Az Origó elég erősen jelentkezett be hétfő este „A Telex már december 7-én elkészítette a 'Meghalt Csollány Szilveszter' cikket – mutatjuk a bizonyítékot” címmel megjelent írással jelentkeztek.

Az Origo felköpött, majd aláálltak, de véletlenül arcon is csapták magukat
Kép: Origo

Ebben persze arról számoltak be, hogy a Telex Csollány Szilveszter haláláról szóló cikkét az oldal forráskódja alapján már december 7-én létrehozták.

Ám ez azért nem túl meglepő a sajtótermékeknél, hiszen ha egy hírességről kiderül, hogy beteg, vagy életveszélyes állapotban kórházba került, akkor előre elkészítik a nekrológját, hogy ne a halálhír megjelenésekor kelljen szerkeszteni a hírt, csak a nagyobb anyagot kelljen majd "élesíteni". 

Ám a történet korántsem ennyire egyszerű, hiszen az Origo egész egyszerűen nem csinált mást, mint felköpött, majd alá állt, és pofán is csapták saját magukat, ugyanis hamar kiderült, hogy az Origónak is volt bekészített anyaga Csollány halálára.

És pontosan ugyanakkor készült el az anyag, amikor a telex cikk is függőben lévő bejegyzéséként elkészülhetett.

Az Origo felköpött, majd aláálltak, de véletlenül arcon is csapták magukat
Kép: Propeller

Mint képünkön látható, ez a cikk is 2021. december 7-ei dátummal készült, ugyanis előtte lévő nap derült ki, hogy lélegeztető gépre került Csollány Szilveszter.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Néro
Ó-rigó rigó részeges ló elittad a zab árát. Valamint piros ám a paradicsom nem sárga és elmehettek a jó büdös pichába.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.