Nincs elég munkaerő és munkagép.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
KisTehen
mi a fasz bajotok van?
Karácsony Budapest főpolgármestere 2 éve
KisTehen
@kissé felnőttem: karácsony azzal kezdte a rendcsinálást, hogy kirúgta az FKF igazgatóját az első hó után
ezzel meg is oldotta a problémákat
Eladott Ország
@KisTehen: ma, 13:01 ☻ A fidesz meg 12 éve szívja az ország vérét és szarrá lopták magukat. Ezért bíróság elé lesz állítva a többgenerációs román cigány és politikai prostituált bandája! A bajunkat majd tavasszal ismertetjük, mert nehéz felfogásotok van! Seggfej!
kissé felnőttem
@KisTehen: és azzal folytatta hogy téged nem vett fel? vagy vissza? nem csodálom túl értelmes lennél ott
KisTehen
@kissé felnőttem: nem, ezzel nem folytatta, ezért oka karácsony a kialakult helyzetnek
leesik pár mm hó és nem tudnak vele megbírkózni
kissé felnőttem
@KisTehen: ez magyarországi jellegzetesség Nagy harsonákkal felkészültünk a télre 30-40 éve ezt hallani ja arról nem volt szó, hogy hó is lesz, hol hóeke nem volt hol só utszóráshoz hol azt mondta a belügyes ügyesen ha kifogy a benzin üljenek át egy másik autóba mert KELLŐ időben ugye nem zárták le az egyes pályát monjuk pintyő bá volt az illetékes elvtárs,És nem titok tény az oroszoknak olyan járműveik voltak itt hogy a kerekeik ember magasságuak voltak 6-8 kerékkel hegyen át árkon át és segitették a lakossági áru ellátást 1-2 rud kolbászért pár sörért csak telefonálnom kellett és jöttek pedig se párttitkár sem tanácselnök nem voltam. olyan terepen mint a budai oldal akadály nem volt számukra ja és még magyarul is tudtak pl mert tán Ukrajnából ha érted kerültek errefelé és? Emberként viselkedtek.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.