogy tavaly október elején az általa alapított, 2020-ban 33 milliós bevétellel rendelkező Nadan Kft. megvásárolta korrupt Végrehajtói Kartól (pontosabban az annak tulajdonában álló Városligetház 13 Zrt.-től) a Szegedi út 35-37. alatti 1800 nm-es(!), alsó hangon félmilliárdot érő ingatlant".

A Schadl–Völner-ügy egyik kiemelt mellékszereplője Nagy Ádám, aki Rogán Antal kabinetfőnöke, és van egy ingatlancége is, Nadan Kft. néven. Ezen túl benne van az Antenna Hungária Zrt. igazgatóságában és a Nemzeti Mobilfizetési Zrt. felügyelőbizottságában. Ez utóbbi kapcsán Hadházy felhívta rá a figyelmet: Nagy Ádám elég jól keres, de nem annyira, hogy félmilliárd forintos ingatlanhoz jusson.

"Köztisztviselői fizetése nem lehet 500-600 ezer forintnál több, és a cégek nyilvános adatbázisa szerint sem keres a bizottságokban összesen félmilliónál többet"

- írta a független parlamenti képviselő.

Forrás: szeretlekmagyarorszag.hu

29 hozzászólásarrow_drop_down_circle

sgl
És a fidesz támogatottsága minden ilyen kiderült gazemberségre 1-2%-al nő.
..
érti valaki ezt?
Ki a hülye??
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
sgl
És a fidesz támogatottsága minden ilyen kiderült gazemberségre 1-2%-al nő.
..
érti valaki ezt?
Ki a hülye??
csak úgy....
ehhez képest a sziciliai maffiózók csak ócska kezdök..
orsos vendel
@sgl: Mert ne csak orsos lopjon, henem ök is...feltuzeli orsos öket a lopasra "kissebbseg"...
Béla333
@sgl: 12.06
Ha állandóan azt hazudják, hogy minden felmérésnél nő a Fidesz támogatottsága, akkor már legalább 300 %-on kellene hogy legyen.
Hazudnak!
Már meg sem kérdezi az ember, hogy ez a másik maffiózó a bűnpártoló, szar elmaszatoló Polt mi az Istent csinál ilyenkor?
Gyurka80
@orsos vendel: Lopásban a ballibsik a profik, az impexes dobrevékkal az élen: www.hetek.hu/hatter/201207/magyarorszag_elrablasa
ómió
Öblös ráhazudások helyett segíts inkább Mutyigeri efftársadnak: a városháza ellenértéke még mindig sehol, hogy lesz abból efftársi jutalék!?
134.bátor
@sgl: Való igaz. Èn sem èrtem,más sem. Ezeknek teljesen mindegy,hogy a szemüket is kilopják,akkor is ezekre szavaznak
134.bátor
@sgl: Olvasd el a fideszesek hozzászólását,ès megèrted. Most már èn is
nezelodo
Így legalább nem lehet lefoglalni a büntetőeljárásban. Így lehet maga a büntetést végrehajtó hatalom bűnsegéd saját eljárásában.
Nem lehet elégszer hangsúlyozni, hogy a hatalomra kerülésükkor azt ígérték, hogy megszüntetik a korrupciót, és nem azt, hogy tökélyre fejlesztik.
Így lehet szabadlábon Völner, Simonka, Boldog és társaik, mert ott nem fordulhat elő az eljárás befolyásolása, a bizonyítékok eltüntetése, összebeszélés, stb. A riválisoknál pedig azonnali őrizetbe vétel történik, mert ott betartják látszólag a törvényt.
Az elődök sokat emlegetett lopásáról pedig kiderült, pld az Állami Gazdaságok esetében, hogy Simicska, Mészáros, és a Csányi stb birtokolja a "komcsik által ellopott" közvagyont.
A
sgl
@nezelodo: Pokorni levágott kezeket emlegett aki belenyúl a közösbe.
Hááááát, nem tom, nem látok levágott kezeket.
KisTehen
@134.bátor:
nem kell itt nagy dologra gondolni
annyiról van szó csak, hogy az ellenzéknek nem hiszünk
KisTehen
@134.bátor: szép is lenne, ha hagynánk átbaszni magunkat :)
tudode
Hadházy Ákos, volt fideszeSS a trafikmutyi óta, az ország szégyenére, a mai napig magányos farkasként caplat azok után, akik után még a bagdadi tolvaj is megnyalhatná mind a tíz újját, és kapás egy sem!
-
----- Kiállás: fideszes képviselő leplezi le a trafikmutyit
hvg.hu/itthon/20130430_trafikmutyi_Szekszard_fideszes_kepviselo
-----------------------
.
Addig elkanászodva, hogy ma már bűntibe van az ország amiatt, akinek már kevés a bennszülöttek adóforintja, megjött az étvágy az EU-s lóvéra is, pénzzel tartva sakkban a környezetét:
.
----- Frank Engel, luxemburgi képviselő értékeli a jelenlegi magyar helyzetet …
www.youtube.com/watch?v=d8IkyQ9v3n0&t=1s
------------------
.
----- Guy Verhofstadt- Orbán- Sargentini- jelentés11 Sep 2018
www.youtube.com/watch?v=1pDI1kHjlog
----------------
.
Az ország szégyene!
nezelodo
@sgl: El is tüntették Pokornit, még talán emlegetni is tilos a fideszben. Egyébként mivel szavaznának a bátrak, ha levágták volna a kezüket, ráutaló magatartással, mint az egyik meghurcolt szoci, amikor nem vette a lapot, a beépített emberüktől?!
134.bátor
@sgl: Arra,hogy ezeknek teljesen mindegy,hogy korrupt,tolvaj,gyilkos ,országromboló,hazaáruló ez a kormány,akkor is csak visszafelè mutogatnak,gyűlölködnek,megölnènek mindenkit egy kanál vîzben,aki nem velük van
134.bátor
@KisTehen: Nem,nem! Arról van szó,hogy teljesen kimosták az agyatokat,nektek az igaszság a hazugság,a hazugság az igaszság . Nem látjátok a fától az erdőt,mert nem is akarjátok!
Sámannus
@sgl: Csak mert a média vasmarokkal tudja cenzúrázni a bűncselekményeket. Bár látszólag nincs cenzúra a kormánypárti sajtó a kormányoldali bűncselekményeket elhallgatja a támogatói elől. Ez magyarázza a népszerűséget, és minden gazemberség elkövetését is.
Úgy tetszik az ellenzék nem tesz semmit ha tesz is kevés, hogy a nagy nyilvánosság megismerje.
Nincs olyan szerkesztőség ahová eljuttatható a hír és tovább adják az érdekelteknek. Ez helyett azokat akarják lejáratni akik feltárják a zsiványságot.
Dr. Proktor
@KisTehen: Ha becsukod a szemed, befogod a füled, akkor meg maradsz a hitedben...
KisTehen
@134.bátor: és még fel is akasztanánk magunkat, ezt elfelejtetted hozzátenni :)
KisTehen
@134.bátor: hogy kinek mi az igazság?

hát, pl. gyurcsány bevallotta, hogy elcsalták a 2006-os választást
ezt mondta a saját szavaival
de valamiért ez nektek nem probléma :)
KisTehen
@134.bátor: fogjátok a kezét és meg meg is választanátok

szóval teljesen kimosták az agyatokat, nektek az igazság a hazugság,a hazugság az igazság . Nem látjátok a fától az erdőt, mert nem is akarjátok!
sgl
@134.bátor: Mazochizmusom kielégítésére benéztem a Htv-re Rákay Omolnár és valami költő eszement hangsíúlyzva röhögve tárgyalták MZP-vel nem vitakozhat a geczi mert a hazug Fletó bábja és elkezdik a hazug fletó 300 Ft-os vizitdíjahzugságot. Nos ezt nem hazudta, mert recpetfelírás volt, és ezen a nem hazugságos 300 Ft-on baszakodnak miközben ma majd mindenki havi 8 ezret fizet eü hozzájárulásként.
Ki a hülye, hogy hagyta ezt a 300 Ft-os vizitdíj őrületet beégni. Ja meg szekrénykéznek.

...És ez az ezer és 10 ezer milliárdokról való hazudozás mellett ezen rugóznak, Szégyen, hogy ezen tudnak rugózni és ezt állítják szembe a havi 8000 azaz NYOLCEZER HAVI DÍJJAL?
Ki a hülye, hogy ezt nem tudja ezzel lecsapni amikor a parlamentben vizitdíjaznak? Sőt eleve ezt felhányni mindig!
Olyan mint a szemkilövetés kontra 386 rendőrsérülés közte 44 súlyos. De a szemkilövetőznek, észt hozzák rettentő bűnnek a rendőrszázak sérülése semmi. nem beszélve az állampuccsról.
Ki a hülye??

@Sámannus: van még országos tv és rádió is amit lehet fogni legalábba neten, de meg se említik. Parlamentben is csak kussolnak!

Végre MZP elkezdte ezeket visszagyűrni, mert a 12 év véleményvezér és politikus hadserege egy szarhalom volt és ma is az!
Kic seszte el a médiáit? Ki nem vigyázott rá, ki hagyta veszni őket kik akik még 2019 után is hagyták a nagyvárosi médiát bezárni, pedig megigérték, megtartják sőt összefognak. Ki baszta el??
Ki a hülye??
Nem médiázzon senki, ez a balfasz ellenzék mindent elcseszett nem azért van a fidesz hatalmon mert a fidesz jó hanem mert az ellenzék minősíítehetlenül gyenge kommunikációban.

Most bízom MZP-ben. Meg is van lepve az ellenzék, pedig ez így a jó!!!
jesz
ráadásul ha a telekkönyv tulajdoni lapján a nevére van írva, jogerőre emelkedett, akkor már baszhattyák, nem vehetik vissza.
bence
Létezik még olyan bűncselekmény amit ez a gátlástalan kormány nem követett el ?!
terlasz
@KisTehen: Hagggyad mán ezt a hülyeséget, Tehénke! Gyurcsány sose vallott be ilyet. Kit akarsz becsapni? Gondolom, saját magad.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.