Minden eddiginél több a beteg, naponta kerülnek kórházba politikusok is. 

A 444.hu írta meg, hogy kórházba került Kunhalmi Ágnes, olyan rosszul lett a koronavírus-fertőzéstől. Az MSZP politikusa a Facebook oldalán számolt be arról, hogy szerda este szúrt a háta, majd hajnalban arra ébredt, hogy, mint írja, "mindjárt kiszakad a tüdőm a hátamon keresztül". Ezek után a Honvéd kórházba került. Mint írja, orvosai szerint lesz még pár nehéz napja, de reméli, egyre jobban lesz.

"Nagyon szépen kérek mindenkit, vegye fel az oltásokat, ez nem játék! Vigyázzatok magatokra!"-üzeni követőinek a kórházból Kunhalmi, aki, mint írja, két AstraZeneca és egy Pfizer oltást kapott.

Forrás: 444.hu

Nyitókép: Facebook

59 hozzászólásarrow_drop_down_circle

simmering73
Kérdés mennyi idő telt el a harmadik után? Jobbulást kívánok!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Pálinkás Pál
pofám leszakad..." a két AstraZeneca és az egy Pfizer csak megvéd "...mondja ezt 3 oltás után a kórházból...van bőr a pofátokon...épp tegnap ugatta a szlávik...vedd fel a harmadik oltást, megvéd ,enyhe lefolyással...ezt vajon
kunhalmi is tudja?... / persze lehet az egész csak PR fogás /
simmering73
Kérdés mennyi idő telt el a harmadik után? Jobbulást kívánok!
Sámannus
@Pálinkás Pál: A fertőzésnek be kell jutni a szervezetbe, és a ellen válasz ezután alakul ki. Aki influenza oltás kap az is elkapja az influenzát.
Ha már elkapta javaslom, hogy egyen meg egy evőkanál mézet. Nálam a torok gyulladások mindig elmúlnak ha ezt teszem. Ebben az esetben többször is jót tehet segíti a védekezést és kondicionálja a szervezetet.
Sámannus
@KisTehen: ott kezdődik és folytatódik a fertőzés.
Nyírfa
@Sámannus: Mi is tartunk itthon mézet, a piacunkon veszem méhésztől a gyömbéres akácmézet. Ha úgy érzem, hogy nem vagyok toppon, valami gubanc készülődik, én is eszem egy kanállal. Amikor elkaptuk a covidot, tömtük magunkba az allergénmentes propoliszt, a homoktövist, a D- és C-vitamint, és teát készítettem, rengeteget, Zsályát, Csipkehúst, Rooibost - a konyhámban kész drogériát tartok. :)
Ja: én naponta kétszer fújtam a Virostopot is. A fiam a két oltásával néhány nap után rendbe is jött, nekem oltás nélkül kellett a karanténnyi idő, de közben sem estem le a lábamról, csak minden sokkal nehezebben ment. Amikor először mentem le kenyérért, a 200 méter olyan hosszúnak tűnt, hogy közben mondogattam magamnak, hogy nemsokára otthon leszek, és leülhetek. Ja: és olyan furcsán emelgettem a lábam, mintha a levegőben járnék, ráadásul egyenes úton is bevettem a kanyart. :) Most már nevetek rajta, de akkor elég ijesztő volt.
Nyírfa
Ágnesnek meg mielőbbi gyógyulást kívánok!
Sámannus
@Nyírfa: Én a repcevirág mézet használom. Az fehér színű, és teli van kristályokkal. Az az érdekessége, hogy a szádban még nem oldódik fel a nyálban, valószínű, hogy ez az emésztőrendszerbe késleltetve hat a bélben..
Szerintem ezek a kristályok végzik a takarítást, és a mikrobák elleni védekezést nyújtja el.
Ez a tapasztalatom más betegségből kilábalva alakult ki ugyanis a garatban kialakult gócok eltűnése után a gyomor, és bélflóra működése is teljesen helyreállt.
Ez a szer ugyan nem gyógyszer, de azoknak a mikrobáknak amik kellemetlenséget okoznak, elég jól útját állják, és védelmet ad a külvilágból jövő fertőzés ellen, és ezzel a szervezetben a védekezést a vér és a nyirok áramra helyezi át.
Sámannus
@KisTehen: én nem is járok az orvoshoz torokfájással.
Nyírfa
@KisTehen: Keringési problémákat okozott, nagyon ment a szívem, emiatt kapkodtam a levegőt. A tüdőm csupán egy délután égett, aztán szúrt a hátam, és nagyon rondán köhögtem, fájtak a csontjaim, és teljesen felborult az emésztésem. Két napig lázas voltam, aztán fokozatosan csökkent.
A gyengeség viselt meg a leginkább.
simmering73
@KisTehen: Az értő olvasás tudjuk nem az erős oldalad. Egy Marhától ez nem is várható el. Próbálj nekiveselkedni még egyszer, hátha felgyullad egy szál gyertya abban a nagy marha üres fejedben.
Nyírfa
@Sámannus: Van listám arról, hogy melyik méz milyen hatóanyagokat tartalmaz, és azok hogyan befolyásolják a szervezetünk működését. Milyen jó, hogy felhoztad, mert nem árt felfrissíteni az információkat.
A nyirokrendszer tisztítására, serkentésére nagyon jó a nyírfalevél tea. Többek között a vese egyik leghatékonyabb, ugyanakkor leggyengédebb ösztönzője. Önmagában jó keserű, általában keverék részeként iszom. Tudod, mi az utóbbi évek nagy felfedezése? A kurkuma. Mivel zsírban oldódik, hidegen sajtolt olajba keverem - én lenmagolajat használok, de irtó finom tökmag-, szőlőmagolajjal , ha egyik sincs, olivához adom, az mindig van itthon -, és inulint teszek hozzá. Az inulun cikóriából kivont prebiotikum, a bélrendszer hasznos baktériumainak a tápláléka. A kurkuma rendszeresen fogyasztva teljesen karban tartja a vizeletkiválasztást, és nincs az az izületi probléma, amit ne csökkentene vagy mulasztana el. Tapasztalatból mondom.
Nyírfa
@KisTehen: 22.01

Gondolom, sokat segített, hogy évtizedek óta vega vagyok, gyógyteákon élek, és olyan termékeket fogyasztok, amelyek erősítik az immunrendszerem. Egyébként tüdőgyulladásra az ezüstkolloidot és a tüdőfű teát ajánlom, természetesen a megfelelő mennyiségben. Aki nem ezeken a természetes táplálékokon él, mindenképpen konzultáljon hozzá értő személlyel, nekem azért van jártasságom benne. A körzeti orvosom nem ismer, remélem, ez így is marad.
Biztos, hogy nem volt tüdőgyulladásom, amikor a szívem megnyugodott, teljesen normálissá vált a légzésem. Nem ment el sem a szaglásom - ami az egyik erősségem -, sem az ízérzékem.
Mindent bedobtam a gyógyulásunk érdekében, néhány nap múlva már álltam a vasalódeszka mellett, igaz, iszonyúan fárasztó volt. De, mindent lecseréltem, ment a mosásba minden ágynemű, utcai ruha, dzsekik, minden, amit viseltünk, amihez csak hozzáértünk, a kéztörlőtől a sapkáig.
Sokszor gondoltam rá egyébként, hogy valószínűleg hamarabb megindult a gyógyulás attól a tudattól is, hogy itt van a gyerekem, aki ugyan felnőtt ember, de nagyon féltem őt a covidtól, és mindent alá akarok tenni, hogy minél gyorsabban felépüljön.
Túl vagyunk rajta, remélem, nem kísért meg minket még egyszer.
Nyírfa
@Horizont: 22.23

Emlékszem.
Én annyira vigyázok mindenre, és látod, mégis beleestem. Hogy végül is a fiam hozta haza, vagy én szedtem össze vásárlás közben, ezt már nem fogjuk megtudni.
Engem a gyengeség rémített meg. Úgy ébredni, hogy akkor mindjárt elájulok, hát, ez borzasztó volt.
Sámannus
@Nyírfa: Hát én ezen kívül a cikóriát kezdem használni, a koleszterin miatt, és étvágy csökkentőnek. Nem viszem túlzásba a gyógyszerezést, nincs is kedvem sok szabályt betartani.
@Horizont: Mondom én is az ismerőseimnek, addig nem megyek hozzájuk, amíg be nem lesznek oltva. Azért, nehogy tőlem kapják meg a vírust.
Nyírfa
@Sámannus: A kávémnak csak a fele szemes kávé, a másik fele cikória. :)
Rizikó
Nekem majd az egész környezetem covidos. Egyelőre még nem kapott el.
Sámannus
@Rizikó: Ma olvastam egy cseh nő is így járt a családja, elkapta és gondolta megússza az oltást. sikerült is neki, mert elkapta, de már őt nem lehet oltani olyan "jól" sikerült neki, mert elkampecolt. Általában még dicsekednek is az ilyenek, de sokan fognak még vacakolni a téveszmékkel, de mindig lesz helyette valami. A butaság ősi fegyvere a társadalomnak. Egy olyan rosta ami mindig megújul, de kegyetlenül öl.
division
@Nyírfa: A virostopról már kiderült, hogy semmit nem ér, klinikai vizsgálatok bizonyítják. Allergodil hatásosabb, csak ne lenne olyan rohadt keserű.
division
@Pálinkás Pál: Nem tudni, mennyi idő telt el a 2. oltást követően. Azon kívül nem az intenzíven van, nem lélegeztetőn, lehet, az oltás mégis kivédi ezeket nála. Jól tudjuk, Csollány (aki állítólag oltott, a valóságban viszont ez nem valószínű) hol van még mindig.
New Dawn
@Pálinkás Pál: Mindegy minek hívod, úgy tűnik más országok is lépnek, annyi az új fertőzött:
24.hu/kulfold/2022/01/20/ausztria-covid-koronavirus-kotelezo-oltas/
Nyírfa
@division: Engem az összetétele érdekel. Sajnálom, hogy a fertőzés előtt nem használtam minden alkalommal, amikor kitettem itthonról a lábam. Ezt a hibát már nem követem el.
Az Allergodilt nem ismerem, nyilván allergiával kapcsolatos. De, ha már allergia, akkor homoktövis.
Pálinkás Pál
@division: te isten barma,mit erőlködsz?...
Nyírfa
@division: 00.48

A Specchiasol márka propoliszos termékeit tartom itthon, cseppek, szopogatós tabletták, orrspray. Ez utóbbi van külön a fiamnak is, nekem is. Ez itt a reklám helye: a fogkrémjeik is egészen jók, évek óta használom őket.
Levendula
Két Astra Zeneca és egy Pfizer ... Mégiscsak igaz, hogy az oltottak vannak többségében a kórházakban???
division
@Nyírfa: Allergiás vagyok a propoliszra. Az ózonterápia meg legalább olyan komolytalan covid terén, mint az orgon terápia, utóbbiból K. J. természetgyógyász gazdagodott meg nem is kicsit, mert feltalált egy eljárást, amivel "orgonizálja" a vizet, krémeket, sőt még több százezerért árul orgon gépet is. Egyszer meg is büntette a versenyhivatal. Eleve mi az, hogy orgonizál?
Vissza az ózonterápiára: "számos tudományos cikk igazolja hatásosságát a két éve tomboló kór ellen is". Ezek a cikkek hol vannak? Nyilván vannak eljárások, mint mondjuk az UV fény, ami megöli a vírust, de csak a levegőben, zárt térben, és nem az ember szervezetében.
division
@Levendula: Nem hiszem, hogy egy-két ilyen eset lenne a mérvadó, és különben is, honnan tudod mi lett volna vele oltás nélkül? Nem mindenki szervezete, genetikai állománya egyforma, van aki oltás nélkül is megússza a betegségek zömét, van aki meg nem. Nézd meg Csollányt vagy Kóbort.
division
@Pálinkás Pál: Nem erőlködöm, nem én propellerezek meg személyeskedek már reggel hattól este tízig...
Rizikó
Lehet Ágicának is a Győzike féle cigány kolbász kellene! Az rendbe tenné az egészségét!
Rizikó
@Sámannus: Szerintem az oltás felvétele, vagy megtagadása egyén függő. Amennyi információm volt, ez tűnt a megfelelő megoldásnak, de lehet, hogy hibát követtem el.
Ezt viszont nem tudom meg, mert igazából nem tudni, hogy az oltás miatt, vagy a szervezetem erőssége miatt nem kaptam el a Covidot. Ez nem hiszen, hogy kiderül valaha is!
Levendula
@division: Kóbor már nem volt fiatal, Csollány pedig oltott volt !!!
Pálinkás Pál
@division: mit hazudsz idióta, örülök ha nem látom a baromságokat tőled, meg a dianás pajtásaidtól...
division
@Levendula: Csollány nem volt oltott , legalábbis nincs rá bizonyíték. Felröppentek erről hírek, de nincs bizonyítva, ráadásul ha be is oltották, mert pozitív lett a tesztje és megijedt, az már régen késő volt. Nézd már meg. miket osztott meg az oldalán az oltásokkal kapcsolatban. Anyósom is idős, 84 éves lesz, 3 Pfizerrel van oltva, akkor neki is meg kellene halnia, mint Kóbornak? Még megkapálja a kertet egymaga.
division
@Pálinkás Pál: Gondolom azért nézed egész nap az oldalt:-))
Nyírfa
@division: www.provitamin.hu/specchiasol-epid-alkoholmentes-propolisz-csepp-c787-p60796.html

Én itt rendeltem először. Olvasd el, ha érdekel, az ismertetőben megtalálod, hogy meglévő allergia esetén is miért használhatod.
Azért óvatosságból biztos, hogy csinálnék bőrpróbát, és, ha nem jelentkezik allergiás reakció, akkor merném belsőleg is alkalmazni.

Jó, hogy beszélünk a fényterápiáról, van lámpám, hasonló elven működik mint a Bioptron, csak lényegesen olcsóbb. Nem kenyérárban adják, de a Bioptronhoz képest megfizethető volt. És a covid idején nem vettem elő...néha nem értem magam. Pedig, tudom, hogy használ, a balesetem után ezzel kalapáltam össze magam.
Nyírfa
@Rizikó: 12.49

Akkor nincs miért aggódni. Legalább tudsz segíteni a környezetednek, ha rászorulnak.
Rizikó
@Nyírfa: Nálunk már mindenkin átment a Covid, egyedül én úsztam meg. Valószínűleg az oltás miatt.
Ezt el nem tudja senki kerülni, mert nem költözhet el a Földről!
Nyírfa
@Rizikó: Azért gondolj bele, vagyunk közel 8 milliárdan. Mindenki valószínűleg nem fogja elkapni, vagy, ha igen, észre sem veszik, netán egy kisebb meghűlésnek tulajdonítják majd a tüneteket. Örvendetes, hogy szelídül a vírus. Viszont figyelemreméltó a fertőződési sebesség és -arány a deltához képest. Mintha azt akarná a természet, hogy valóban minél több ember essen túl rajta, és szerezze meg a védettséget, annak a veszélye nélkül, hogy belehaljon. És ki tudja, hogy ez a védettség még mi mindenre lesz jó a későbbiekben.
division
@Nyírfa: Majd megnézem, köszi. Amúgy nálad jól látszik, a hit ereje milyen sokat jelenthet, hiszen a Bioptron lámpa is inkább azon alapszik. Egyébként jó dolog ez nagyon, pont mint a placebo, nem súlyos betegek esetében sok esetben javulás tapasztalható, mert azt hiszik gyógyszert vettek be, az agy működésbe lép. Nyilván azért ezt nem minden esetben szabad alkalmazni, egy rákos betegnél például nem biztos hogy érdemes...
Sámannus
@Rizikó: Volt egy rokonom aki hasonlóan mondogatta ezt mantrát, és rettenetesen nagy felismerésnek tartotta. Ezt az okosságot a temetőből már nem lehet megcáfolni.Valahogy ezt száz százalékig elhallgatják.
Nyírfa
@division: Kedves @division: , próbálj meg fény nélkül élni. Ha sikerül, elvárom, hogy megoszd velünk a tapasztalataidat.
Az viszont igaz hogy a hit, nálam inkább a tudat fontos szerepet játszik. Amikor valamiben hiszek, akkor az azért történhet meg, mert tudom, hogy az működik. Azért tudom, mert érzem. Tudod, intuíció.
És én hallgatok rá. Ugyanis, ha nem, pórul járok: tapasztalat. Így megy ez. :)
Rizikó
@Nyírfa: Azért csak azt tartom érdekesnek, Afrikában, ahol alig oltanak, még sincsenek hulla hegyek.
Amúgy fatalista vagyok. Ha bele kell halni, belehalunk. Ha nem, akkor nem.
Rizikó
@Sámannus: Ebben hiszek. Ellenkező tapasztalatig megmaradok ennél.
division
@Rizikó: Afrikában annyiféle betegség van, hogy a covid már nem oszt, nem szoroz nekik.
division
@Nyírfa: A valódi fény az más, mint a mesterséges fény.
division
@Rizikó: Valóban nem, mivel az utánpótlásról elég erőteljesen gondoskodnak.
Rizikó
@division: Akkor hagyjuk a természetet kiteljesedni és ne avatkozzunk a dolgába Afrikába. Oldják meg az ott élők.
csak úgy....
@division: @Rizikó: tudjátok,hogy mi a különbség a szerintetek buta és alantas afrikai niggerek között és köztetek? ök nem halnak éhen ha hetekig-hónapokig zárva van a bolt...
Nyírfa
@Rizikó: 17.55

Igen, ez figyelemfelkeltő, bár, ahogy @division: is megjegyzi, van ott választék bőven. De azt sem hiszem, hogy a covid előzékenyen lemondana a zsákmányról a többi javára.
Vagy nem kapunk valós információkat a kontinens fertőzöttségéről, vagy a lakosságot védi valami velük született vagy szerzett immunitás. Majd kiderül.
Nyírfa
@division: 18.24

Minden valódi más, mint mesterséges utánzata.
De azért egy gyógylámpa sem szimpla neoncső.
division
@csak úgy...: Senki nem nevezte sem niggernek, sem alantasnak az afrikai embereket. Nagy náluk a népesség, és a rossz higiéniai körülmények miatt ki vannak szinte minden rossznak téve, köztük a legveszélyesebb betegségeknek is. A szervezetük pont ezért képes jobban alkalmazkodni, amikor egy újabb vírus üti fel a fejét náluk. Nyilván rohadjon meg a világ, hogy nem nyújtanak számukra elegendő segítséget akár oltás, akár étel, ital, gyógyszerek, stb. terén, de ugye tudod, mennyien élnek ott? Ja igen, és a szokásos rosszmájúságod, személyeskedésed most is köztünk van...
division
@Nyírfa: Persze, a neon fényétől rendesen rosszul tudok lenni, nyilván más a Bioptron fénye. Afrikára visszatérve, az ő immunrendszerük szerintem már mindennel találkozott, amivel csak lehet.
Nessy
Afrikában másfajta fertőzések tizedelik időnként egy, egy település lakosságát,, és más a mi éghajlatunkon. Ök azokra szereznek bizonyos szintű immunitást, mi ezekre! Akkor van gond, amikor keverednek. Az pedig a mai röpködős világban pár óra alatt megtörténik!
Rizikó
@Nyírfa: Szerintem sok kozmetikázott statisztikát és valótlanságot szórnak szét és riogatnak. Készül az új világrend, ahol bármilyen törvény felülírható, hiszen veszély van.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.