Csaknem három éve kaphatja a fizetését Bartos Mónika, a külföldi nyelvtanulási programért felelős miniszteri biztos, noha a világjárvány miatt már harmadjára kellett elhalasztani a program indítását.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Vay Ákos
Most mit izéltek megint? Úgy a hülye is tud pénzet keresni, hogy dolgozik érte. Ez a művészet; papíroszacsakban átvenni a zsozsót (oszt ezek gúnyolódtak évekig a nokiásdobozon), törvénymódosítás után, 22 évesen helyettes állami titkárként felnyalni a fizut, vagy az onlájn okítás idejin is kussolni digitalizálódásér' ,,felelős" kormánybizonyosként.
csak úgy....
"A külföldi nyelvtanulási programra előirányzott összegből eddig 607,5
millió forint ment el az előkészületekre és 842,3 millió forint az
informatikai háttér biztosítására"
"Szóval három éve nem történik semmi, de a pénz lopódik el folyamatosan?" (Delfi /hvg)
Medvepapa
Bocsánat . Ó az anyja űristenit a rothadékijának. Hát nem is érdekelte, hogy felkarmol egy csomó pénzt a semmiért. Mások 10-12 órát robotolnak, hogy a hóvégéig kijöjjenek a jövedelmükből. Sajnálom a kitörésemet, de nagyon mellbe vágót ez az aljasság.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.