Ma került fel a YouTube videomegosztó portálra egy múlt heti videó, amelyen egy rendezvényét követően a HírTv riportere igyekezett sarokba szorítani Márki-Zay Pétert, ám ő úgy kiosztotta a riportert, hogy arra már szavak sincsenek – ezt szemlézte most a MagyarHang.

Márki-Zay kiosztotta a HírTV-s riportert: Orbán kommunista pártállamot épít
Kép: Facebook/Márki-Zay

Az ellenzék miniszterelnök-jelöltje elmondta, a Gulagra gondolt, ugyanis Orbán Viktor egy kommunista pártállamot épít.

Természetesen fogalma sincs, hogy működik az igazi demokrácia, hogy működik a piacgazdaság és hogy működik a sajtószabadság. Ha lenne, akkor kiállna egy vitára, de az ő modellje a kommunista Szovjetunió, a kommunista Kína, a mi modellünk az Európai Unió. Azt szeretnénk, ha Orbán Viktor kiállna egy nyílt vitára, és nem mindenféle süket kifogásokat találna ki

– mondta a miniszterelnök-jelölt.

Márki-Zay a miniszterelnök a vita kapcsán azt üzente, beosztottakkal nem vitatkozik. Majd hozzátette, ezek szerint neki Putyinnal kellene vitázni, illetve hozzátette:

jó lenne, ha a kormányfő nem bújna Putyin szoknyája mögé. Még ha Putyin utasításait is követi, ki kell állnia az ország elé, mert a magyar nép felé Orbán Viktor a felelős.

A riporter kérdésére, hogy ezek szerint Magyarországról beszélt, amikor lágert említette, Márki-Zay elmondta, nem, Orbán Viktor működési modelljéről beszéldt, amely a kommunista Szovjetuniót idézi. Ha nem így lenne, akkor nem a harminc évvel ezelőtti árszabályozáshoz térne vissza. 

Nem várom el, hogy értse a gazdaság működését, de vannak olyan szakemberek, akár Matolcsy György, aki ezt már fél évvel ezelőtt elég népszerűen elmagyarázta neki. Ha rá hallgatott volna, akkor most nem lenne 8-10 százalékos infláció, a nyugdíjak értéke nem lenne folyamatosan csökkenő, a béremelkedés nem maradna el az árak emelkedése mögött, és nem kéne hatósági árassá tenni a csirke far-hátat

– tette hozzá.

A gyerek szexuális felvilágosításával kapcsolatos kérdésre válaszolva kifejtette, a gyerekkel kapcsolatos kérdésekben a szülőnek kizárólagos joga van dönteni, abba senkinek nincs beleszólási joga. Arról is beszélt, hogy a gyermekvédelminek nevezett népszavazásban feltett kérdés a melegeket diszkriminálja.

Mi ezzel szemben egy Kaleta-törvényt támogatnánk, amely a fideszes aberráltaktól is megvédi a gyerekeket. Illetve azoktól a plakátoktól, amelyek ellepték az országot, és amelyeken olyan szó szerepel, amit a gyerekeknek soha nem kellene olvasni. El kell takarítani a közéletből az olyan beteg gondolkodású embereket, akik ilyet csinálnak

– szögezte le.

Forrás: MagyarHang
Címlapkép: Facebook/Márki-Zay

45 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Havanagi
MZP szuper volt! Igy kell ezeket a csótányokat beégetni.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Dr. Proktor
@Németh István: Őrmester elvtárs jelentem, maga ismét nem normális vagy csak jól [email protected]
ómió
@Dr. Proktor: Majd, ha még eszed is lesz, azt is megtudod, ki a Böszme!
Németh István
@Havanagi: @Dr. Proktor: @ómió: @durbincs: @Clavigo: No kicsit magasabb rangban voltam mint kiképzőtiszt, de elnézem neked@Dr. Proktor: Az álláspontod lenyűgöző, de nemmeglepő te is a többiek csapatába tartozol >> sehonani bitang emberként!
Havanagi
@Németh István:kösz,kösz ! Azért állítottad össze a névsort,hogy dicsekedj a semmit mondó rangkórságoddal? Inkább azt ajánlom,hogy gyakorold a szerénységet és a helyesírást.Mindkettővel baj van.
sgl
Megy a Hírtv- Csörte, Róna P és Borso I között.

EUró bevezetése: Róna elmondja szükségességét, Boros felsorolja az a kadályokat. Röhej, az összes szinte 2010 után alakult ki az idióta unortodox gazdaság okán. Arról nem beszélve megint egy sokszorosan bukott, volt komcsi munkásőr pártitkár nyomja a fidesz érveit miért tett rosszat az ellenzék.
Utána jön két "újsáró" Szalai Index és valami Haraszti rögtön bevallják nem közgazdászok, de közgazdasági témán vitakoznak érvelnek.
Nem bírtam tovább idegekkel átkapcs, mert ennyi fasságot tényleg csak idiótáktól hallani ezek vezetik és mossák az agyukat fideszvakhitüeknek.
Ezek a férgek hogy számolnak el lelkiismeretükkel, hogy hatalmas károkat okoznak az országnak???
durbincs
@sgl: @Istenakinincsen: @human: mert maguk a bányás 50IQ-s Neandervölgyiek ?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.