A miniszterelnöknek az utolsó ismert adatok szerint nincs egy forint megtakarítása se. Két hét múlva viszont csattanós választ adhat a károgóknak.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Horizont
Ugyan mi csattanhatna??? Mondjuk egy szívlapát a fején jó lenne...:))))
A kispénzű csóringer, majd ha lesz időm megsajnálom és telesírok egy tasak papírzsepit.
És a hívei olyan barmok be is szívják? hahahahaha
Nessy
@RonaGyuri: Miután hazánk nagyjainak ingyen jár minden ellátás! Most kell sajnálni, vagy ráérünk később is?
KisTehen
az agymosottak meg egyfolytában azzal jönnek, hogy orbán lop
kissé felnőttem
@Nessy: majd sohanapján sajnálom 50 millát csak támogatást irtak, hogy ? hogy kap évente a tokaj szőlő vesszejin nektárt csepegtetve a fődeikre szegény koldus operát nen akar irni ? havi nyugdijamból éhen is veszne amit 45 év után kapok
RonaGyuri
Lézer Jankó egykor kijelentése valós relevanciát kapott

akkoriban jogos felháborodást eredményezett, de most kiderül, hogy valókában mire is gondolt

Orbán Viktor ma reggeli rádióinterjújában kijelentette, hogy „a magyarok közül sokan vagyunk, sokan vannak, akik kispénzűek", amivel arra célzott, hogy: „az ismert adatok szerint nincs egy forint megtakarítása se”! Azaz mondhatjuk, hogy: „nincs semmije”!
Nos a dolog úgy áll, hogy nagyon kicsi a valószínűsége annak, hogy kivételes, s ráadásul pont ebben nem hazudna. Így vegyük komolyan, ahogy derék NER-társa bon mot-ját. Amit 2011-ben a Fidesz frakcióvezetőjeként fejtette ki a hódmezővásárhelyi közgyűlésen: „Én soha nem szégyelltem, hogy mim van. Én dolgozok keményen. Én abban a miliőben nőttem föl, hogy a munka nem szégyen, a munka eredményét sem kell szégyellni. Az ember kaparjon, gyűjtsön, építkezzen kockáról kockára. Aki erre nem képes, akinek nincs semmije az annyit is ér. Azt gondolom, aki nem vitte semmire az életben, az annyit is ér. Ezt tudom mondani. Annak annyi az élete”! =))
sgl
volt hogy pár évvel ezelőtt a vagyonbevallásából eltünt sok 100 milliós ingatlan birodalom és azóta kb 760 ezres vagyont vall be.
Csak a focisulinak bérbeadott ingatlanával évente több 10 milliós adócsalást követ el amit bevallott a Parlamentben köszönje meg a számolni nem tudó és adózáshoz is hülye ellenzéknek hogy nem forszérozzák.
...A magyar történelemben egyedülálló aki szegényként indult a politikába és 10-20 év alatt az egyik leggazdagabb lett családjánál 100 milliárdok mutathatók ki, strómanjainál 1000 milliárdok, MO leggazdagabbja lett röpke 30 év alatt, Soros ösztöndíjasként indulta havi 10 ezres jövedelemmel.
Kiből lesz a legnagyobb tolvaj?
...Nem volt olyan MO történetében, hogy egy klepto és cezaromániás elmebeteg vezesse MO-t aki szegényen és soványan kezdte mára az egyik leggazdagabb és kövérebb az országban.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.