Az Országgyűlés hivatalos honlapján diplomásként szerepelt – ezt viszont mára megváltoztatták.

Kósa Lajosnak nincs is diplomája és nyelvvizsgája, 8 évig hazudott  – Állítja a DebrecinerFotó: MTI/Kovács Tamás

Két középfokú nyelvismeretet is állított, miközben egyetlen nyelvvizsgája sem volt. Ma sincs. A hogy diplomája sem

– írja a debreciner.hu. A lap szerint Kósa Lajos két cikluson át (1990-1998) egyetemi diplomásként szerepeltette magát az Országgyűlés honlapján. Emellett két középfokú nyelvismeretet is feltüntetett – nyelvvizsgát azonban nem, mert azzal nem rendelkezik, épp úgy, ahogyan diplomával sem. Ezt az Országgyűlés honlapjáról vett képekkel is alátámasztották.

Kósa Lajosnak nincs is diplomája és nyelvvizsgája, 8 évig hazudott  – Állítja a DebrecinerFotó: debreciner.hu/parlament.huKósa Lajosnak nincs is diplomája és nyelvvizsgája, 8 évig hazudott  – Állítja a DebrecinerFotó: debreciner.hu/parlament.hu

Miután Kósa Lajosról kiderült, hogy sem egyetemi diplomája nincs, se középfokú nyelvvizsgái, a nyilvános adatait megváltoztatta az Országgyűlés honlapján. Viszont ezen kívül semmilyen hozadéka nem volt annak, hogy valótlanságokat állított.

Ez azért különösen érdekes most, mert az MSZP azért zárta ki soraiból Bangóné Borbély Ildikó országgyűlési képviselőt, mert az hazudhatott a diplomájáról.

A képviselő a parlamenti honlapon fellelhető, általa megadott nyilvános adatok szerint 2013-ban közgazdászként végzett a Budapesti Gazdasági Főiskolán (BGF), ez azonban nem nyert bizonyítást, vélhetően nem igaz. „Az MSZP Országos Elnöksége 2022. január 23-i rendkívüli ülésén megállapította, hogy Bangóné Borbély Ildikó az iskolai végzettségével kapcsolatban megtévesztette a közvéleményt és a Magyar Szocialista Párt közösségét, így politikai útjaik elválnak egymástól” – olvasható a szocialisták vezetőtestületének közleményében.

Forrás: debreciner.hu
Fotó: MTI/Kovács Tamás

38 hozzászólásarrow_drop_down_circle

namihami
Vegyük úgy, hogy ez az ország ""hímbangónéja""?
Ez bizony hamar körbeért...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
nezelodo
@Istenakinincsen: Megmondta már a székház ügyben a Simlicska is, amikor a Győző papa hízott belőle, hogy "mindenki lehet alanyi jogon hülye"! (Mit gondolhat ma a fidesz esze az akkori kijelentéséről?)
grincss
@nezelodo: Az asszonya már mást szeret! Saját nemű úszónőt! (Risztov Évát)
Mondjuk, érthető! :-)
Istenakinincsen
@nezelodo: Már a koleszban is Simicska volt az ész...és azóta Viktorka egy bábu a fronton.
Remélem ma nem a mészáros az ész:)
nezelodo
@Istenakinincsen: Még lehet, hiszen saját maga mondta, okosabb, mint Zuckerberg. Remélem Einstein-t azért nem fogja fikázni a slampos szellemi teljesítménye miatt?
Kürti Sándor viszont szóba jöhet, már elkezdték kóstolgatni a fiúk, a törvénytisztelő hivatalaikon keresztül.
VASTAGBŐR
Kéne egyet tesztelni ... Szerintem társalgási sem megy neki, vagy ha igen majd segít befejezni Semjén bácsi PhD-ját idegen nyelven ... a Plágiumos kupak Lali

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.