Ma került fel a YouTube videomegosztó portálra egy múlt heti videó, amelyen egy rendezvényét követően a HírTv riportere igyekezett sarokba szorítani Márki-Zay Pétert, ám ő úgy kiosztotta a riportert, hogy arra már szavak sincsenek – ezt szemlézte most a MagyarHang.

Márki-Zay kiosztotta a HírTV-s riportert: Orbán kommunista pártállamot épít
Kép: Facebook/Márki-Zay

Az ellenzék miniszterelnök-jelöltje elmondta, a Gulagra gondolt, ugyanis Orbán Viktor egy kommunista pártállamot épít.

Természetesen fogalma sincs, hogy működik az igazi demokrácia, hogy működik a piacgazdaság és hogy működik a sajtószabadság. Ha lenne, akkor kiállna egy vitára, de az ő modellje a kommunista Szovjetunió, a kommunista Kína, a mi modellünk az Európai Unió. Azt szeretnénk, ha Orbán Viktor kiállna egy nyílt vitára, és nem mindenféle süket kifogásokat találna ki

– mondta a miniszterelnök-jelölt.

Márki-Zay a miniszterelnök a vita kapcsán azt üzente, beosztottakkal nem vitatkozik. Majd hozzátette, ezek szerint neki Putyinnal kellene vitázni, illetve hozzátette:

jó lenne, ha a kormányfő nem bújna Putyin szoknyája mögé. Még ha Putyin utasításait is követi, ki kell állnia az ország elé, mert a magyar nép felé Orbán Viktor a felelős.

A riporter kérdésére, hogy ezek szerint Magyarországról beszélt, amikor lágert említette, Márki-Zay elmondta, nem, Orbán Viktor működési modelljéről beszéldt, amely a kommunista Szovjetuniót idézi. Ha nem így lenne, akkor nem a harminc évvel ezelőtti árszabályozáshoz térne vissza. 

Nem várom el, hogy értse a gazdaság működését, de vannak olyan szakemberek, akár Matolcsy György, aki ezt már fél évvel ezelőtt elég népszerűen elmagyarázta neki. Ha rá hallgatott volna, akkor most nem lenne 8-10 százalékos infláció, a nyugdíjak értéke nem lenne folyamatosan csökkenő, a béremelkedés nem maradna el az árak emelkedése mögött, és nem kéne hatósági árassá tenni a csirke far-hátat

– tette hozzá.

A gyerek szexuális felvilágosításával kapcsolatos kérdésre válaszolva kifejtette, a gyerekkel kapcsolatos kérdésekben a szülőnek kizárólagos joga van dönteni, abba senkinek nincs beleszólási joga. Arról is beszélt, hogy a gyermekvédelminek nevezett népszavazásban feltett kérdés a melegeket diszkriminálja.

Mi ezzel szemben egy Kaleta-törvényt támogatnánk, amely a fideszes aberráltaktól is megvédi a gyerekeket. Illetve azoktól a plakátoktól, amelyek ellepték az országot, és amelyeken olyan szó szerepel, amit a gyerekeknek soha nem kellene olvasni. El kell takarítani a közéletből az olyan beteg gondolkodású embereket, akik ilyet csinálnak

– szögezte le.

Forrás: MagyarHang
Címlapkép: Facebook/Márki-Zay

36 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Havanagi
MZP szuper volt! Igy kell ezeket a csótányokat beégetni.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Clavigo
@Németh István: Öreg,,,rajtad már a piócás ember se tudna segíteni...Sötét vagy mint a belsőzseb.
Dr. Proktor
@ómió: Miért böszme Orbán elvtársad?
Dr. Proktor
@Németh István: Őrmester elvtárs jelentem, maga ismét nem normális vagy csak jól beb@szott...
ómió
@Dr. Proktor: Majd, ha még eszed is lesz, azt is megtudod, ki a Böszme!
Németh István
@Havanagi: @Dr. Proktor: @ómió: @durbincs: @Clavigo: No kicsit magasabb rangban voltam mint kiképzőtiszt, de elnézem neked@Dr. Proktor: Az álláspontod lenyűgöző, de nemmeglepő te is a többiek csapatába tartozol >> sehonani bitang emberként!
Havanagi
@Németh István:kösz,kösz ! Azért állítottad össze a névsort,hogy dicsekedj a semmit mondó rangkórságoddal? Inkább azt ajánlom,hogy gyakorold a szerénységet és a helyesírást.Mindkettővel baj van.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.