A Magyar Kultúra Napján fogalmazta meg gondolatait a miniszterelnök.

Orbán Viktor üzent az ellenzéknek: "kerékkötők, károgók, hátráltatók, országrombolók mindig voltak, de az ő nevükre senki sem emlékszik"

Fotó: MTI/Benko Vivien Cher

A Magyar Kultúra Háza megnyitóján Magyarország miniszterelnöke, Orbán Viktor is megszólalt, aki a Magyar Kultúra Napján adott beszédében az ellenzékkel kapcsolatban is kemény kijelentéseket fogalmazott meg.

A fenti videón ezt mondta Orbán Viktor: 

"Az országépítők nevét a magyar nemzet soha nem felejti el. Ilyen országépítők adták nekünk a Lánchidat, az Országházat, vagy a Margit hidat.

Kerékkötők, károgók, hátráltatók, országrombolók mindig voltak, de az ő nevükre senki sem emlékszik mert a magyar nemzet egyszerűen kiejti őket az emlékezetéből.

Máshol az ilyen intézmények a járvány miatt inkább bezárni, leépülni és visszahúzódni szoktak, miközben nálunk itt áll, teljes fényében ez a lenyűgöző, erős kulturális kisugárzású új intézmény. Ráadásul a Magyar Zene Háza nem magában árválkodik, hanem része egy hatalmas kulturális beruházásnak. Magyarország előre megy, nem hátra, mint hallhatták. Hajrá, Magyarország! Hajrá, magyarok!"

Forrás: Facebook

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.