A kormánypárt szerint a baloldal már csak ilyen, nem szbad nekik semmit sem elhinni – de valahogy eddig a Völner-ügyben feltárt összefonódásokról nem voltak ilyen bőbeszédűek.

A baloldal csak hazudni képes – közölte a Fidesz vasárnap az MTI-vel arra reagálva, hogy az MSZP kizárta soraiból Bangóné Borbély Ildikót, miután megállapította, hogy az országgyűlési képviselő a közvéleményt és pártját is megtévesztette iskolai végzettségével kapcsolatban.

A Völner-ügyről mélyen hallgató Fidesz hazugozza a baloldalt Bangóné végzettsége kapcsán

Fotó: Illusztráció/Facebook/Orbán Viktor

A kormánypárt a közleményében hangsúlyozta, nem ez az első eset, hogy egy baloldali politikusról kiderül, hazudott a képzettségét illetően.

"Hajnal Miklós azt állította, hogy közgazdász, miközben nincs is diplomája. Karácsony Gergely pedig azzal tévesztette meg az embereket, hogy van angol nyelvvizsgája" – írták, rámutatva arra, "most Bangóné Borbély Ildikó bukott le, kitudódott, ő is hazudott a diplomájáról".

A baloldal már csak ilyen, nem lehet elhinni nekik semmit sem – húzta alá a Fidesz.

Forrás: mti.hu

24 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nessy
Hm! Mintha a fidesz oldalán is lett volna hiányzó érettségi, diploma! Ne tessék más szemében a szálkát, magáéban a gerendát nem észrevenni!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Nessy
Hm! Mintha a fidesz oldalán is lett volna hiányzó érettségi, diploma! Ne tessék más szemében a szálkát, magáéban a gerendát nem észrevenni!
csak úgy....
jól bevált fidesz módszer,direkt a gondolkodásra képtelen birkáik miatt (lásd shikarik)
találták ki.
dr. prédikátor
HA A FITYMASZBÓL KIZÁRNÁK A VÉGZETTSÉG NÉLKÜLIEKET VAJON HÁNYAN MARADNÁNAK???
RonaGyuri
hogy arról az apróságról ne is tegyek említést, hogy 89 szeptembertől 60 márciusáig Sorosék szerveztek egy tanfolyamot Oxfordban, amiről
a birkák oxfordi jogi diplomaként hablatyolnak,
ő maga hivatalos CV-jében 89-90-ben Oxfordban folytatott tanulmányokat,
később ösztöndíjasként emlegette,
valójában: 3-4 alkalommal kilátogatott Angliában 7-10 napokra!! =))
relatív
Ez a hazudozó csőcselék beszél másokról, pedig tele vannak sáros, semmirekellő emberekkel, még a legnagyobb jogi beosztásba IS olyant ültettek, aki megbukott emberileg, és még írni sem tud.

De sorolni lehet körükben lévő hazug személyeket, még az általános végzettség sem bizonyítható egyeseknél..., másokat, viszont elmarasztalni van képük !
Lepényleső
...nem úgy mint ők igazak,- akik egy nem elégséges végzettségű barátnő kedvéért is törvényt módosítottak,
hogy belőle megfelelő államtitkárnőt faragjanak?
Istenakinincsen
Keresik a bajt...másoknál,hogy leplezzék a sajátjaikat.(nagyságrendi különbség van)
tudode
Cö, cö!
.
Az iGAZmondó az Illatos úti vegyszergyár megtekintésekor azt mondta, hogy őfélesége, aki SOHA NEM HAZUDIK ismeri a környéket, mivel LAKÁSÜGYI ELŐADÓ VOLT a ferencvárosi tanács lakásügyi osztályán!
.
---- Orbán Viktor mint lakásügyi előadó
jozsefattilalakotelep.hu/2016/02/12/orban-viktor-lakasugyi-eloado/
--------------------
.
Ami ebből iGAZSÁG, ingyér kiutalt számára a Mester utcában egy bérlakást, amellyel, akkor még kicsiben zsibizett úgy, hogy az ingyér bérlakást dobra verte 500 ezer körüli lóvéért, Mesterből Harrisba, majd Harrisból Budára!
.
Emigyen:
.
---- FÉSZEKRAKÁS ORBÁN MÓDRA
www.hocipo.hu/content/view/128_feszekrakas_orban_modra
.
---- MESTERBŐL HARISBA --- fillérre 563.760 froncsiért
www.hocipo.hu/images/stories/content/2005/2005-14-ov1-nagy.jpg
.
Majd
--- HARISBÓL BUDÁRA.- fityingért - 63.000.000 ruppoért
www.hocipo.hu/images/stories/content/2005/2005-14-ov2-nagy.jpg
--------------------
.
Kisebb, nagyobb undámbundával ma már van családi bankja is.
.
----- Tiborcz István megvette a Gránit Bank többségét
telex.hu/gazdasag/2021/12/30/tiborcz-istvan-granit-bank-orban-viktor
--------------------
.
Azok után, hogy ki tudja hány pusztája van a zorbáncsaládnak:
.
----- HATVANPUSZTA - Az Orbán uradalom központja (részletek)
www.youtube.com/watch?v=RIlBviINVvU&t=100s
----------
.
Miközben olyan kódisok voltak gyermekkorában, hogy
.
---- Megettál az őzek Orbánék borSÓJÁT
hvg.hu/itthon/20141018_nem_volt_furdoszobajuk_orbaneknak
---------------
.
Mielőtt az éltetadója egy szál tulipánért móresre tanította, de a székházmutyiból gazdagszik a mai napig a zorbáncsalád:
.
---- Orbán Viktor - Vert az apám és mindig volt egy kis skizofrén hajlamom
www.youtube.com/watch?v=tFQ9yphPsIo&t=145s
-------------------
.
A LINKEK beszédesek!
simmering73
Érdekes, hogy a fideszes trollok az ilyen cikkeket kerülik, mint ördög a tömjénfüstöt.
sveikukac
@Nessy: Nem az az igazán érdekes kérdés, találhatunk-e a fidesz múltjában a Bangóné esetével párhuzamos történetet - egyébként, természetesen: IGEN - hanem az, hogy van bőr a pofájukon BÁRKIN számonkérni az igazmondás hiányát.
Ezek az elmebetegek tényleg mindenkit sík hülyének néznek.
Nessy
@sveikukac: Megszokták a híveiknél!
ómió
Pedig, hát, Bangó efftársnő ügye ugyanaz, mint Mutyigerié!
telegdilaci
@Nessy:Bezzeg a Szent életü Fidesz soha nem hazudik ugye? csak folyamatosan,úgyhogy én viszont nekik nem hiszek!
kissé felnőttem
akkor orbánra mit lehetne mondani szavakat sem találnánk??? szerintem egy lenin összes is kevés lenne pedig sokat irt ( 1-55 ig + 2 kiegészitő )
Aki Én
@ómió: Az is igaz, hogy Bandóné nem lett ezzel a teljesítménnyel a fidesz államfője. Igaz, buta bolsi hazudós?
evacica
Viktor! Néz már körül a saját portádon! Most is mi derült ki az egyetemi vizsgáztatáson?! És ebbe be segített az Igazsági államtitkár? Emlékezzünk Schmidt Palikára, na meg Deutsch Tomi diplomáját is megvakargatnám, csak így hirtelen!Más szemében a szálkát, magatokéba a gerendát se látjátok! Aljas képmutató banda!
namihami
Hát, sajnos, valahol ez az ellenzék baja! Sorra buknak ki a fideszes csontvázak, próbálnának belőle hasznot húzni (persze nem a KESMA-n keresztül!!!) és akkor jön egy ""bangóné"" és oda az addigi összes munka. Hiszen a ""marinénik és a pistabácsik"" attól kezdve csak azt fogják a Kossuthon és az M1-en látni/hallani. Az, hogy ez nem csak baloldalon van, SŐT, arról, éppen a fideszmédia tesz. Egyébként is téeszcsé-reakciós a falu, hiszen a földesúr állandó ""biztonságot"" nyújtott, és akkor még jönnek ezek, a /természetesen/ csak baloldalon előforduló esetek és a ""Narancs-Magyarország"" ismét kapott egy kis cementet. Valahogy a '70-es évek kockaházai (benne központi fűtés, fűrdőszoba, gáztűzhely---hogy használták-e az más ügy), Zsigulijai és hasonlók feledésbe szoktak merülni.
A tájékozottabb rétegnek pedig azonnal lehet kontrázni: ""Na ugye, ezek is!""
És fuccs!!!
Aki Én
@ómió: és mit szólsz a hazudós Kósához?
Ő még egy nyelvismerettel is megfejelte.
Ráadásul felsőbb szinteken hazudozott.
Ez óriási poén, mi suttyó bolsi?
bence
@RonaGyuri: ! Rogánról és Kósáról se feledkezzünk meg ! Vajon még hányan lehetnek közöttük nyolc elemeit sem végzettek ?!
ómió
@Aki Én: Már a suttyó bolsi meg a buta bolsi hazudós egódat is másra próbálod hazudni, bolsiék főgyagyása!? Nem volt elég, hogy eddig "csak" a tetves bolsiságodat próbáltad? De legalább előtte, ugye, a "szent zsoltár" Internacionálétokat, azért - már csak a "bolsi hitelesség" kedvéért is - elénekelted!? A szedáltságodból ébredten ma te vagy a "soros" az efftársi elmebetegek bértrolloskodásában? A főiskolát csak perspektívában látott "Bandóné" efftársnőd a bolsi lumpenprolik - min te is - szinonímája lett! Azé a patkány alfajé, akiknek a "munkálkodása" abban áll, hogy még többet és többet legyetek képesek - "jó efftárs" módjára - másokra hazudozni!
kissé felnőttem
bagoj mondogatja másoknak naffejü naffejü akkor ezektől mit lehet várni nyakig a szarban leledzenek mert azt teremtettek a jólétről csak szenderegve sem beszélnek @ómió: @ómió: @ómió: @ómió: @ómió: @ómió: @ómió: @ómió: @ómió: @ómió: @ómió: @ómió: @ómió: @ómió: @ómió: ennyire félrebeszélsz hát agykapacitásról inkább ne mert agyad sincs hazug eletek meg nyelvetek az szárnyal, aztán nagyot koppantok mint az éji bogár ha ismered a verset?
telegdilaci
@evacica:Szégyen az egész Fideszes bagázs Orbánostól, Tolvaj kiállt rendőrért nem is értem miért kell egy Parlamenti képviselőnek Diploma, igaz Bangóné hazudott de hányan ülnek a Fidesz Soraiban akiknek nincs Diplomája? a Völner helyére kinézett, politikus is azt hazudta hogy van Diplomája,és amikor már megszorongatták előrukkolt,egy Játékvezetői Diplomával, Bár ne tette volna mert közröhely tárgya lett, de a legbutább Fideszes Kósának sincs Diplomája és senkit nem zavar!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.