Szijjártó Péter interjút adott a Fox Newson Tucker Carlsonnak. A jobboldali megmondóember nagy rajongója a Fidesz-kormány illiberális irányának, ez köszönt vissza az ötperces interjúban is.

Tucker Carlson, az amerikai Fox News műsorvezetője és a NER nagy kedvence pár napja bejelentette, hogy jövő héten ismét Magyarországra érkezik, most az is kiderült, miért. A Fox Nationön futó Tucker Carlson Originals sorozat első évadának utolsó részeként hazánkról forgatott dokumentumfilmet, a címe: Magyarország kontra Soros: harc a civilizációért. Tucker szerint ugyanis nem kevesebbről van szó, mint erről a harcról.

Az ötperces interjúban szó esett a szokásos témákról, a kormány szerint a Magyarország ellen irányuló fake news-hadjáratról és a határvédelemről is. A beszélgetés egyik pontján azonban az áprilisi választások is szóba kerültek.

Carlson Amerikára káros, hisztérikus idiótákról kezdett beszélni, akik „gyűlölik Magyarországot, és reflexszerűen diktatúraként emlegetik", ami szerinte nyilván nem igaz, hiszen Magyarországon demokrácia működik.

Példaként említette meg Anne Applebaum újságírót is, 2010-ben még Petőfi-kitüntetést kapott a Terror Házában, mostanra azonban közte és a Fidesz között megszűnt a párbeszéd. Ezután kérdezte meg Szijjártó Pétert a műsorvezető, hogy „mit gondol, miért ilyen fenyegető a számukra ez a tízmilliós nemzet Közép-Európában?”

Nézze, szerintem azért gyűlölnek bennünket, mert patrióta, keresztény alapú politikát valósítunk meg. (…) Azért akarják, hogy elveszítsük a következő választást, mert alapvetően eltávolítanák a hatalomból az egyik utolsó sikeres konzervatív kormányt, és akkor bátran elmondhatnák, hogy nézzék csak, a liberális mainstream az egyetlen sikeres ideológia a világon

– válaszolta a külügyminiszter, mire Carlson – egyetértve Szijjártóval – a saját véleményét is elmondta:

Sokkal nagyobb fenyegetésként tekintenek önökre, mint Kínára, ami mindent elárul. Megpróbálnak majd beleavatkozni a választásokba is

– figyelmeztetett a Fox megmondóembere.

Forrás: Blikk, Telex, 444.hu

19 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Rizikó
Már régen beavatkoztak a magyar választásokba, amikor a libsi mikropártokat pénzesővel nyomták meg!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kissé felnőttem
@durbincs: a pöcsöddel foglalkozz ribanc vagy anyáddal aki nem öntött ki a fürdővizzel szólás SZABADSÁG VAN baszogasd a gazdáidat ha kevés a pénzed okés???ha nem tetszik okádj otthon ne ide az oldalra
kissé felnőttem
ide meg nem is irtam maki majma az orbánnak@durbincs: @durbincs: @durbincs: @durbincs: @durbincs: @durbincs: @durbincs: @durbincs: @durbincs: @durbincs: @durbincs: @durbincs:
kissé felnőttem
Petike amit ide okádtál az a félelmetek csak minden betűje humbukk ti igy képzelitek a NÉP meg nem ez amitől ti fostok. széplopott országról lapitasz ? sunnyogsz? az a te sarad .
Lepényleső
Az inkvizíciót ha tekintjük keresztényinek,- akkor hihetjük hogy ők valóban keresztények?
ómió
Pedig "liberálisék" annyira "kedvesek", hogy egy kanál vízben megfojtanák a "Zorbánt"!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.