Mivel a fideszes miniszter állítása szerint a momentumos Hajnal Miklós sem mondott igazat a végzettségével kapcsolatban, de ennek ellenére ellenzéki képviselőjelölt. 

Mint ismert, a napokban írt arról a Mandiner, hogy Bangónénak nem stimmel a felsőfokú végzettsége, mert az egyetem saját archívumában nem találta annak nyomát, hogy egyáltalán hallgatójuk lett volna. Bangóné Borbély Ildikót az MSZP vasárnap kizárta a pártból és felszólították a parlamenti mandátuma visszaadására.

Gulyás Gergely Bangóné kapcsán beleállt a Momentumba

Fotó: Facebook/Gulyás Gergely

A Fidesz ennek kapcsán vasárnap egy közleményben reagált, amiben leírták, hogy a momentumos Hajnal Miklós is azt állította, hogy közgazdász, de közben mégsem az, mert nincs diplomája.

Az Index cikke szerint Gulyás Gergely fideszes miniszter ennek kapcsán szállt bele a Momentumba azzal a felkiáltással ,hogy "Szabad-e a Momentumnak azt, amit tilos az MSZP-nek? Maradhat-e képviselőjelölt Hajnal Miklós?"

A miniszter egy Facebook-bejegyzésben értekezett arról, hogy érdeklődve olvasta a Budapest 3-as számú egyéni választókerület országgyűlési képviselőjeként (Hajnal itt indul az ellenzék közös jelöltjeként) a Bangóné-ügyet és annak MSZP-s kezelését. 

"A baloldal aligha tehetett mást. Mert mi is történt? Bangóné Borbély Ildikó azt állította magáról, hogy diplomás, hogy van felsőfokú végzettsége, noha a valóságban nincsen. Az ellenzék Hajnal Miklós (Momentum) személyében olyan baloldali politikust indít eddigi választókerületemben, aki korábban több alkalommal is azt állította magáról, hogy diplomás közgazdász, noha nincs felsőfokú végzettsége. A momentumos politikus be is ismerte, hogy nem végzett semmilyen egyetemet"

- írja Gulyás miniszter, aki leginkább arra kíváncsi, hogy a Momentum követi-e az MSZP útját ebben a kérdésben, vagy esetleg kettős mérce van a "baloldalon".

A miniszter még arra is kitért a bejegyzésében, hogy kíváncsi arra, a kritikus sajtó – RTL, 24.hu, Index, HVG, Telex, 444 – foglalkozik-e a témával. A bejegyzését egy videóval zárta. 

Forrás: index.hu

29 hozzászólásarrow_drop_down_circle

szép új világ
Farkas Flórián még az érettségi bizonyítványát sem mutatta be, nemhogy a diplomáját. Valahogy ez nem érdekli a fideszt.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
verőce21
A pszichiáterek között van még egy csomó hasonló kuruzsló "közgazdász"...

De én megnézném KariGerit is, hogyan kaphatott diplomát nyelvvizsga nélkül...?
szép új világ
Farkas Flórián még az érettségi bizonyítványát sem mutatta be, nemhogy a diplomáját. Valahogy ez nem érdekli a fideszt.
telegdilaci
@verőce21:Nem mindig volt kötelező a nyelv vizsga a Diplomához, egyébként nem szépdolog diplomásnak hazudni magunkat,de ezzel nem okozott kárt az Országnak,mint a Diplomás áll keresztény Fideszesek,egyébként már Semjénről is keringtek hasonló hírek!
ómió
Az egyik bolsi gittegylet néha eljátsza az "etikust" - Korózs efftárs kamuvideója után nem volt ilyen "skrupulusa" - a másik meg már erre se ügyel.
verőce21
@telegdilaci: Geri esetében abban az időben kötelező volt a nyelvvizsga a diplomához...
A másik ügy, amit említesz..., tegyétek közé ha tudsz valami konkrétumot...!
verőce21
"Kettő diploma együtt olcsóbb és ha még kérsz egy nyelvvizsgát mellé, úgy szinte ingyé van..." ! :)
Dr. Proktor
Orbán Viktor pedig miniszterelnök, dacára annak hogy nem ért hozzá!
Viszont tolvajegyetemet se végzett, pedig abban profi...
Testvérem disszidált anno, diplomázás után, de a diplomát biztonságo okokból nem vitte magával. Németországban jelentkezett egy multinál, ahol a HR vezető a diplomára illetve annak hiányára csak annyit mondott: ha megfelelően végzi a mérnöki munkát akkor mérnök, ha nem akkor nem és viszlát, ennyi!
Nessy
Nem akarok senkit bántani, de diplomás hazánk nagyjai néha annyit se értenek a munkájukhoz, mint egy hat hetes macska kölyök! A sok "jogász" esetenként az alapfogalmakkal sincs tisztába! ( Jogállam, demokrácia etc.) A törvények kodifikálása, és ezzel egyértelművé tétele megoldhatatlan feladatnak tűnik számukra! Igaz, van diplomájuk, sok évtizede némelyeknek!
Dr. Proktor
@ómió: Bolsi gittegyletnél ugye a Fideszre gondoltál, akinek a vezére a kommunista kínai vezető és a hasonló Putyin csicskája?
Macskaszem
@verőce21: Beszélj inkább Kósalala diplomájáról meg a 2 nemlétező nyelvvizsgájáról, vagy Snittpaliról, a kamu doktorijával, aki azóta is élvezi a leköszönő álamfőnek (egy L-el) járó minden juttatást, vagy Semmilyenzsóti plagizált dolgozatáról. Melyiket rúgták ki a fidesz bűnszervezetből he?
Nessy
@Nessy: Ezzel nem azt mondom, hogy diplomára hivatkozni, ami nincs, tisztességes dolog! Még szerencse, hogy a fidesz oldalán ilyen soha nem fordult elő! Vagy mégis?
134.bátor
Pocok, a saját portád előtt söprögess!!! Kósa egyetemi diplomát,kèt nyelvvizsgát hazudott,farkas flórika èrettsègit,úgy hogy mèg a nyolc általánosa sincs meg!
Eladott Ország
A fidesz közönséges képviselő bűnözői szabadlábon kóricálnak az országban, hogy meglegyen ennek a velejéig rohadt tróger bandának a kétharmada! Úgyhogy elmehetsz a picsába jogászok szégyene!
ómió
@Dr. Proktor: Neked az efftársaid máig is összetéveszthetőek? Pedig senki más nem énekli a "szent bolsi zsoltár" Internacionálétokat, csak a bolsi gittegyleted! És valahogy, még véletlen se a Fidesz! Annyira komoly a szenilitásod, hogy még ez se tűnt fel neked? Ahogy, akkor, nyilván az se, hogy Böszme főefftársatok Kínában kisírt nekünk egy Fudan Egyetemet, Putyint meg Totó kutyival "karöltve" nyalta körbe a Szemlőhegyen! Persze, nem, mint aféle sima "csicska", hanem, mint kiemelt bolsi seggnyaló!
dr. prédikátor
ANYÁDBA ÁLLJ BELE TE SZOPÓSSZÁJÚ BUZI KÖCSÖG!!!
Eladott Ország
Hajnal Miklós sohasem állította hogy van diplomája, hanem annyit közölt, hogy tanulmányait felfüggesztette! "Felsőfokú tanulmányait 2014-től az Oxfordi Egyetem filozófia, politika és közgazdaságtan szakán folytatta, de azt nem fejezte be. Egyetemi tanulmányai mellett dolgozott Berlinben a Globális Közpolitikai Intézetben, később a Közép-európai Egyetem közpolitikai iskolájában, valamint a Google brüsszeli irodájában is." Forrás: Wikipédia
tudode
Ha fel lehetne tenni ennek a jogÁSZ szerecsenmosdatónak azt a kérdést, hogy
.
Hivatali kötelességként így kell belecSÚNYÁZNI a kormánytisztviselők 2020-ban összetákolt etikai kódexébe, amelynek egyetlen egy kívánalmait is sárba tiporják az egyeduralkodó alárendeltségébe tartozó KÖZSZOLGÁK?
.
----- Hivatásetikai Kódex
Letölthető PDF verzió

Hatályos 2020. december 18-től
.
Azaz
.
I. Hivatásetikai alapelveink



I/1. Kormánytisztviselőként feladatainkat

--- Magyarország Alaptörvényéhez HŰEN,
--- mindenekelőtt a NEMZET ÉRDEKÉBEN,
--- a közjó iránt ELKÖTELEZETTEN,
--- döntéseink, nyilatkozataink és cselekedeteink súlyának tudatában FELELŐSEN,
--- a legjobb tudásunk szerint SZAKSZERŰEN,
--- a ránk bízott erőforrások kezelésében HATÉKONYAN,
--- döntéseinkben, nyilatkozatainkban és cselekedeteinkben TISZTESSÉGESEN,
--- megjelenésünkben és magaviseletünkben MÉLTÓSÁGGAL,
--- az érintettek jogainak és érdekeinek tekintetében PÁRTATLANUL,
--- a jog és az erkölcs szerint is IGAZSÁGOSAN,
--- a valós körülmények mérlegelése alapján MÉLTÁNYOSAN,
--- a közérdekű célok eszközeinek megválasztásában ARÁNYOSAN,
--- az érintettek jogait és jogos érdekeit VÉDVE,
--- emberekre vagy azok csoportjaira vonatkozó ELŐÍTÉLETEKTŐL MENTESEN,
--- vezetőink és az állampolgárok számára ÁTLÁTHATÓAN,
--- minden érintettel EGYÜTTMŰKÖDVE,
--- legfőképpen pedig mindenben LELKIISMERETESEN
============
.
Elhúzhatná már a nóTÁJUKAT ezeknek a politikai szélhámoSOKNAK:
.
---- B + B zenekar - Hazudik a nóta
www.youtube.com/watch?v=72kNZc3FUNM
---------------
.
???
vitriol
Hamisgulyás nézzen jobban szét a párttársai közt, mielőtt az ellenzéket ostorozza, mert úgy tűnik ott sokkal több a "bagoly", mint a veréb!
drrotf
Gulyás G. felszólította a Momentumot, hogy takarítsa ki azokat akik megtévesztették az ebereket azzal, hogy nem létező végzettséget jelöltek életrajzukban!Nagy kár ,hogy előbb nem a saját pártjában nézett körül, és nem szólította fel a nem tisztességes úton szerzett diplomás embereit , illetve azokat akik nem megfelelő végzettséget jelöltek az önéletrajzukban,például Kosát,hogy távozzanak a közéletből.Arról már nem is beszélek, hogy fideszéknél még az olyanok is a közéletben szerepelnek akik ellen büntető eljárás folyik.Ők nyugodtan járhatnak be a Parlamentbe szavazni, hogy meglegyen a kormánypártoknak a kétharmados többségük, és különböző társadalmi eseményeken vesznek részt.Ez a tény nem zavarja Gulyás Gerőt , ezt nem tartja felháborítónak és nem szólít fel senkit arra ,hogy aki ellen büntetőeljárás folyik, az az ember ne hozzon az állampolgárokra kötelező szabályokat, az inkább tartsa be a meglevőeket és vállaljon felelősséget akkor amikor azt bűnös módon megszegi!Előbb a saját porta előtt kellene söprögetni és csak ez után a mások portája előtt, mondja a magyar közmondás, de lehet hogy Gulyás és csapata ,élen Orbánnal, csak az amerikai közmondásokat ismerik.Ideje lenne a magyar közmondásokat is megismerni!
tudode
@sgl: .
De igen!
.
Kellene, de a magyarok moslékzabáló rétege beéri egy odavetett morzsával, hiszen máf 2018-ban sem ment el a választásra jogosúltak 47%-a, amelynek következtében a lábbal választók kb. 22%-a helyezte bele a bizALMÁT a fideSS alapítók selejtjeibe:
.
----- A választási térképek zöme csalóka, mutatunk egy reálisabb képet a Fidesz győzelméről
atlatszo.hu/adat/2019/05/29/a-valasztasi-terkepek-zome-csaloka-mutatunk-egy-realisabb-kepet-a-fidesz-gyozelmerol/
------------------
.
Az un. GYŐZTES MINDENT VISZ alapon buzeráltak össze maguknak 2/3-ot!
.
Amelyre már a SS győzelműk hajnalán a rendvédelmisek SZOLGÁLATI NYUGDÍJÁNAK a lenyulásakor is észLELTEK:

----- "Orbán takarodj!" - Megkezdődött a rendvédelmisek tüntetése a Kosstuh téren
www.youtube.com/watch?v=k9rVcTY9AzQ
--------------------
.
!!!
ómió
@Eladott Ország: Kicsi kémet láttál, bolsiék fajgörénye!? Ha nem tetszett, miért nézel tükörbe? Putyin bácsi meg - ne másra hazudd(!) - Böszmécskét "fingerolta" - nem emlékszel!? Tudod: még a Szemlőhegyi, zsidótól rekvirált villában, Totó kutyival "vállvetve"!
Béla333
Gulyás beleszállt a Momentumba, a Momentum meg szálljon bele a mocskos tolvaj hazaáruló szemét maffia bandába.
De úgy Istenigazából...!!!
emerencia
@Dr. Proktor: Az általam ismert német multinál sem kértek nyelvvizsga bizonyítványt. Egy német elbeszélgetett az illetővel és kész. Érdekes, hogy egyesek mindenféle bizonyítvány nélkül megfeleltek de pl.a nyelvvizsgás kolléganőm alapvető hiányosságok miatt képtelen volt egy sima hétköznapi beszélgetésre, úgyhogy odalett a karrier.
Néro
Gulyáságyú ! Ko-sáskád Debrecenben ? Tudod a miszter 30 százalék, ha már annyira ki akarsz állni. Egyébként Plagi bád húúúúgy van ? Kapja még az ellátmányt Nemzethy Nagy Magyar Qurmányodtól? Doktorit már megírta ? Úgy ígérte , hogy tud ő nem csak Plagi bázni ! Végrehajtóitok jogi diplomájáról ha beszélnél még pár szót. Ezekkel együtt kerek lenne.
De tudod mit inkább menj a huha anyádba.
kereső
@KisTehen: 09:24. Ne hajlitsd el a valóságot azzal, hogy kevered a dolgokat- a lejáratás és hazugság igazolása érdekében, mint általában a fideSS. Amit javitottak 2006-ban a választások után 2006-ban, az a kormány konvergencia programja(határidő:2006.09 hó). Ez a középtávú gazdasági program , ha úgy tetszik- és nem keverendő össze az ország adott évi költségvetésével.
Amúgy mit szólsz ahhoz, hogy 2021-ben a kormány 85x-ör módositotta az ország költségvetését???
emerencia
@KisTehen: A multinál igen, fontos a hozzáértés míg rajtuk tartják a szemüket a külföldiek de a magyar tulajdonú vagy magyar teljhatalmú vezetők által szervezett munkahelyeken rengeteg a nem éppen tudás alapú urambátyám kapcsolat. Ismerek olyan céget, ahol a vezető felszólította a kollégákat, hogy nyugodtan hozhatják a falubélit, testvért, rokont, szeretőt, havert stb. (Idegen, szakembernek csak kivételes esetben van esélye bejutni.) Személyes tapasztalat, hogy ilyenkor a kifele mutatott tökéletesség ellenére előbb csak munkatársi szinten romlik a munka minősége észrevehetően majd egy idő múlva a bevételek is csökkennek. Sajnos ez a mentalitás lassan, de biztosan elhatalmasodott és egyre jobban teszi tönkre a gazdaságot.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.