A baloldal csak hazudni képes – közölte a Fidesz vasárnap az MTI-vel arra reagálva, hogy az MSZP kizárta soraiból Bangóné Borbély Ildikót, miután megállapította, hogy az országgyűlési képviselő a közvéleményt és pártját is megtévesztette iskolai végzettségével kapcsolatban.

A Fidesz reagált Bangóné kizárására: "a baloldal csak hazudni képes"

Fotó: MTI/Koszticsák Szilárd

A kormánypárt a közleményében hangsúlyozta, nem ez az első eset, hogy egy baloldali politikusról kiderül, hazudott a képzettségét illetően.

"Hajnal Miklós azt állította, hogy közgazdász, miközben nincs is diplomája. Karácsony Gergely pedig azzal tévesztette meg az embereket, hogy van angol nyelvvizsgája" – írták, rámutatva arra, "most Bangóné Borbély Ildikó bukott le, kitudódott, ő is hazudott a diplomájáról".

A baloldal már csak ilyen, nem lehet elhinni nekik semmit sem. 

Forrás: MTI

37 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Farkas Flóriról és arról az apróságról nem tettek említést, hogy 89 szeptembertől 60 márciusáig Sorosék szerveztek egy tanfolyamot Oxfordban, amiről
a birkák oxfordi jogi diplomaként hablatyolnak,
ő maga hivatalos CV-jében 89-90-ben Oxfordban folytatott tanulmányokat,
később ösztöndíjasként emlegette,
valójában: 3-4 alkalommal kilátogatott Angliában 7-10 napokra!! =))
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Lepényleső
...inkább ők hazudozzonak,- mint a fydesesek csaljanak,lopjanak,raboljanak,
s büntetlenül követhessenek el mindent amiért másokat simán lecsuknak?
terlasz
Pl. Plagi bácsi megbuktatása nem ment 2 perc alatt, mint Bangónéé. A fidesz az ellenzékkel ellentétben csak akkor lép, ha már nincs hova hátrálni.
Yoda69
Azert van arca a fideSSnek. Miutan lebuktak, hogy ugy osztogattak jogi diplomakat a NER-tarsaknak, hogy meg csak az egyetem kornyekere se mentek, meg nekik all felljebb. Bangone lebukott, es az MSZP azonnal kirekesztette a soraibol. A fideSS ezt miert nem teszi meg? volner aki az eddigi legkorruptabb politikus, meg mindig szavazhat a fideSS soraiban, csak hogy meglegyen a csalassal szerzett 2/3-duk.
ómió
De az efftársak "házon belül" csak minden századik hazugságukra reagálnak.
vitriol
Valamelyik idióta nevét nem vállaló fideszes bátorkodik arról értekezni, hogy "a baloldal már csak ilyen, nem lehet elhinni nekik semmit sem". Ritkán vállalják fel a véleményüket, rendszerint mint "fidesz" nyilvánulnak meg, de mindegy is, mert a fidesz tele van "baglyokkal", akik bármit mondhatnak, annak nincs súlya az ellenzéki "verebekkel" szemben.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.