Csütörtökön jelezte, hogy a három oltása mellett is kórházba került, egy újabb bejegyzésben viszont már arról számolt be, hogy azóta hazaengedték.

Mint ismert, csütörtökön a kórházból jelentkezett Kunhalmi Ágnes MSZP-s országgyűlési képviselő, a párt társelnöke, ugyanis három oltás ellenére is elkapta a koronavírust. Akkor arról számolt be, hogy a tünetei miatt a Honvédkórházban kötött ki, azóta viszont nem lehetett sokat tudni az állapotáról.

Oltottként került kórházba: így van most Kunhalmi Ágnes

Kunhalmi Ágnes csütörtöki fotóján, melyet a Honvédkórházban készített

Fotó: Facebook/Kunhalmi Ágnes

A Blikk cikke szerint vasárnap egy új Facebook-posztban foglalta össze a politikus, hogy mi történt vele a legutóbbi bejelentkezése óta. 

Napokig nem volt nálam telefon, így nem is tudtam, mennyien írtatok. Lényegében csütörtök óta csak aludtam, de már itthon vagyok

- írta bejegyzése elején Kunhalmi, majd így folytatta:

Erre valóban nem lehet felkészülni. Pontosabban fel lehet az oltással. Nem tudom, mi történik, ha nem vagyok beoltva. Nehéz napokon vagyok túl, az orvos szerint most már jobb lesz. Várom, hogy ennek vége legyen. Minden covidos betegnek gyógyulást és főleg kitartást kívánok! És még egyszer köszönöm mindenkinek, aki írt és gondolt rám!

– írta az MSZP társelnöke.

Forrás: blikk.hu

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

ESCOBAR
Okos hölgy! Be van oltva! Túlélte!!! Jó példát mutat...
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
ESCOBAR
Okos hölgy! Be van oltva! Túlélte!!! Jó példát mutat...
emerencia
Azt feltétlenül hozzá kell tenni, hogy a 39 éves, egészséges, fiatal K.Á. két AstraZenecát és egy darab Pfizer boostert kapott nem tudni mennyi idővel ezelőtt. Ha Magyarországon is követték volna a német példát, akkor az Astra második oltásaként kaphattunk volna mRNS-t. (
emerencia
@emerencia: folyt. úgy mint például a korombéli Merkel asszony. Ágnesnek mihamarabbi jobbulást kívánok, magam pedig megpróbálok vigyázni, hiszen ugyanezzel az oltássorral 65 éven felüliként még tőle is rosszabbak az esélyeim. :-(
Pálinkás Pál
ez egy jól megkomponált PR duma...lássuk csak...vírusfertőzésre nincs gyógyszer...tehát be kéne fejezni ezt a parasztvakító dumát arról hogy az oltás megvéd a súlyos következményektől...semmi köze hozzá...egy védőoltás azért van,hogy kivédd a fertőzést, ezek erre alkalmatlanok...ha meg már elkaptad, akkor az immunrendszereden múlik minden, nem a kísérleti löttyökön...
SÍva
Nem akarom elkiabálni de közel 60 évesen inzulinus cukorbetegként és túltermelt trombocitával (vérlemezke amely a vérrögöt okozza, ennek következményeként kétoldali tüdőembóliával 2020-ban) oltatlanul elkaptam a vírust. 11.25-én derült ki, hogy pozitív vagyok. Két napig voltam lázas. Nem mondom, hogy nem voltam rosszul de elviselhető volt. Gyógyszert nem szedtem köptetőn kívűl. Most mivel nem oltattam magam és oltás, gyógyszer nélkül meggyógyultam én vagyok a rendszer ellensége, nekem vonják be a "védettségi" kártyámat. Aki 3 oltás után kórházba kerűl mennyivel védettebb mint én?
verőce21
Kunhalmi pedig valószínűen egészségügyi miniszter lesz az új kommancs kormányban, mert a farmeron keresztül is tud gézzel kötözni!
Pálinkás Pál
@KisTehen: kamuzol,te is tudod...védőoltással nem kaphatod el...éppen ezért ez nem védőoltás, hanem kísérletezés veletek...A világ kezd ébredezni covid-nácik...
emerencia
@SÍva: Az oltással esélyt adunk a szervezetünknek, hogy védekezzen, ha összetalálkozik a vírussal. Az emberek nem gépek, egyediek és megismételhetetlenek. Mindenki szervezete másként reagál, csak annyi a tutibiztos, hogy minél idősebb annál valószínűbb, hogy rosszabbul fog az illető járni. Ezért oltasd be magad minél gyorsabban mert nagyon lehetséges, hogy a következő fertőzésnél már nem lesz szerencséd mert pl. nagyobb mennyiségű és esetleg kicsit más felépítésű vírus támad rád ami azt jelenti, hogy korrekt három oltással megúszod de anélkül neked annyi.
SÍva
@emerencia: Már bocsánat de a szervezetem így védekezett. Nagyobb eséllyel kerülöm el a komolyabb megbetegedést mint az oltottak akinek a szervezetében az oltás ellenére sem alakult ki ellenanyag.
emerencia
@SÍva: Ez egy kapitális tévedés ami az életedbe kerülhet.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.