A kormánypárt szerint a baloldal már csak ilyen, nem szbad nekik semmit sem elhinni – de valahogy eddig a Völner-ügyben feltárt összefonódásokról nem voltak ilyen bőbeszédűek.

A baloldal csak hazudni képes – közölte a Fidesz vasárnap az MTI-vel arra reagálva, hogy az MSZP kizárta soraiból Bangóné Borbély Ildikót, miután megállapította, hogy az országgyűlési képviselő a közvéleményt és pártját is megtévesztette iskolai végzettségével kapcsolatban.

A Völner-ügyről mélyen hallgató Fidesz hazugozza a baloldalt Bangóné végzettsége kapcsán

Fotó: Illusztráció/Facebook/Orbán Viktor

A kormánypárt a közleményében hangsúlyozta, nem ez az első eset, hogy egy baloldali politikusról kiderül, hazudott a képzettségét illetően.

"Hajnal Miklós azt állította, hogy közgazdász, miközben nincs is diplomája. Karácsony Gergely pedig azzal tévesztette meg az embereket, hogy van angol nyelvvizsgája" – írták, rámutatva arra, "most Bangóné Borbély Ildikó bukott le, kitudódott, ő is hazudott a diplomájáról".

A baloldal már csak ilyen, nem lehet elhinni nekik semmit sem – húzta alá a Fidesz.

Forrás: mti.hu

24 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nessy
Hm! Mintha a fidesz oldalán is lett volna hiányzó érettségi, diploma! Ne tessék más szemében a szálkát, magáéban a gerendát nem észrevenni!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
namihami
Hát, sajnos, valahol ez az ellenzék baja! Sorra buknak ki a fideszes csontvázak, próbálnának belőle hasznot húzni (persze nem a KESMA-n keresztül!!!) és akkor jön egy ""bangóné"" és oda az addigi összes munka. Hiszen a ""marinénik és a pistabácsik"" attól kezdve csak azt fogják a Kossuthon és az M1-en látni/hallani. Az, hogy ez nem csak baloldalon van, SŐT, arról, éppen a fideszmédia tesz. Egyébként is téeszcsé-reakciós a falu, hiszen a földesúr állandó ""biztonságot"" nyújtott, és akkor még jönnek ezek, a /természetesen/ csak baloldalon előforduló esetek és a ""Narancs-Magyarország"" ismét kapott egy kis cementet. Valahogy a '70-es évek kockaházai (benne központi fűtés, fűrdőszoba, gáztűzhely---hogy használták-e az más ügy), Zsigulijai és hasonlók feledésbe szoktak merülni.
A tájékozottabb rétegnek pedig azonnal lehet kontrázni: ""Na ugye, ezek is!""
És fuccs!!!
Aki Én
@ómió: és mit szólsz a hazudós Kósához?
Ő még egy nyelvismerettel is megfejelte.
Ráadásul felsőbb szinteken hazudozott.
Ez óriási poén, mi suttyó bolsi?
bence
@RonaGyuri: ! Rogánról és Kósáról se feledkezzünk meg ! Vajon még hányan lehetnek közöttük nyolc elemeit sem végzettek ?!
ómió
@Aki Én: Már a suttyó bolsi meg a buta bolsi hazudós egódat is másra próbálod hazudni, bolsiék főgyagyása!? Nem volt elég, hogy eddig "csak" a tetves bolsiságodat próbáltad? De legalább előtte, ugye, a "szent zsoltár" Internacionálétokat, azért - már csak a "bolsi hitelesség" kedvéért is - elénekelted!? A szedáltságodból ébredten ma te vagy a "soros" az efftársi elmebetegek bértrolloskodásában? A főiskolát csak perspektívában látott "Bandóné" efftársnőd a bolsi lumpenprolik - min te is - szinonímája lett! Azé a patkány alfajé, akiknek a "munkálkodása" abban áll, hogy még többet és többet legyetek képesek - "jó efftárs" módjára - másokra hazudozni!
kissé felnőttem
bagoj mondogatja másoknak naffejü naffejü akkor ezektől mit lehet várni nyakig a szarban leledzenek mert azt teremtettek a jólétről csak szenderegve sem beszélnek @ómió: @ómió: @ómió: @ómió: @ómió: @ómió: @ómió: @ómió: @ómió: @ómió: @ómió: @ómió: @ómió: @ómió: @ómió: ennyire félrebeszélsz hát agykapacitásról inkább ne mert agyad sincs hazug eletek meg nyelvetek az szárnyal, aztán nagyot koppantok mint az éji bogár ha ismered a verset?
telegdilaci
@evacica:Szégyen az egész Fideszes bagázs Orbánostól, Tolvaj kiállt rendőrért nem is értem miért kell egy Parlamenti képviselőnek Diploma, igaz Bangóné hazudott de hányan ülnek a Fidesz Soraiban akiknek nincs Diplomája? a Völner helyére kinézett, politikus is azt hazudta hogy van Diplomája,és amikor már megszorongatták előrukkolt,egy Játékvezetői Diplomával, Bár ne tette volna mert közröhely tárgya lett, de a legbutább Fideszes Kósának sincs Diplomája és senkit nem zavar!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.