Tudomása van olyan esetről is, hogy van, akit a gyerekének a kábszeres ügyével fognak.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

27 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kormanyos63
Peti, már megint kevered a szart, amiket mondasz azok súlyos szavak!
Ha biztos, tényekkel, adatokkal alátámasztott bizonyítékaid vannak, akkor azokat tárd fel(nevekkel), hozd nyilvánosságra, mert az árulóknak valóban nincs helyük a közös ellenzéki összefogás sorai között!
De csak akkor, ha hiteles bizonyítékaid vannak, mert másképpen rádég az egész dolog, és még többen fognak kiábrándulni, csalódni benned!
Hajrá Peti, elő a farbával!!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kereső
@csak úgy...: Bizalom? Azt mondod- az olyan, mint a tisztelet, ki kell érdemelni, Nos eddig nem sokat tett érte. Vakon meg nem bizom senkiben. Ezek a "meggondolatlan"???,(vagy nem is annyira meggondolatlanok)mondatok pedig rombolják az együttműködés pártjaiba vetett bizalmat. Vagy Te nem igy látod? MZP mondhat mindent, becsmérelhet, vádaskodhat bizonyiték nélkül, én meg még a szemöldökömet sem vonhatom ezek miatt össze, mert "ártok az együttmúködésnek"-.és mocskoos fidesz bérenc vagyok. Nárcisztikus, túltengő egóval megáldott már bennünket az ég, immár harminc éve rombolja a magyar társadalmat- és az ellenzéki miniszterelnök jelölt úr is dicsekedhet ezekkel a tulajdonságokkal.
És, hogy Ő az utolsó lehetőség? Úgy homdolom tévedsz- az utolsó lehetőségünk a hat párti koalició, ezen pártok szavazóinak egyben tartása- és elvitele az urnához április harmadikán. Ez pedig megrottyant bizalommal nem megy.
Nyírfa
@kormanyos63: 17.46

Évek óta propagálom ezt a megoldást. Attól még lehetnek pártok - bár minek? -, csak ne ők ötleteljenek abban, amihez nem értenek,és, főleg: ne essen áldozatul a társadalom a hatalmi villongásaiknak.
Az én álmom, mert csak álom, a közvetlen demokrácia.
Nyírfa
@kereső: 18.10

Osztom. De hát, ezt tudod.
odst
@KisTehen: tegnap, 07:59

Te miről beszélsz már megint?
Az árulók a Fidesz hazug világához tartoznak. Ez darabra meg van?

"Közülünk indultak el, de nem voltak közülünk valók; mert ha közülünk valók lettek volna, megmaradtak volna közöttünk. De nyilvánvalóvá kellett lennie, hogy nem mind közülünk valók. ...
Nem azért írtam nektek, mintha nem tudnátok az igazságot, hanem azért, mert tudjátok az igazságot, és azt, hogy semmiféle hazugság sem származhat az igazságból."
odst
@KisTehen: Nem hazudik, csak túltolja ezt a témát. Ezt házon belül kéne lerendezni és a végeredményről beszámolni.

Nekem személy szerint nem jön be MZP stílusa, mert nem tudja és nem is akarja levetkőzi a jobboldali attitűdöket, de mivel a többség megválasztotta, az ellenzéki összefogás is elfogadta és új (fel)hangok kellenek, amit szállít is, elfogadom. Ezt hívják kompromisszumnak, amire pl. Orbán képtelen.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.