Szombat éjjel két, utasok nélküli metrószerelvény ütközött össze Budapesten, a 3-as vonal Kőbánya-Kispest „kihúzó” szakaszán.

Videót tettek közzé a kőbányai metróbalesetről

A fotók tanúsága szerint igen komoly baleset történt, még szerencse, hogy nem ült senki a szerelvényeken.

Az RTL Klub birtokába jutott egy videó az ütközésről. A felvételt készítő nem akart nyilatkozni, de annyit elmondott, olyan hangja volt, mintha egy építkezésen egy köveket dobálnának egy konténerbe.

Dorner Lajos, a Városi és Elővárosi Közlekedési Egyesület elnöke elmondta, itt emberi mulasztás és műszaki hiba is történhetett. Az egyik szerelvény valószínűleg a piros jelzés ellenére átment, a biztonsági rendszer viszont nem fogta meg a szerelvényt.

Forrás: rtl.hu

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Németh István
A moslékos fazék geci-geri-kari-faszi menten odament részvétet nyilvánítania sok utasnak, mi több azonnali segélyeket osztott, még az elhalálozottak hozzátartozóinak is! A két felelős mulasztót kitüntette, a műszakiak vezetőjével együtt - ugyan is a lámpa működött csak nem volt látható!
Na most annyira sietett, hogy jelen legyen a tragédiánál, hogy már délelőtt 11 kor ott is volt, és személyesen irányította a mentést! Ezért nem tudott - az agyszegény szegény seggfej - részt venni az ünnepi megnyitón a Városligetben! Igaz rájött, hogy csak mocskolná a képet - pláne ha rájön a leszarom szindróma!
Qqberci
"a piros jelzés ellenére átment, a biztonsági rendszer viszont nem fogta meg"

A szép új felújított orosz biztonsági rendszer...
Lepényleső
Olyan jó beszerzés volt,- mint a biztonsági berendezés állapota?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.