A miniszterelnöknek az utolsó ismert adatok szerint nincs egy forint megtakarítása se. Két hét múlva viszont csattanós választ adhat a károgóknak.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
nem csoda, hanem pofátlan HAZUGSÁG!! =))
Nessy
@RonaGyuri: Miután hazánk nagyjainak ingyen jár minden ellátás! Most kell sajnálni, vagy ráérünk később is?
kissé felnőttem
@Nessy: majd sohanapján sajnálom 50 millát csak támogatást irtak, hogy ? hogy kap évente a tokaj szőlő vesszejin nektárt csepegtetve a fődeikre szegény koldus operát nen akar irni ? havi nyugdijamból éhen is veszne amit 45 év után kapok
RonaGyuri
Lézer Jankó egykor kijelentése valós relevanciát kapott

akkoriban jogos felháborodást eredményezett, de most kiderül, hogy valókában mire is gondolt

Orbán Viktor ma reggeli rádióinterjújában kijelentette, hogy „a magyarok közül sokan vagyunk, sokan vannak, akik kispénzűek", amivel arra célzott, hogy: „az ismert adatok szerint nincs egy forint megtakarítása se”! Azaz mondhatjuk, hogy: „nincs semmije”!
Nos a dolog úgy áll, hogy nagyon kicsi a valószínűsége annak, hogy kivételes, s ráadásul pont ebben nem hazudna. Így vegyük komolyan, ahogy derék NER-társa bon mot-ját. Amit 2011-ben a Fidesz frakcióvezetőjeként fejtette ki a hódmezővásárhelyi közgyűlésen: „Én soha nem szégyelltem, hogy mim van. Én dolgozok keményen. Én abban a miliőben nőttem föl, hogy a munka nem szégyen, a munka eredményét sem kell szégyellni. Az ember kaparjon, gyűjtsön, építkezzen kockáról kockára. Aki erre nem képes, akinek nincs semmije az annyit is ér. Azt gondolom, aki nem vitte semmire az életben, az annyit is ér. Ezt tudom mondani. Annak annyi az élete”! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.