Budapest VI. kerületének ellenzéki polgármestere optimistán tekint a közelgő választásokra.

Soproni Tamás: „a Fidesznek nincs programja, mégis tudjuk, mit fog csinálni”Fotó: Soproni Tamás/Facebook

Soproni Tamás a 444.hu-nak adott interjújában beszélt a polgármesteri feladatairól, a belváros autómentességéről és a szocialista Bálint György ügyéről is. De nem kerülhették el a közelgő választásokat sem, amelynek kapcsán a polgármester megfogalmazta gondolatait Márki-Zay Péterről is.

Abszolút rendelkezésre állok. Márki-Zay Péterrel is beszéltünk már, az ő kampányát is támogatom, amivel csak tudom. Polgármesterként valószínűleg érti is azt, hogy mi a jelentősége ennek a munkakörnek. Ott leszek az utcán is, kopogtatni fogok, plakátokat fogok ragasztani

– szögezte le Soproni. Hozzátette, hogy szerinte Dobrev Klára és Karácsony Gergely is jó jelöltek lettek volna, de mivel Márki-Zay nem egyedül indul, hanem mind a hat nagy ellenzéki pártot képviseli, így többféle értéket meg tud jeleníteni. 

Arról is megkérdezték, mi az, ami nem tetszik neki az ellenzék közös miniszterelnök-jelöltjében, mivel a világnézetük igen eltérő.

Az a szuper, hogy ennek ellenére azt gondolom, Márki-Zay Péter ezerszer jobb miniszterelnöke lesz minden magyarnak, mint Orbán Viktor. Most nem arról van szó, hogy ki lenne az én álomjelöltem – lehet, hogy Ferenc pápa lenne az, vagy Iványi Gábor –, hanem arról, hogy akkora változás lesz 2022. április 3. után, amit nemcsak Márki-Zay Péter képvisel, hanem az a hat párt. Aki rá szavaz, az szavaz Hadházy Ákosra, Donáth Annára, Tordai Bencére és valahol áttételesen rám is. 

– válszolta. Hozzátette:

Egyébként nem a program számít, mert a Fidesznek nincs programja, mégis tudjuk, mit fog csinálni: tovább rabolja az országot, a kisebbségekkel szemben harcot visel, a szociálisan legjobban rászoruló rétegekre magasról tesz.

Azt is elmondta, hogy a „rendkívül optimista ellenzéki politikusok” közé tartozik, így abban hisz, hogy akár a kétharmad is meglehet. Az interjút azzal zárta, hogy az ellenzék győzelme esetén nem tervez más pozíciót felvenni, de „az ember persze soha ne mondja azt, hogy soha.”

Forrás: 444.hu
Fotó: Soproni Tamás/Facebook

25 hozzászólásarrow_drop_down_circle

colibri
Reggel éhgyomorra olvastam el a Soproni Tamással jauár 12-én készült beszélgetést elejétől a végéig. Az a véleményem, le a kalappal a momentumos polgármester előtt, minden elismerésem az övé!!!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Németh István
@Pipás: @sgl: ÉS!! benneteket aljas hazaáruló bárcás buzik és kurvák, kivénhedt seggfejek meg csak simán ki-irtani kell! Mi nem teszik, hogy jobban biztonságban, reményteljes körülmények közt élhettek!? Nem érdemeltek többet mint a szemkilövést aztán mehettek Indiába szemműtétre, állami pénzen persze, meg akár a dögkútba rohadéknak! Hú de undorítóak vagytok!
RonaGyuri
@sgl: és ezt tényleg mindenki tudja! =))
Németh István
A tetves ellenségnek van igazi nemzetkiárusító programja, ez kell nektek állatkertek???
Nessy
@RonaGyuri: Kivéve híveket! A kegyencek meg örülnek neki!
Béla333
"Soproni Tamás: „a Fidesznek nincs programja, mégis tudjuk, mit fog csinálni”

Lopni? Hazudni? Hazájukat elárulni? Aljaskodni? Nyomorba dönteni az országot?
ómió
Ennyire féltek a "nincs program" szuverenitásunktól (nem lesz néktek nyalnivaló hátsó?), népzsebelési és államcsődgerjesztési lehetőségeitek további "elnapolásától", gazdaságunk erősödésétől, az életszínvonalunk további javulásától, Soproni efftárs!?
Németh István
Még az a szerencse, hogy van a soproni baromfasz bandájának programja >> kórház bezárás, egészségügy privatizálás, vizitdíj bevezetés, a szociális adottságok eltörlése, adóemelés, az árak a nyugati (világpiaci) szinthez igazítása, a rezsicsökkentés eltörlése, a 13, havi nyugdíj újbóli eltörlése, a nyugdíjemelések- korrekciók megszüntetése, a nyugdíj-összegek korlátozása, általánosan a világpiaci árak érvényesítése, a kötelező alapbér eltüntetése, a közfogyasztás korlátozása (víz, villany, gáz, stb) nagy kocsi helyett lendkerekes autó, stb. Ja meg a mocskos büdös buzi-kurva agyának genderezése! Tiszteletem!
kissé felnőttem
tán csak nem megunták a hazudozást a lenyulást a vádaskodást Kezdenek netán KULTÚRÁLÓDNI .? Bár kutyából nem lesz, hát próbálják tán 12 év alatt csak sikeredhet.
Sámannus
Jó van tesvírek leülhettek. A nagy szarbányait kibasszuk és kitakarítjuk ezt a teli okádott istállót.
Eladott Ország
Sose voltak elvei, sose volt következetes. Suhancként azt üvöltözte véres szemekkel, hogy térdre csuhások, aztán rájött, hogy a hívő emberek szavazata is jól jönne neki, inkább váltott. Ruszkik haza, vicsorogta habzó szájjal évtizedekkel ezelőtt, aztán rájött, hogy Putyinnal mutyizni nem is olyan rossz, inkább váltott. Ahol kommunizmus van, ott demokrácia nincs mondta tejbegrízes nyomokkal a száján, aztán rájött, hogy a kínai kommunizmusra példaként is nézhet, hasznot is húzhat belőle, inkább váltott. Miért ne válthatna a homofób nézetein is?! Főleg ha a hatalma múlik rajta?! Van valaki aki fogadni merne arra, hogy szükség esetén sem lenne hajlandó Orbán Viktóriára változni?!
scontent-otp1-1.xx.fbcdn.net/v/t39.30808-6/226759510_559289468769111_9025287396256557754_n.jpg?_nc_cat=104&ccb=1-5&_nc_sid=9267fe&_nc_ohc=ugMyr11Aui8AX_vrwpi&_nc_ht=scontent-otp1-1.xx&oh=00_AT--D8p2dqEiproyrpqhddn41rtjNmD7CI-h8nsBW79L7A&oe=61F0DB00
Németh István
Gyermekei az Úrnak; @KisTehen: @kissé felnőttem: @Sámannus: és ez az @Eladott Ország: aki valami hernyófattyú, a tudásotok feltöltése okán kénytelen vagyok emberi mód elmondani néktek - persze nem a fattyúnak! tévedés ne essék! - az ideológiák, az elvek soha nem eredményezték azt, hogy a népnek van kenyere, munkája élni, esetleg jól élni képes! Ezek a fogalmak, akár a vallási (hívői) elkötelezettségek akkor és csak akkor tudnak érvényesülni, ha munkával, az abból származó eredményekkel töltjük fel őket! Az égi manna sem jön el magától miként a Jézus Urunk halai is nem öltöttek szárnyakat, nem repültek az asztalra, mi több az éhes szájakba! Mit is akarnék ezzel mondani? azt, hogy a moslékok 2010-ig egy sor munkahelyet, kórházat szüntettek meg kivették a pénzt termelők kezéből a megtermelt pénzt átadták a bankoknak - búsás kamatjövedelmeket termelve! Magyarán munkát vettek el, és az életvitelt lehetetlenítették el > árat emeltek, rezsit emeltek, libákat koboztak el, adót emeltek ÁFÁ-t növeltek, bért és nyugdíjat vettek el! >> persze hiba lenne azt mondani ezek nem voltak és lennének ismét programok! NOS EZ AZ AMI NEM KELL ezektől a BALFASZ soproni és TÁRSAITÓL, miként igazából nem akarnék Indiába menni szemműtétre és lendkerekes autóval közlekedni! valahogy ez nekem túl elegáns - én és úgy hiszem nagyon sokan megelégszünk azzal a folyamattal ami ma érezhető >> Magyarország előre megy nem hátra, de nem is akar eltűnni az atmoszférába! (a barom zay mondja ugye; nem jobbra, nem balra > felfele a bárányfellegekre! Állatkert!)
Németh István
A libcsi baloldalnak a heréknek buzi-kurváknak, meg a kurva-buziknak igen is van programjuk!
Beengedik a migrantyukat, minden lukat odatartatnak, aztán átműttetik a megfogantakat, inkább buzi gendernek, az anyjukat és persze a feleségeiket, és gyerekeiket sem kímélve együtt feltálalják, áldozatul kínálják - persze az ingyenes ellátásukról gondoskodnak! ha kell még szemműtétre is kiküldik őket Indiába, Afrikába egy kis nemi bajért - EZ IGEN EZ AZ IGAZI PROGRAM!!!
colibri
Reggel éhgyomorra olvastam el a Soproni Tamással jauár 12-én készült beszélgetést elejétől a végéig. Az a véleményem, le a kalappal a momentumos polgármester előtt, minden elismerésem az övé!!!
namihami
Szerintem viszont éppen az a baj, hogy nem tudjuk, mit fog csinálni.
Hiszen még az Orbán se tudja. Este jól bezabál hideg töltöttkáposztát (még a disznótorosból ajándék), lefekszik, a telegyomra miatt össze-vissza álmodik minden hülyeséget, így másnap az lesz a program. És ez csupán a következő napig tart. Ha szerencséje van a gazdaságnak és nem nem dől le egy kis délutáni szunyókálásra. Mert ha mégis, akkor egy napon belül akár kétszer fordul a gazdaság szekerének rúdja...
odst
@Németh István: Túl megy mindenen a sötétséged - Túl a sötétségen...
Pl. ezért is felesleges vitába szállni veled.
Amikor bekeményít a fajtád, akkor sajnos meg kell tenni a szükséges lépéseket veletek szemben, de addig nyomjad a hülyeségeidet.
Eladott Ország
@sgl: ma, 09:35 ☺ “Isten haza család.” Hangoztatja Orbán Viktor. Valójában ez úgy igaz: Az isten mentse meg a hazát attól, hogy az Orbán család hatalmon maradjon!
scontent-otp1-1.xx.fbcdn.net/v/t39.30808-6/242801069_595316405166417_3151701310423474016_n.jpg?_nc_cat=106&ccb=1-5&_nc_sid=9267fe&_nc_ohc=1ESQo5t2thQAX-swCgm&_nc_oc=AQlDjHa0ql1b-wPRSVSM3EzYr5Gvm-y8JX_y7VVvKRd4xvyid0u3FGfyJawqhsoa9Ns&_nc_ht=scontent-otp1-1.xx&oh=00_AT-qpGNmcmqUkKnsazGE-ebmG8XyxX3SqppJLZr9eqL32g&oe=61F0B19E
Istennel a hazáért és a szabadságért. Ezek?! Hogy nem sül le a képükről a bőr, Isten nevét a szájukra venni a saját hatalmuk fenntartására, építésére ! Hogy nem szakad rájuk az ég, amikor ez a képmutató álleresztény bagázs a vallás mögé bújva próbál talpon maradni a bűzös mocsárban, amit őt alkottak! Hogy nem sül ki a szemük, amikor pofátlanul a bűnt éltetve, pártolva, támogatva a hazáról papolnak! Ezek mást sem tudnak, mint szégyent hozni az igazi keresztényekre, azokra akik csendben követik a hitük tanításait, akik nem verik a mellkasukat reggeltől estig, hogy hú, ők mekkora keresztények.
scontent-otp1-1.xx.fbcdn.net/v/t39.30808-6/241225905_582843813080343_997078878289072905_n.jpg?_nc_cat=108&ccb=1-5&_nc_sid=9267fe&_nc_ohc=D4GpZ_WZcIYAX9VRQMT&_nc_ht=scontent-otp1-1.xx&oh=00_AT-7LeBd5EqYf_ujNtzaeV6CuEa67wwOl3jcvnYaUAWF8Q&oe=61F0CFD2
Németh István
@Eladott Ország: @odst: @namihami: @colibri: @simmering73: Látom egyetértetek a programmal amit a moslékok készítenek elő! Ezzel csak az a baj, hogy mint egyetértőknek a ti családotok is az áldozata lesz! Őket sajnálom, nem tehetnek róla illetve csak részben hogy ilyen elfajzottak önmagatok ellenségei lettetek!
DE sebaj van remény! Brüsszel már vegytintás íróeszközöket ömleszt a választásokra hazánk választó körzeteibe! Meglesz a szükséges szavazatotok, annyi üres szavazólapot írhattok át amennyit csak akartok! Amit meg üresen hagynak az eleve érvénytelen! tehát győztök! Na innen jön a polgárháború, mert ennek a jelenlegi kormánynak a helyére nem léptek itt az üres fejűek, a nemzet ellenségek, a buzik, genderek porba hallanak! Ugye@Eladott Ország: scontent-otp1-1.xx.fbcdn.net/v/t39.30808-6/241225905_582843813080343_997078878289072905_n.jpg?_nc_cat=108&ccb=1-5&_nc_sid=9267fe&_nc_ohc=D4GpZ_WZcIYAX9VRQMT&_nc_ht=scontent-otp1-1.xx&oh=00_AT-7LeBd5EqYf_ujNtzaeV6CuEa67wwOl3jcvnYaUAWF8Q&oe=61F0CFD2
Németh István
Most nézem ezen a képen a soprini faszika teljesen bolond ember benyomását kelti, gondolom az is!
amaramaistanna
@Németh István: beindult a fideszes mantra a fejedben. Oh, te szegény pára... :)
Lepényleső
...amit 2012 óta mindig,választásokon is állítólag csalni?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.