Bangóné Borbély Ildikó önletrajzában az szerepel, hogy közgazdász végzettsége van, de erről a Budapesti Gazdasági Főiskola jogutódja nem tud.

A kormánypárti Mandiner cikke szerint hiába állítja azt a szocialista Bangóné Borbély Ildikó országgyűlési képviselő a Parlament honlapján található önéletrajzának információi között, hogy a Budapesti Gazdasági Főiskolán szerzett közgazdász végzettséget, arról az időközben egyetemmé vált intézményben nem tudnak. 

Az egyetem szerint nem is járt hozzájuk a szocialista képviselő, hiába állítja ezt a parlamenti honlapján

Fotó: Facebook/Bangóné Borbély Ildikó

A lap szerint a csepeli szocialisták életét jól ismerő forrástól kapták az információt arról, hogy az MSZP-s parlamenti képviselőnek valójában nincs főiskolai diplomája. A lap megkereste a BGF jogutódját, a Budapesti Gazdasági Egyetemet egy közérdekű adatigényléssel, amelyre az egyetem azt válaszolta, hogy a tanulmányi rendszerükben nincs semmilyen nyoma annak a személynek (Bangóné), akit a lap keres.

"tanulmányi rendszerünk archívumában az Ön által kérdezett személyre vonatkozóan semmilyen adat nem található."

A szocialista politikust csütörtökön keresték meg, azóta nem válaszolt a Mandiner kérdéseire.

Forrás: mandiner.hu

55 hozzászólásarrow_drop_down_circle

FLETÓ
Ha ő óvónő is, az miért nincs a végzettségei között feltüntetve?

kepfeltoltes.zapto.org/public/20220123114445ban.jpg
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
lampa laz
Mi a rosseb fszáért kell behazudni diplomát ha 1x nincs. Ezek a banga politikusok azt hiszik,h attól lesznek valakik ha diplomájuk van, lószart. Erre cáfol rá ez a 12 év, h, ennyi diplomás bűnöző soha nem ült még a nyakunkon. Attól Bangóné sem lett volna kissebb ember ha azt írja be, h szabó- varró tanfolyamot végzett. Sőt, legyen egyszerű, de tisztességes, nem a diploma dönti el a becsületességet.
FLETÓ
Ha ő óvónő is, az miért nincs a végzettségei között feltüntetve?

kepfeltoltes.zapto.org/public/20220123114445ban.jpg
jesz
Félti a pozícióját. A feltörekvő fiatalok simán felmutatnak két diplomát, doktorit, több nyelvismeretet...ez feljogosítja őket, hogy egy érettségivel adja át a helyét a jobbaknak...
Hogy kik azok? Azt nem tudom, Bangóné biztosan...

Pláne, hogy most osztják újra a lapokat
Baker
Bunkóné!
Azóta nevezem így, mióta a bekapcsolt mobil közvetítette, hogy kéne fetrengeni a padlón, hogy az jól mutasson a TV-ben.
Gusztustalan, számító p!cha..ki is nézem belőle, hogy hazudott a diplomáról!
Vay Ákos
Most izéltek? Elkallódott, mint a gyurcsány szakdolgozata. Majd lesznek ilyen szóláshasonlatok, hogy ,,magas, mint bangóné végzettsége"
Nessy
Jó van na! Akkoriban nem volt ismerőse, aki telefonon intézett diplomát!
kulabombaafityiszre
A felsőfokú végzettség sem intelligenciát,sem gerincet nem ad.
Elég megnézni a mostani bolond istók kormányt,meg a sleppjét..Tele felsőfokú végzettséggel rendelkező gerinctelen,seggnyalókkal.
lampa laz
@KisTehen: hogyne bocika, a fideszben sorakoznak leginkább a jó fizetésekért. A pelenkás államtitkár helyettesnek sem volt diplomája amikor kató néni kinevezte. Igaz gyorsan átírták a törvény ahogy szokták. Semmijén zsóti is plagizálta a diplomáját, palibáról már ne is essék szó, azóta sem doktorál le, pedig a mamának megígérte. Az újabb botrányok szerint a nerlovagoknak telefonutasításra osztogatják az egyetemi vizsgaeredményeket. Ne mutogass semerre bszki, csak nézz lefele oszt legelj.
lusta
@sgl: Pont ezért vagyok egy kicsit várakozó állásponton. ˝A lap megkereste a BGF jogutódját, a Budapesti Gazdasági Egyetemet egy közérdekű adatigényléssel, amelyre az egyetem azt válaszolta, hogy a tanulmányi rendszerükben nincs semmilyen nyoma annak a személynek (Bangóné), akit a lap keres.˝ Lehet, hogy Borbély Ildikó néven szerzett?
Baker
@Vay Ákos: Egyrészt kettős mérce! A másik oldalról is hozz példát!
Másrészt egy szakdolgozat elkallódása nem egyenértékű azzal, hogy valaki nem is járt az adott műintézménybe...vagy azzal, hogy plagizált, értsd: smittelt!
lampa laz
@Horizont: (12:00) a fidesz ezt nem tudja megtenni, mert akkor 50%-ra csökkenne (66,5) a 133 bátor ember száma. Völker palkó meg simonka is emiatt kószálhat szabadon.
Baker
@FLETÓ: Most már akár az is lehet, Szili Katalin biztos felveszi tanácsadónak :)
lampa laz
@Horizont: köszi, borzasztó buta emberek, ha meg nem és csak pénzért teszik akkor meg rohadt becstelenek.
jesz
friss hír: Bangónét kirúgta a pártja, mindent megvontak tőle...se képviselő, se lófasz, se semmi...mehet vissza ovónőnek, vagy dadusnak..
Baker
@jesz: Érdekes, megy ez pikk-pakk, csak akarni kell! Bezzeg Szájer Jozefina és Shit Plagi bácsi ügyében hetekig-hónapokig maszatoltak, mismásoltak.
Baker
@lusta: De miért nem reagált? Már tudjuk..
Eladott Ország
@FLETÓ: ma, 12:34 ◘ Most kéri a felvételét a fideszbe Bangóné, köztük van a helye, egyívásúak.
kereső
@FLETÓ: Ő nem, de Schmitt Pál igen, Meg Farkas Flóri is.A mai napig.
Eladott Ország
@sgl: ma, 13:16 ♦ Jelen esetben az MSZP is hibás, mert egy normális munkahelyen kérik nem csak az oklevelet , hanem a leckekönyvet (indexet) is.
kereső
@FLETÓ: Azok- a fideSS mércéje szerint.
kereső
@FLETÓ:És, ezzel most mit is akartál mondani? Bangónét kizárták, lemondásra szólitották fel. De schmitt, farkas flóri, kósa, völner , simonka, boldog...a mai napig a fideSS oszlopos tagjai, Az uitóbbi öt parlamenti képviselő a fideSS szineiben, kósa valamiféle kormánybiztos is- a hazugsága időszakában parlamenti képviselő és Debrecen polgármestere. Smittről ugy nem kell irnom, hogy milyen poziciót töltött be?És ugye ott van drsemjén, akinek igencsak kétséges a doktori cime, hiszen az ELTE oktatói nem ismerik azt el., és csak azért bitorolhatja a kis légypiszkot a neve előtt- amiért "halandó emberek" vért izzadnak, mert nincs rá eljárásjogi lehetőségük, hogy megfosszák tőle. De a csalás ténye bizonytott. Ki is az a jóember. Csak nem a kdnp üdvöskéje, a magyar kormány miniszterelnök helyettese? És akkor jössz Bangóné Ildivel? Nála lettek politikai következményei a dolognak. És amott?? Semmi, csak egy bambi.Bambák népsége vagytok.
verőce21
Ferinek megvan már a diplomája...?

Nehogy a végén még emiatt kizárják a DK-ból...! :)
kereső
@verőce21: Kevered Gizikét a gőzekével. Mert szerintem mindkét diplomája megvan. Az egyik szakdolgozata tűnt el a pécsi egyetemről- azt rebesgették akkoriban, hogy valamelyik fideSS közeli lap munkatársai nézegették.
Azaz- a szakdolgozat nem egyenlő a diplomával, bár kétségtelen, hogy kell hozzá. Ényeg, hogy amikor diplomázott, akkor megvolt.
verőce21
@kereső: "Kettő együtt olcsóbb és ha még kérsz egy nyelvvizsgát mellé, úgy szinte ingyé van..." ! :)
Vay Ákos
@Horizont: De zavar, szegénykém. Csak most épp nem a másik oldalról van szó, hanem pont bangónéról. Beszéltünk arról is, amikor valaki pajzán tarzán módjára az ereszen ereszkedett le, a batyujában némi tiltott tudatmódosító szerrel. Feltesszük azt a kérdést is, hogy a völner nevű miér' nem mond le a képviselőségéről (mintha nem tudnánk a választ), csak éppen itt s most nem ezekről van szó, hanem szegény bangónéról. Akinek a patkányozása annó nem tetszett különösebben, s most örülünk, hogy beleverik a pofáját a saját mocskába. Ez íly egyszerű kedves (szűk) horizont.
nemkati
@lusta: tegnap 12:24
Az önéletrajza szerint 20 évesen ment férjhez (1992-ben), tehát azóta Bangóné. Állítása szerint a főiskolán 2013-ban végzett. Én nem várnék a csodára.
Inkább arra várok, hogy a Fidesz is ilyen villámgyorsan páros lábbal rúgja ki maga közül a csalókat és hazugokat. Illetve, arra nem várok, hiszen az oda belépéshez elvárás a hazudozás, csalás, korrupciókészség.
nemkati
@sgl: Hát, értelme nincs, az biztos. Viszont nagyon sokat ártott az összefogásnak, és ez megbocsájthatatlan.
Abban biztos vagyok, hogy mielőtt kirúgták, előtte megkérdezték, hogy oda járt-e, és ha igen, akkor cáfolta volna az MSZP a rágalmakat. De ilyen nem volt.
nezelodo
Nem volt annyi esze, mint a sümegi polgi élettársának, aki még az érettségi bizonyítványt is a "piacon szerezte be" A kétmillás fizetést meg a párja adta a hivatallal együtt neki.
A lebukást és a bírósági ítéletet követően most pedig covid tesztállomást nyitott a "doktornő" Na majd megszakértik ezt az ügyet is az állami hozzászólók. Támpontként keresgéljenek a Magyar Narancsban, gondolom nem a prosti srácok vagy az origó írja meg erről a szappanoperát.
Vay Ákos
@Baker: Horizontnak már válaszoltam erre a bárgyú felvetésre. Mikor bangónéról van szó, akkor nem a másik oldalról van szó. Egyes esetekben egyes mérece van. Figyelmeztetlek, hogy ha elkapnak gyorshajtásér' akkor hiába mondogatod a rendőrnek, hogy na de mások is... ha meg asziszed, hogy a gyurmány szakdolgozata mintegy véletlenül ,,kallódott el," akkor eléggé együgyű vagy, hogy udvariasságosan fogalmazzak.
verőce21
Bangóné lesz az oktatási miniszter, az új kommancs kormányban? :)
verőce21
11:17 Azért névtáblát még ne csináltasson...
Vay Ákos
@Horizont: Ööö... mondj már egy diplomát hazudót a jobb oldalról! Kutakodom, de nem sikerült. Ráczzsófikának se nem volt diplomája, amikor állami titkárhelyettessé tették, de az ő kedviér' (mivel nélkülözhetetlen; érted? NÉLKÜLÖZHETETLEN) törvényt módosítottak. Schmittpalibá'nak van, csak épp a doktorátusa egy részit lopta. Dajcstomi, amíg nem volt diplomája, nem foglalta el a székit. Illetve van még ez a farkasflóri, akivel kapcsolatban vannak kételyek, és aki úgy néz ki, mint a kincs ami nincsben a királynő ütődött fia, (lehet, hogy szellemi qualitásaiban is őrá hajaz) meg még egy fideszes képviselőről, korábbi kormánymegbízottról tudni, hogy az ún. kisdoktorijával docenset csináltak belőle, de diplomája neki is van. Nem tudom, elég-é ez néked, ha már mindenáron a másik oldalt erőlteted, pedig szegény bangónén is jól lehetne szórakozni.
kereső
@Vay Ákos: Kósa Lajos: közgazdasági diploma, + két nyelvvizsga.
kereső
@Vay Ákos:" szegény bangónén is jól lehetne szórakozni."- akar a fene szórakozni. És senki nem mentegeti Bangóné Ildikót. Az ellenoldali példák meg arra replikák, hogy a fideSS kihelyezett tagozatosai csaholnak, mint a veszett kutya- de a saját térfelük gerendáit az istennek sem veszik észre. Tegnap irtam az egyiküknek, Bangóné Borbély Ildikó a balodali közösséget sértette meg, a politikai felelősségre vonás nagyon gyorsan megtörtént az mszp részéről. De!!!- a fideSS-nek majd akkor lesz erkölcsi alapja szóvá tenni a hazugságot, ha ők is ilyen gyorsan lépnek fel hazudozóikkal, csalóikkal szemben. Mentegesd csak őketz- , hiszen náluk van az "erkölcsi fölény".
Vay Ákos
@kereső: A nyájat terelgessétek, barátaim, ne a témát. Most nem az ereszen mászó képviselő, nem völner a téma, még csak nem is a kormánypárt kép,mutatása, hanem ez a szegény bangóné. Azt senki sem állítja, hogy a fidesz nem képmutató, vagy hogy nem látja a gerendát a saját szemiben. Csak akkor csináljatok egy gerenda-topikot, mer' ez így uncsi, hogy bármelyik oldal lebukik, mint a gyöngyhalás, a másik elkezdi ezt a ,,bezzeg ti" meg ,,kettős mérce"-áriát énekli. Tehát még 1x: bangóné a téma. ha nem túl bonyolult.
kereső
@Vay Ákos: Kedves Barát!(om). Nem terelgetjük azt a témát. Nincs rajta mit terelgetni, és csámcsogni sem a továbbiakban. Hazudott és megsértett egy közösséget(a baloldalit), és megkapta érte a büntetést. Kész. Finita la comedia. A függöny is lement.
nemkati
@kereső: Még azért a bocsánatkérés jöhetne.
Vay Ákos
@kereső: Örülök. Bár nem értem egyszerű eszemmel, ha nem terelgetitek, mint a juhász, akkor miér' kaptam sorozatosan, hogy bezzeg szóljak már a másik oldalról. Mind a két oldal elszórakoztat minket. Szegény hofi 1989-ben azér' fohászkodott, hogy ne derüljön már ki több... sancta simplicitas. Sajnos újra és újra újabb derülnek ki dolgokat. Béke veletek.
P. S.: Most az ún. ,,közszolgálati" (=fideszszolgálati) híradó megy a tévében, és súlyosan öklendezek.
FLETÓ
@kereső: Ki zárta ki?! Honnan?! Ki szólította fel lemondásra?!
Vay Ákos
@Horizont: Ha mindenik gyereked diplomás, végigélted velök, akkor nagyon is érted, mi ez a diplomahazudozás. Diplomát szerezni nehéz, strapás, vesződséges, hosszadalmas. Egyszerűbb
hazudni. Mer' a diploma presztízs. Ha a setét bunkó politikus azt mondja, hogy őneki van diplomája,
akkor többnek látszik. Azt meg nem igaz, hogy nem érted, miér' szórakozom bangónén. Mer'
a nyomorultnak akkora pofája volt, mint akinek száz diplomája van. Papírokat tépkedett, a
,,paraszt" szót sértésnek akarta használni (ami különösen visszataszító), a földön fetrengett,
hogy az milyen kurva erős kép lesz... szóval, ahogy a sportriporterek mondják, a legszebb
öröm a gólöröm. Nem mintha a völnerügy sokkal vonzóbb lenne, meg schadl,meg a sírva
vallomást tevő vagy sírva tagadó végrehajtóké... mer' asse nem. Csak nem tudom, hogy ki
lehet-e ezt mindég mérni patikamérlegen, hogy ha az egyik, akkor a másik is.
Vay Ákos
@Horizont: Jaj, Istenkém,... nem aszerint rugózok, ahogy te szeretnéd, bármennyire is fontos nékem, hogy te mit szeretnél. De olvasgasd csak a többi topikokat, oszt meg fogol lepődni, mi mindenen rugózom.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.