Míg a Fidesz hónapról hónapra apró lépésekkel erősíti támogatottságát, az ellenzéké csökkent, ám a kormánypártok előnye nem behozhatatlan - derül ki az IDEA Intézet legfrissebb kutatásából.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kissé felnőttem
@sgl: tessék mondani pénz paripa nélkül mikor indultak csatába? másképp egy sarokba szoritott tv rádió sajtó nélkül ki tud akár max itt megnnyikkani ? se pénz se orvos lassan már az élettér sincs akkor már én is azt mondom irány bárhová innen mert hazuggá válik az is hogy " Itt élned s halnod kell emberszámba vesznek (darabra ) ennyi de mennyire ? kövér a parlamentben majdnem azt mondja ellenzéknek pofa be ez tetszik ? nekem nem, Már ellopta épp ezen siránkozik ép a fidesz ? késő már
kereső
@sgl: Mindaddig ,amig az ellenzék nem mutat egységet, erőt, kormányzóképességet, addig igy lesz. Na most ezt nem lehet úgy elérni, hogy a pártvezetők "csönd"- mert majd csak egy ember kampányol, és egy ember jelenik meg mindenhol.
Kiakadtam a legutóbbi "közös" sajtótájékoztatón(népszavazás aláirás gyüjtés) nem volt ott a jobbik elnöke, és a dk elnöke.Gondolom külön kérésre.A dk-t Vadai Ági képviselte, a jobbikot nem tudom ki. Tényleg joga van bárkinek leváltani bármelyik ellenzéki párt vezetőjét? Ez nem az egységet mutatja, hogy szelektálok- ki szimpatikus, és ki nem.Én Jakab Péterrel ellentétben nem érzékelem az egységet.
Havanagi
Gyenge, erőtlen az ellenzék.Tegnap este az ATV esti műsorában a Nemzetbiztonsági Bizottság vezetőjével készült beszélgetés ebben megerősített. A fidesz nem jelenik meg rendszeresen,erre csak azt tudja mondani Stummer: hát, a szokásos zajlott le,ismét nem jelentek meg,blabla,blabla.Ugyan kérem ! Alkalmazni kellene már a politikusok helyett egy kreatív tanácsadót,biztos van százszor több ötlete,mint a se hús se hal energiaszegény ellenzéki képviselőknek.Elúsznak a nagy témák,de az ellenzék ezt hagyja is elúszni.Miközben mámorosan ismételgetik ,hogy április 3. után mi fog történni,ha leváltják Orbánt. IGY??? Fejezzék már be az álmodozást és kapják össze magukat.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.