Mivel a fideszes miniszter állítása szerint a momentumos Hajnal Miklós sem mondott igazat a végzettségével kapcsolatban, de ennek ellenére ellenzéki képviselőjelölt. 

Mint ismert, a napokban írt arról a Mandiner, hogy Bangónénak nem stimmel a felsőfokú végzettsége, mert az egyetem saját archívumában nem találta annak nyomát, hogy egyáltalán hallgatójuk lett volna. Bangóné Borbély Ildikót az MSZP vasárnap kizárta a pártból és felszólították a parlamenti mandátuma visszaadására.

Gulyás Gergely Bangóné kapcsán beleállt a Momentumba

Fotó: Facebook/Gulyás Gergely

A Fidesz ennek kapcsán vasárnap egy közleményben reagált, amiben leírták, hogy a momentumos Hajnal Miklós is azt állította, hogy közgazdász, de közben mégsem az, mert nincs diplomája.

Az Index cikke szerint Gulyás Gergely fideszes miniszter ennek kapcsán szállt bele a Momentumba azzal a felkiáltással ,hogy "Szabad-e a Momentumnak azt, amit tilos az MSZP-nek? Maradhat-e képviselőjelölt Hajnal Miklós?"

A miniszter egy Facebook-bejegyzésben értekezett arról, hogy érdeklődve olvasta a Budapest 3-as számú egyéni választókerület országgyűlési képviselőjeként (Hajnal itt indul az ellenzék közös jelöltjeként) a Bangóné-ügyet és annak MSZP-s kezelését. 

"A baloldal aligha tehetett mást. Mert mi is történt? Bangóné Borbély Ildikó azt állította magáról, hogy diplomás, hogy van felsőfokú végzettsége, noha a valóságban nincsen. Az ellenzék Hajnal Miklós (Momentum) személyében olyan baloldali politikust indít eddigi választókerületemben, aki korábban több alkalommal is azt állította magáról, hogy diplomás közgazdász, noha nincs felsőfokú végzettsége. A momentumos politikus be is ismerte, hogy nem végzett semmilyen egyetemet"

- írja Gulyás miniszter, aki leginkább arra kíváncsi, hogy a Momentum követi-e az MSZP útját ebben a kérdésben, vagy esetleg kettős mérce van a "baloldalon".

A miniszter még arra is kitért a bejegyzésében, hogy kíváncsi arra, a kritikus sajtó – RTL, 24.hu, Index, HVG, Telex, 444 – foglalkozik-e a témával. A bejegyzését egy videóval zárta. 

Forrás: index.hu

29 hozzászólásarrow_drop_down_circle

szép új világ
Farkas Flórián még az érettségi bizonyítványát sem mutatta be, nemhogy a diplomáját. Valahogy ez nem érdekli a fideszt.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
ómió
@Eladott Ország: Kicsi kémet láttál, bolsiék fajgörénye!? Ha nem tetszett, miért nézel tükörbe? Putyin bácsi meg - ne másra hazudd(!) - Böszmécskét "fingerolta" - nem emlékszel!? Tudod: még a Szemlőhegyi, zsidótól rekvirált villában, Totó kutyival "vállvetve"!
Béla333
Gulyás beleszállt a Momentumba, a Momentum meg szálljon bele a mocskos tolvaj hazaáruló szemét maffia bandába.
De úgy Istenigazából...!!!
emerencia
@Dr. Proktor: Az általam ismert német multinál sem kértek nyelvvizsga bizonyítványt. Egy német elbeszélgetett az illetővel és kész. Érdekes, hogy egyesek mindenféle bizonyítvány nélkül megfeleltek de pl.a nyelvvizsgás kolléganőm alapvető hiányosságok miatt képtelen volt egy sima hétköznapi beszélgetésre, úgyhogy odalett a karrier.
Néro
Gulyáságyú ! Ko-sáskád Debrecenben ? Tudod a miszter 30 százalék, ha már annyira ki akarsz állni. Egyébként Plagi bád húúúúgy van ? Kapja még az ellátmányt Nemzethy Nagy Magyar Qurmányodtól? Doktorit már megírta ? Úgy ígérte , hogy tud ő nem csak Plagi bázni ! Végrehajtóitok jogi diplomájáról ha beszélnél még pár szót. Ezekkel együtt kerek lenne.
De tudod mit inkább menj a huha anyádba.
kereső
@KisTehen: 09:24. Ne hajlitsd el a valóságot azzal, hogy kevered a dolgokat- a lejáratás és hazugság igazolása érdekében, mint általában a fideSS. Amit javitottak 2006-ban a választások után 2006-ban, az a kormány konvergencia programja(határidő:2006.09 hó). Ez a középtávú gazdasági program , ha úgy tetszik- és nem keverendő össze az ország adott évi költségvetésével.
Amúgy mit szólsz ahhoz, hogy 2021-ben a kormány 85x-ör módositotta az ország költségvetését???
emerencia
@KisTehen: A multinál igen, fontos a hozzáértés míg rajtuk tartják a szemüket a külföldiek de a magyar tulajdonú vagy magyar teljhatalmú vezetők által szervezett munkahelyeken rengeteg a nem éppen tudás alapú urambátyám kapcsolat. Ismerek olyan céget, ahol a vezető felszólította a kollégákat, hogy nyugodtan hozhatják a falubélit, testvért, rokont, szeretőt, havert stb. (Idegen, szakembernek csak kivételes esetben van esélye bejutni.) Személyes tapasztalat, hogy ilyenkor a kifele mutatott tökéletesség ellenére előbb csak munkatársi szinten romlik a munka minősége észrevehetően majd egy idő múlva a bevételek is csökkennek. Sajnos ez a mentalitás lassan, de biztosan elhatalmasodott és egyre jobban teszi tönkre a gazdaságot.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.