A miniszterelnök a Győr-Moson-Sopron megyei Acsalagba látogatott el.

„Hát már nem éltem hiába, gyerekek!” – Így hálálkodott Orbánnak az óvónő (videó)Fotó: Orbán Viktor/Facebook

Orbán Viktor a hétfőt egy szívmelengető videóval indította: ellátogatott az acsalagi óvodába, ami tavaly októberben több mint tíz év után nyitott meg újra.

A felvételeken az látható, ahogyan bemegy az oviba, ajándékokat osztogat a gyerekeknek, kezet fog velük, de természetesen maradt ideje arra is, hogy néhány fotó erejéig az óvónőkkel pózoljon.

A videóhoz azt írja:

A baloldal bezárta, mi visszaadtuk az acsalagi gyerekek óvodáját!

Azt nem részletezi, hogy a 2009-ben bezárt óvodával mi történt abban a nagyjából 11 évben, amikor már a Fidesz kormányzott, és hogy miért csak tavaly nyitott meg újra.

Tény ugyanis, hogy bár 2009-ben bukott meg a második Gyurcsány-kormány, amit rövid ideig a Bajnai-kormány követett, 2010 óta a Fidesz van hatalmon.

Fotó: Orbán Viktor/Facebook

44 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Nyírfa
Amíg vannak a megtiszteltetéstől félájultan hálálkodó óvónők, addig orbánok is. A csoportdinamika kereslet-kínálata.
A járványügyi szabályok megsértése, az óvódás gyermekek életének és egészségének veszélyeztetése miatt Orbánt, a stábját és az óvónőt fel lehet jelenteni, sőt, fel kell jelenteni.
Lepényleső
...pedig nem tudni nem-e,- ha esetleg kígyót emelt keblére?
ómió
Szóval, ez volt a Böszme efftársék által "haladó módon" bezáratott óvodák egyike! Akkor, nem csodálom!
szegfue
@durbincs: Hogy simogassa meg a Kend okos kis fejét Orbán Viktor!:))) De ezt is csak óvatosan, mert talán még tágulnak a kutacsok, hogy befogadjanak még egy pár IQ-t... mert Kend bizony egy 6 hónapos gyermek szintén van szellemileg.:))) Bár "szinfoltnak" remek, hogy itt van.
durbincs
@simmering73: Csak mert maguk Csilletöcskölés után a sinekhez simulnak ? igaz @orsos vendel: @Horizont: @colibri: ?@Gauntlet: @Gazella: @nemkati: @Eladott Ország: @tudode: @csak húgy...: @Yoda69: + ez a general hülye @odst: ? aki @surdilloFUJT: is @kissé felnőttem: @Macskaszem: @Béla333: @namihami: @nemkati: @szegfue: @CsipkeRózsa: @dr. prédikátor: @nezelodo: @tudode: @134.bátor: ?
durbincs
@Kula .: Ez van ? ha kulából akarnak várat építeni ? mint ez a @kissé felnőttem: nevű ? a Csilletöcskölő kecskés ? Zseni ?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.