Szücsné Posztovics Ilona szerint egy tavalyi rendelet megtiltja, hogy a város hivatalos felületein közvetítsék az ülést, így a lakosság abba bele sem tud hallgatni.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Nem Posztovicsne szerint tiltja meg a teljes media mukodeset a fidesz egy rendelettel - ami csak Tatabanyara vonatkozik, raadasul a valasztasokig ervenyesen - hanem ez egy LETEZO rendelet!
Szegyellje a mocskos pofajat a dagadt torpe, aki igy szigetelne el egy egesz varost mindenfele informaciotol!
Nessy
Ezek a lökött fideszesek már az időjárás jelentést is titkosítják! Mi az, hogy a saját választóikat nem lehet tájékoztatni a saját településük eseményeiről, ami az ő életüket befolyásolja? Igaz, ezzel a kormánypárt országosan is így van! Mi közünk hozzá, hogy a választott képviselőink hogy döntenek az ország, és a mi dolgainkról? Jó, van egy, két dolog ami valóban nem publikus, na de itt már minden titokban, az éj leple alatt történik! Semjén már nem is tudna napközben benyújtani egy törvény tervezetet!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.