Nincs elég munkaerő és munkagép.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kissé felnőttem
@KisTehen: boci az elődeinek is majd köszönd mert ez is örökség a ja arról nem volt szó hogy hó is lesz?
ammugy ha a z ország nagygazdáinak gépparkját megnéznéd hát trabant meg zetor az nincs ám. A közútnál meg csak az örökség amit karban illett volna tartani csak alkatrész már nulla , ja meg gépkezelő hiánycikk ám politikus az akad .
Eladott Ország
@KisTehen: ma, 12:28 ♦ 5/2004. (I. 28.) GKM rendelet a helyi közutak kezelésének szakmai szabályairól
"1/A. § * (1) * A koncessziós szerződés keretében megvalósult és megvalósuló országos közutak kivételével az országos közúthálózat közútkezelői feladatait a Magyar Közút Nonprofit Zártkörűen Működő Részvénytársaság (a továbbiakban: Magyar Közút Zrt.) látja el, a közlekedésért felelős miniszterrel kötött szerződés alapján."
net.jogtar.hu/jogszabaly?docid=A0400005.GKM
Eladott Ország
@KisTehen: ma, 13:01 ☻ A fidesz meg 12 éve szívja az ország vérét és szarrá lopták magukat. Ezért bíróság elé lesz állítva a többgenerációs román cigány és politikai prostituált bandája! A bajunkat majd tavasszal ismertetjük, mert nehéz felfogásotok van! Seggfej!
kissé felnőttem
@KisTehen: és azzal folytatta hogy téged nem vett fel? vagy vissza? nem csodálom túl értelmes lennél ott
kissé felnőttem
@KisTehen: ez magyarországi jellegzetesség Nagy harsonákkal felkészültünk a télre 30-40 éve ezt hallani ja arról nem volt szó, hogy hó is lesz, hol hóeke nem volt hol só utszóráshoz hol azt mondta a belügyes ügyesen ha kifogy a benzin üljenek át egy másik autóba mert KELLŐ időben ugye nem zárták le az egyes pályát monjuk pintyő bá volt az illetékes elvtárs,És nem titok tény az oroszoknak olyan járműveik voltak itt hogy a kerekeik ember magasságuak voltak 6-8 kerékkel hegyen át árkon át és segitették a lakossági áru ellátást 1-2 rud kolbászért pár sörért csak telefonálnom kellett és jöttek pedig se párttitkár sem tanácselnök nem voltam. olyan terepen mint a budai oldal akadály nem volt számukra ja és még magyarul is tudtak pl mert tán Ukrajnából ha érted kerültek errefelé és? Emberként viselkedtek.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.