Napok óta téma a Magyar Zene Háza, amiről a milliókért hirdető Rákay csupán annyit ír, hogy Nekünk az organikusan modern Magyar Zene Háza, nekik a hugyszagú, szocreál betonfalanszter.

Bayer Zsolt: a f@szkalapok lelke le van szarva
Kép: YouTube

Most Bayer mutatott elmondatása szerint, a teljesség igénye nélkül, két megnyilvánulás a sötét oldalról:

Karácsony:

Szinte már hallom a szirénhangokat, hogy milyen szép lett az épület, nem is olyan nagy baj, hogy vannak épületek a Városligetben. Így a kultúra napján különösen fontos emlékeztetni magunkat arra, hogy ennek az épületnek a létrejötte nem a kultúra, hanem a barbár erőszak jegyében történt.

Földes András:

De elfelejteni sem szabad, hogy az épület lebegő könnyedsége valójában a kidagadó erekkel üvöltő, felelősségre vonástól nem tartó focihuligánok emlékműve.

Bayer szerint mindenki úgy hülye seggfej, ahogy legjobb tehetségéből fussa. Amúgy a „szirénhangok”, melyek szerint az épület szép, már itt vannak. Például a 444-en Gazda Albert így ír:

Nincs mese, a Magyar Zene Háza tényleg szép lett, és úgy tűnik, nem sebezte halálra a Városligetet

Meg van döbbenve. Miképpen lehetséges, hogy a sötét oldal és a fizetett valamint meggyőződéses faszkalapok leghivatalosabb orgánuma ennyire eltérjen a sötét oldal és a faszkalapok hivatalos irányvonalától?

Nem lesz ebből baj?

- tette fel a kérdést.

Szerinte, a Magyar Zene Háza gyönyörű és lenyűgöző, és sehogyan sem sebezte meg a Ligetet. Ha valamit megsebzett, az a sötét oldal meg a faszkalapok lelke, az viszont le van szarva.

És mindezeken túl az is nagyon fontos tudnivaló, hogy ezek ott, a sötét oldalon tényleg a húgyszagú, szocreál betonfalansztert szeretik, ahogy erre Philip barátom nagyon helyesen felhívta a figyelmet. Tessék megnézni, mi volt a Magyar Zene Háza helyén.

- zárta bejegyzését.

Forrás: Facebook 
Címlapkép: YouTube

28 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Gauntlet
A kulturnemzet kirohant bayerből.
lassan múltidő a zöld városliget, azon se csodálkoznék ha benn kiállítás lenne, zene helyén.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Istenakinincsen
tegnap, 21:24 Ez az@Rizikó: Szard össze magad.Mert megérdemled:))
durbincs
@Kula .: Ez van ? ha kulából akarnak várat építeni ? mint ez a @kissé felnőttem: nevű ? a Csilletöcskölő kecskés ? Zseni ?
odst
A "faszkalapoknak" legalább van lelke, mocskos féreg Bayer, neked nincs!
Hogy vehet fel valaki ilyen fos színű, meghatározhatatlan funkciójú szart: propeller.hu/images/cikk/2022_01/kosa-bayer.jpg

Egy kérdésem van ehhez: Mi a szar ez rajtad, zsidó (te kereszténynek látszó tárgy)?
A Vámpírok báljáról visszamaradt függönyanyag, vagy mi?
durbincs
@odst: Mártha Imre már 2009-ben is 2,8 millió forintot keresett ? miről beszél mocskos pedofiló ? már várja a Tajga ?
durbincs
@Kula .: Ez van ? ha kulából akarnak várat építeni ? mint ez a @kissé felnőttem: nevű ? a Csilletöcskölő kecskés ? Zseni ?+@Istenakinincsen: @Clavigo: @koszpeko: @Emmersson71: @justhpeter: @human: @Eladott Ország: @Lepényleső: ?@bakcsubakka: @nezelodo: @percsi: @Katalina62: @Aki Én: @lusta: @Aki Én: @Yoda69: @Nessy: @sgl: ?@csipetke: @RonaGyuri: @CsipkeRózsa:?
durbincs
@Eladott Ország: A maga szines pirulái mellet ? Ez Bagatel mi ? @Eladott Ország: ?+@Emmersson71: a Bezzeg - Tahó ?+ @elmúlt karácsonyok szelleme: az " Órosorság , Bányaprofessora " 50Iq-val ? @bakcsubakka: meg a bánya-fogyatékos ?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.