Egy dohányzó ember okozta a tüzet. 

Egy cigiző beteg miatt égett le a Szent Imre kórház toxikológiai osztálya

Fotó: Mihádák Zoltán/MTI

"Az előzetes vizsgálatok szerint a sürgősségi osztály detoxikáló helyiségében lévő dohányzó beteg okozhatta a tüzet a Szent Imre kórházban” – válaszolta a kórház az ATV Híradójának a kérdésére. A beteg az életét vesztette a tűzben.

Reggel keletkezett tűz a XI. kerületi kórház egyik többszintes épületének földszintjén. Délelőtt kiderült, hogy egy fiatal nő elhunyt a kórháztűzben. Ezek szerint ő maga okozta a tüzet.

A keletkezett károk, így a falakat borító korom miatt a sürgősségi osztály átmenetileg nem fogad pácienseket. Az osztályon lévő 4 beteget más egészségügyi intézményekbe szállították át. Kásler Miklós miniszter a helyszínen azt mondta, hogy „a legfontosabb feladat a betegek biztonságba helyezése után a budapesti sürgősségi ellátás újraszervezése és a rekonstrukció azonnali elindítása”.

Forrás: atv.hu

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
vacsi
"a sürgősségi osztály detoxikáló helyiségében lévő dohányzó beteg okozhatta a tüzet "
Ez azért nem azonos a toxikológiai osztállyal! És amit régóta nem értek: ha valaki hülyére issza magát, azt miért kell detoxikálóba szállítani?!
division
@vacsi: Jogos, ott kelleni hagyni mind ahol éppen fetrengenek, egyrészt pénzbe kerülnek, másrészt úgyis visszakerülnek hamar. Még az a szerencse, hogy nem más halt meg legalább, bár akik ott vannak a detoxban folyton, azokért nem nagy kár eleve.
Baker
Miért nem lehet elvenni ezektől minden, amivel magukban vagy másokban kárt tehetnek? Elvégre azért kerülnek oda, mert épp nem beszámíthatók.
namihami
A jelek szerint a pia és a cigi még mindig túl olcsó. Hiszen erre is, arra is futotta.
Gazella
@Baker: ez ambulancián történt, nem pedig az osztályon.
Dr. Proktor
Ha lenne elég ápoló és ápolónő, valaki csak észrevette volna a dolgot, mielőtt kitört a tűz, dehát ők már a magánszektorban vagy külföldön dolgoznak...
Nem is értem hogy akik az életünkért felelnek azok miért vannak alulfizetve, akik meg a politika szarát kormányszinten talicskázzák azok miért felülfizetettek? Tolják a szarukat az árokparton, közmunkában!
division
@Gazella: Te már csak tudod...Vagy pont ott takarítasz?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.