A pszichológusokat és pszichiátereket tömörítő szervezetek szerint a törvény veszélyezteti a gyerekek mentális egészségét.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

29 hozzászólásarrow_drop_down_circle

csak úgy....
@Németh István: mesélj még gyogyi pisti..
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Pálinkás Pál
ó...hát a szakértöi vélemény sosem izgatta a puhost...
namihami
Nem jó?!?! De hiszen a Fidesz csinálta! Az a Fidesz, amelyiknek egy jogász az Istene.
Még akkor se? Az meg hogy lehet?
Nessy
@Csizmás Kond: A Mandíner cikke helyett esetleg szakvélemény?
Csizmás Kond
@Nessy: ..hát ha vennéd a fáradtságot és beleolvasnál, biztos találnál benne olyant is...mert így ránézésre, cím után egyből csípőre venni, és várni a magyarázat magyarázatát elég kényelmeznek hangzik.
namihami
@Csizmás Kond: Nem biztos, hogy egy törvény (legyen az jó vagy rossz) megitélését a bértollnokok véleménye fogja hitelesen eldönteni.
Biztos vagyok benne, hogy egy mandiner, amelyik erősen orbáni köldökzsinóron van tartva, hitelesebb, mint a szakemberek véleménye és szakértelme alapján íródó cikk.
namihami
@Csizmás Kond: Melyikre gondolsz? Mert a mandiner cikkét (ha nem is alaposan), de azért átfutottam.
Csizmás Kond
@namihami: Vannak kiemelések amelyeket nem a mandiner írt, vannak szakvélemények stb.
Nessy
Úgy mellékesen, amikor a "gender elméletet" támadják, pont a nevelés az, amit támadnak. Ugyanis a gender a kisgyermek fiu, lány szerepének a tanítása, majd felnőtt korban a társadalom által elvárt férfi, női szerep! Ez a történelem folyamán sokat változott, és mindig az adott kor társadalmi elvárását jelentette! Most, amikor elvárás, hogy a férfiak segítsenek a háztartásban, gyermek nevelésben, akkor nem ördögtől való ha húga babáját nem szétszedi, hanem leül a húgával játszani, mint ahogy a kislányok is szeretik a kisautót, villanyvonatot, Esetleg együtt segítenek anyunak sütni, vagy apunak takarítani.
Németh István
AMI tény! A gyermekeinket a gyermekkorúság idejéig mindenképpen szülői és nem kevésbé az állami, avagy akár az egyházi oktatás kifejezetten zárt és elvárt keretei közt kell biztosítania! Ezen belül az erkölcs az elvárható viselkedési trend és természetesen az élet kihívásaira való lexikális, akár fizikai felkészítés alapvető feladatuk! Az LMBTQ beférkőzése az oktatásba, a nemi sokszínűség és ezek veszélyeinek ismerete szükséges lehet VISZONT nem mindegy hogy melyik korcsoport számára, milyen mélységben! Ennek eldöntése a szülők és az oktatás-ügy közös álláspontja alapján dönthető el. Összességében egy államilag nem kontrollált és nem a tantervekben megfogalmazott határok szabta módon, akár un. külső oktatási program keretén belül, tiltani kell minden a gyermekek szellemiségét károsan befolyásoló szennyes oktatási igyekezetet! IGEN IS KI KELL TILTANI AZ ISKOLÁKBÓL EZT A MOSLÉK BANDÁT!
Azért nem hiszem, hogy van szülő aki azt mondaná a gyerekének, hogy gyere nézd meg, hogy csináljuk a gyereket; meg, hogy megmutatják agyereknek hogy hogyan kell a hosszú cicit szívni esetleg köcsögöt játszani! Majd elmesélik ha bevarrják a nunidat akkor férfi is lehetsz, de ha levágják a pöcsödet akkor kislány is lehetsz és gyereket szülhetsz!
Na sürgősen álljunk le ezekről a "nyílt gondolkozású" ultra liberális agyrémségekről!
csak úgy....
@Németh István: mesélj még gyogyi pisti..
Csizmás Kond
@Nessy: Az egész gender elmélet meg fogalom egy...hóbort, egy túlfilozofált irrealitás és már a nevében benn van hogy csak elmélet...és amit egyes pihent agyak ma a társadalomra akarnak erőltetni úgy hogy ott érzékenyítenek ahol a legtámadhatóbb közösség van...magyarán kimagyarázzák a tehénből a borjat, mert ugyan reális és érdemi alakja nincs csak amolyan férfias meg nőies leszólás ami egyeseknek épp elég hogy arra hajoljanak.
...és..minél gyengébb egyénileg társadalmilag egy közösség annál inkább hajlik az ilyen nyálazás felé.
Csizmás Kond
@Nessy: ez lemaradt...
„A gender, az egyenlőség szellemiségében, értelmetlennek tartja a nemek megkülönböztetését, és az egyénre bízza a döntést, hogy melyik nemhez tartozónak vallja magát. Ezáltal mindenki eldöntheti, hogy hetero-, homo- vagy transzszexuálisként létesít kapcsolatokat, és ezeket a gender egyenrangúként kezeli. A több mint fél évszázados ideológia elszánt harcot vívott, hogy bevezesse a társadalmi nem fogalmát, és háttérbe szorítsa a biológiai nemiséget. Ennélfogva a gender ellenez minden olyan szándékot, amely különbséget tesz a férfi és a nő hivatása, például a házasságban, a családban betöltött szerepe között.”
simmering73
@Németh István: Ekkora hisztit leverni, csillagszemű. Frusztráltnak tűnsz. Nunit szerettnél?
csak úgy....
@Csizmás Kond: te meg melyik egyetemen vagy tanszékvezetö , az egyedem begyedemen? fideszék frankón összekócolták a maradék értelmedet..
Csizmás Kond
@csak úgy...: ..nem is vártam el tőled hogy megértsd...
Clavigo
@Csizmás Kond: Aha...Szerintem az Orbán- kondán kívül ,,senki nem rugózik ezen a témán...
Csizmás Kond
@Clavigo: ...az lehet, de ahogy látom te folyton a konda után túrod a szart...
csak úgy....
@Csizmás Kond: hol vétettem professzor úr? :) gumicsizmás! te mikor tetted la a filozófusi szakmunkás vizsgát? -mesélj még cirmi,közben dorombolhatsz is..
namihami
@Németh István: 18.02: ""IGEN IS KI KELL TILTANI AZ ISKOLÁKBÓL EZT A MOSLÉK BANDÁT!""
Nehogy már szegény tisztelendőbácsinak közelharcot kelljen vívnia a kisfiúkért? Segítsük elő szegény, elnyomott egyházunk szolgáit a gyönyörhözjutás rögös útján.
Clavigo
@Csizmás Kond: :):):):) a szart te túrod,,ha hozzáférsz orbán valagához...
Csizmás Kond
@namihami: Most akkor szerinted ha a pap nem akkor az iskola kéne buzikat neveljen ?
csak úgy....
@Csizmás Kond: szerinted melyiknek kéne ? :) hány éves vagy te hibbant gumicsizmás? buzivá nem lehet senkit nevelni,ezt az orbán gazsi esetéböl is tudhatnád,akit semmi esetre sem nevelhetett buzulásra az apja vagy a pap,eselleg az iskola..
csak úgy....
@Csizmás Kond: nem beszélve a fideszes schmidt maris fiáról,akit az éles szemü anyja,sosem tett volna ki ilyen veszéjnek!
Rizikó
Nem hagyja a magyarság, hogy aberráltak divat buzikat neveljen a gyerekeikből az iskolában!
csak úgy....
@Rizikó: shikim,ezt te mint 1/4 cigó,1/4 román,1/4 szláv és 1/4 rosseb tudja mondod?
a másik,hogy hány évesek voltak a gyerekeid,mikor lelépett velük a volt nejed és még csak tartásdíjjat sem fizettél neki?
Clavigo
@Rizikó: Shikariiiiiiiíi...:):):) ,,te kis gyagyás...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.