A vonatkozó jogorvoslati hatridőkkel magyarázza Erdélyi Rezső Krisztián, hogy a Fudan Egyetem és az álláskeresési járadék meghosszabbítása ügyében miért nem várható népszavazás a választás napján.

A vonatkozó jogorvoslati határidők miatt április 3-án nem lehetséges megtartani a baloldal által a Fudan Egyetem és az álláskeresési járadék ügyében kezdeményezett népszavazást – mondta a Nézőpont Intézet elemzője vasárnap reggel az M1 aktuális csatornán.

A kormánypárti elemző szerint az ellenzék lecsúszott az április 3-ai népszavazásról

Karácsony Gergely budapesti főpolgármester adja le az összegyűlt népszavazási aláírásokat

Fotó: Facebook/Karácsony Gergely

Erdélyi Rezső Krisztián hozzátette: e két ügyben már nem lehet az országgyűlési választásokkal egyidőben népszavazást tartani, arról az időpontról már "lecsúszott" a baloldal.

Elmondta: amióta Karácsony Gergely részéről a népszavazási kezdeményezés felvetődött, az ellenzék azon van, hogy minél hamarabb megszerezze az aláírásokat. Ugyanakkor Karácsony Gergely több alkalommal is ellentmondásba keveredett az aláírásgyűjtés határidejével kapcsolatban, legutóbb az ATV-ben zavarodott bele állításaiba – jegyezte meg. Erdélyi Rezső Krisztián felhívta a figyelmet arra, hogy az aláírásgyűjtéssel párhuzamosan "elindult" az állami szervek, illetve a kormányzat folyamatos hibáztatása.

Véleménye szerint ebből az látszik, az ellenzék elkönyvelte, hogy április 3-án nem tud népszavazást tartani és a hibáztatásokkal csak megtévesztik választóikat.

Forrás: mti.hu

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

namihami
Nem lecsúszott, hanem kormányzati ügyeskedéssel lecsúsztatták.
Nem ugyanaz...
lusta
Már most előkészítik a terepet a miért nemre.
134.bátor
Már megint megszólalt egy háromnevű ember,akiről a kutya sem hallott idáig. Elmondta,amit már múlt hèten tudtunk.
ómió
Pedig az efftársak az "odavezető utat" is szívesen "mellőznék"!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.