Szerinte nem a magánügyekkel kell foglalkozniuk, hanem a közhazugságokkal.

Gyurcsány megvédi Varga Juditot, szembeszállt az Ördög ÜgyvédjévelFotó: MTI/Balogh Zoltán

Gyurcsány Ferenc hétfői Facebook-posztjában arról ír, hogy nem Varga Judit szerelmi életével kellene foglalkozniuk, az ilyesmi ugyanis mindenkinek a magánügye. A DK elnöke mindezt az Ördög Ügyvédjének legutóbbi posztjára válaszul írhatja – ami több mint egy hónapja jelent meg. 

A hírhedt – Borkait is lebuktató – Ördög Ügyvédje 2021 karácsonya után aktivizálta magát, és a legutóbbi posztjaiban arról írt,  hogy Novák Katalin szexualitása megkérdőjelezhető, amit bizonyítékokkal is alá tud támasztani. Amiről most Gyurcsány úgy vélekedik, hogy magánügy. Azt a posztban arról nem ír, hogy akkor Varga Judit a kormánnyal karöltve miért támadja a homoszexualitást a nyilvánosság előtt. De arról sem, hogy ha igazak a vádak azzal Varga szembemenne mindennel, amit nap mint nap hirdet.

A magánélet szent – mondják a liberálisok. Szeress ahogy szeress, teszik hozzá. Szerintem helyesen.

Aztán mégis előkerülnek hírek, fényképek szabad szerelmet élő emberekről, közemberekről

– kezdi a posztot Gyurcsány.

De vitassunk itt akkor meg valamit:

Mert ugye időnként olyanok is a hírekbe kerülnek szabadon élt szerelmükkel, akik ennek az ellenkezőjét hirdetik. Sőt, elítélik, bűnösnek tartják azt.

Őket ki lehet pellengérezni? Lehet mutatni ölelést, csókot? Szerintem nem. Mások szerint viszont igen, mert csak így lehet leleplezni az álszentséget, a morális hazugságot.

Szerintem ha igaz, hogy a magánélet nem része a közéletnek, akkor ez általános szabály és mindenkire vonatkozik.

Azaz a magánélet védelmének joga szerintem azt is megilleti, aki ezt a jogot tagadja. Ad absurdum az Alaptörvényben.

A magánhazugság nem a mi dolgunk. Nekünk a közhazugságot kell leleplezni.

– vallja, Majd hozzáteszi, hogy Vargának családja, gyerekei vannak, így ez ez ő dolguk is. Emiatt vigyázva kell feszegetni ezt a témát.


Fotó: MTI/Balogh Zoltán

22 hozzászólásarrow_drop_down_circle

134.bátor
Vajon a dagadèktól hallunk valaha ilyent?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kissé felnőttem
@Németh István: ide figyelj a te pofád KOKSZOS . A szád meg szaros nyalj csak tovább de másokat ne mocskolj patkány ez is azért mert kulturáltan semmihez és SENKIHEZ nem tudsz sszólni tudd nálam betelt a poharad hallgass vagy ide nekünk te észt ne ossz senki nem vevő a mocskolodásaidra.
választ meg nyeld le !!!
Németh István
@134.bátor: @Eladott__Ország: @kissé felnőttem: @csipetke: @Sámannus: Mielőtt bármit mondanék csak azt tudom mondani, a hogy közületek megnyilvánulnak egyesek, ugyan azt a stílust kapjátok vissza! ezt persze néhányan átlátjátok és ezt köszönöm is, nem kell egy véleményen lenni de a becsmérlés az hülyeség! ezt a seggfej @kissé felnőttem: alulmívelt nem képes felfogni. Ez volt a lényeg, a többire vonatkozóan; a nincs miről beszélni-ről, minek beszélni!? A gyurcsány megvédje csak meg saját magát, tekerődzön szögesdrótba, oszt guruljon be egy folyóba, DE ne a Dunát, Tiszát a Petőfi Kőröseit szennyezze!
Németh István
@kissé felnőttem: @koszpeko: @durbincs: @Pegero: ejnye bejnye, de nagy a szókincsetek! Menek ám tanulni hozzátok tudjátok lenin elvtárs megmondta tanulni sose késő és a jelszó > tanulni! tanulni! tanulni! és most a hosszú cicit be is kaphatjátok jutalmul! JÓl viselkedtetek!
simmering73
@Németh István: Megérdemled a kockacukrot.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.