A kormánypárt fontos fegyverei lehetnek a kampányban a Megafon Központ influenszerei, akikbe már most több mint félmilliárd forintot invesztáltak. A beszélő fejek a kormány narratíváját visszhangozzák, és arra is jók, hogy még inkább elmossák a tény és vélemény, valamint a politikai szereplők és média közti határokat. Kérdés, hogy közlendőjük a Fidesz-tábor összerázásán kívül alkalmas-e arra, hogy megszólítsa a bizonytalanokat.

Forrás: hvg.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Egy igazán karakteres történet,

ami nem csak a konkrét eseményre mutat rá igencsak világosan

A hvg360 „A kormánypárti Facebook-különítmény arcai, akikre százmilliók mennek el” című cikke egy (sőt több) igencsak megszokott történetet mesél el, ami jól árulkodik ártunk és qurmányunk mentalitása és/vagy gondolkodása bugyrairól.
Az egyik elmesélt történet még ennél is többet ad a mai matyar rögvalósághoz. Elmeséli, hogy: „egészen decemberig úgy tettek, mintha nem is Márki-Zay Péter, hanem Karácsony Gergely nyerte volna meg, mintha csak a főpolgármester ellen előre bekészített patronokat szerették volna ellőni”! Nagyon jó meglátás, sőt jól jellemzi a zavart, ami gépezetükbe került. De ennél is karakteresebb az az, hogy és ahogy a zemberek erre reagáltak. Sőt kis rosszindulattal azt kell mondjam, hogy a derék megmondók (esetükben talán nem is kell semmi rosszindulat), no meg a derék nem-megszállt firkászok zavarodottsága sem semmi! =))
Sámannus
Szólni kéne putyinkának hogy a puhosék úgy leszerepeltek már, hogy nem érdemes foltozni a bandát. Inkább álljanak MZP mellé, ez mindenkineik is érdekelenne.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.