Ma került fel a YouTube videomegosztó portálra egy múlt heti videó, amelyen egy rendezvényét követően a HírTv riportere igyekezett sarokba szorítani Márki-Zay Pétert, ám ő úgy kiosztotta a riportert, hogy arra már szavak sincsenek – ezt szemlézte most a MagyarHang.

Márki-Zay kiosztotta a HírTV-s riportert: Orbán kommunista pártállamot épít
Kép: Facebook/Márki-Zay

Az ellenzék miniszterelnök-jelöltje elmondta, a Gulagra gondolt, ugyanis Orbán Viktor egy kommunista pártállamot épít.

Természetesen fogalma sincs, hogy működik az igazi demokrácia, hogy működik a piacgazdaság és hogy működik a sajtószabadság. Ha lenne, akkor kiállna egy vitára, de az ő modellje a kommunista Szovjetunió, a kommunista Kína, a mi modellünk az Európai Unió. Azt szeretnénk, ha Orbán Viktor kiállna egy nyílt vitára, és nem mindenféle süket kifogásokat találna ki

– mondta a miniszterelnök-jelölt.

Márki-Zay a miniszterelnök a vita kapcsán azt üzente, beosztottakkal nem vitatkozik. Majd hozzátette, ezek szerint neki Putyinnal kellene vitázni, illetve hozzátette:

jó lenne, ha a kormányfő nem bújna Putyin szoknyája mögé. Még ha Putyin utasításait is követi, ki kell állnia az ország elé, mert a magyar nép felé Orbán Viktor a felelős.

A riporter kérdésére, hogy ezek szerint Magyarországról beszélt, amikor lágert említette, Márki-Zay elmondta, nem, Orbán Viktor működési modelljéről beszéldt, amely a kommunista Szovjetuniót idézi. Ha nem így lenne, akkor nem a harminc évvel ezelőtti árszabályozáshoz térne vissza. 

Nem várom el, hogy értse a gazdaság működését, de vannak olyan szakemberek, akár Matolcsy György, aki ezt már fél évvel ezelőtt elég népszerűen elmagyarázta neki. Ha rá hallgatott volna, akkor most nem lenne 8-10 százalékos infláció, a nyugdíjak értéke nem lenne folyamatosan csökkenő, a béremelkedés nem maradna el az árak emelkedése mögött, és nem kéne hatósági árassá tenni a csirke far-hátat

– tette hozzá.

A gyerek szexuális felvilágosításával kapcsolatos kérdésre válaszolva kifejtette, a gyerekkel kapcsolatos kérdésekben a szülőnek kizárólagos joga van dönteni, abba senkinek nincs beleszólási joga. Arról is beszélt, hogy a gyermekvédelminek nevezett népszavazásban feltett kérdés a melegeket diszkriminálja.

Mi ezzel szemben egy Kaleta-törvényt támogatnánk, amely a fideszes aberráltaktól is megvédi a gyerekeket. Illetve azoktól a plakátoktól, amelyek ellepték az országot, és amelyeken olyan szó szerepel, amit a gyerekeknek soha nem kellene olvasni. El kell takarítani a közéletből az olyan beteg gondolkodású embereket, akik ilyet csinálnak

– szögezte le.

Forrás: MagyarHang
Címlapkép: Facebook/Márki-Zay

36 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Havanagi
MZP szuper volt! Igy kell ezeket a csótányokat beégetni.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Néro
Orbán kommunista pártállamot épít.
Meg az a-Lapost egy buzi tákolmányát. (Egyébként ezt csak a Fitymák hozzák ki belőlem.) Lett volna mód megszavaztatni egy Alkotmányt fitymák nem tették. Innentől kezdődően egy semmit nem érő xar Fityma Párt Tákolmány. Az se érdekel , hogy érvényes lett volna a népszavazás vagy érvénytelen. A Ténye a népszavazásnak a lényege.
Ha nem érdekli az embereket az Alkotmányuk ám legyen. Akkor legyen egy tákolmányuk. Lelkük rajta.
Havanagi
MZP szuper volt! Igy kell ezeket a csótányokat beégetni.
ómió
Ez a gyagyás Maki még kommunista pártállamot se látott? Sürgősen delegáljátok őt, efftársak, Kim efftársához É-Koreába! Hadd "tanuljon" az idiótája!
Dr. Proktor
@ómió: Nem MZP áll a farok rossz végén a kommunista Putyinnál és Pingnél, tévedés ne essék!
Namely
Magyar Hang: azta, micsoda komoly oldal. Az egyik propagandista szolga szidja a másikat. :D
Béla333
Mi ezzel a nyilatkozattal a probléma? Nagyon jó beszél MZP és legfőképpen igazat is mond!
kereső
@Béla333: Nincs most ezzel semmi probléma.Bár a "kommunista pártállam"- az nem teljesen igaz. Amit orbán felépitett az fasiszta pártállam, amelyben kommunista jelszavakkal és intézkedésekkel operál.Ez főleg a jelszavaira igaz.Mert az intézkedései azok inkább a hitleri időket idézi.
Németh István
Kommunista pártállam > adj ki utasítást egy rendőri, de különben terror szervezetnek, hogy zavarja szét a fegyvertelen tömeget, amelyek nem tüntetnek csak ÜNNEPELNEK, használjanak akár vízágyút, füstgránátot, éles gumilövedéket! > Ugyan is ez is alkalmas emberölésre!
Eza karif-geri-geci -faszi még hülyének is hülye!
kereső
@Eladott Ország:" Nekem semmi bajom a fidesszel, csak az, hogy van"/Moldova/
Eladott Ország
@Németh István: ma, 13:52 ♦ Szomorú látni hogy az országot félművelt pszichopata tolvajok lopják és rombolják szét. Szomorú látni hogy a történelem a 21. században mint egy újra befűzött film, a 20. századot kezdi ismételni ebben az országban…
scontent-otp1-1.xx.fbcdn.net/v/t1.6435-9/126839318_874079450003144_3555807597987444903_n.jpg?_nc_cat=102&ccb=1-5&_nc_sid=730e14&_nc_ohc=OQbv5iIqWUAAX9UfToV&_nc_ht=scontent-otp1-1.xx&oh=00_AT95VFtfuxOOlYOwwm30AD-6DfxS2Vw_iX6tnDYErzCydw&oe=62164FEE
troppauerhumer
Vannak orbánhívők, akik különös szenvedélyt táplálnak az olyan vélemények iránt, akik a vezérük eszével (?) jutottak :) Olyan gyengusz ,hogy szinte hallom ahogy Goebbels hangosan felröhög a másvilágon-olyan goebbelsi
Rizikó
Márki határozottan kalótyált és senkit nem osztott ki. Nem is tudna.
Sámannus
Harmadikán bepancsolunk, hogy megemlegetik.
Németh István
Az a baj, hogy még nem voltatok szemorvosnál Indiában! - persze tisztelet a kivételnek akik, ugyebár látni, látnak és nem csak néznek, oszt nincs is szükségük szemorvosra! Na aztán! > az un. osztás az nagyon megy a kifacsart agyú zay figurának, vágja, hogyha nincs vízfogyasztás nem kell érte fizetni -osztott szorzott és rájött, ha gyertyával fűtesz mint a németek nem fizetsz villany számlát, igaz látni sem látsz a setétben, meg különben is vak vagy! Sóval jól oszt; szoroz, szó se róla! DE hogy a riportert nem osztotta ki az is tuti! Saját magát tette még hülyébbnek!
Macskaszem
Egyre jobban, egyre ügyesebben tolja MZP. Ledarálta a kis fideszcsicskát, az csak hápogott, és rendületlenül ismételgette az értelmetlen kérdéseit. Csak így tovább Péter!
Macskaszem
@Németh István: Te meg világosban se látsz marharépa, mert állandóan orbán lukába matatsz a kakiba. És neked ízlik bazmeg.
peterkelemen
Nem csak Orbán építi hanem ti is vele együtt!
Németh István
@durbincs: @simmering73: Csak mert maguk Csilletöcskölés után a sinekhez simulnak ? igaz @orsos vendel: @Horizont: @colibri: ?@Gauntlet: @Gazella: @nemkati: @Eladott Ország: @tudode: @csak húgy...: @Yoda69: + ez a general hülye @odst: ? aki @surdilloFUJT: is @kissé felnőttem: @Macskaszem: @Béla333: @namihami: @nemkati: @szegfue: @CsipkeRózsa: @dr. prédikátor: @nezelodo: @tudode: @134.bátor: aki nem fért ide, de ide tartozik az sem marad ki az is élvezheti a sínhez lapulás örömét amikor ugyi jön a vonat - az pedig jön!!!
simmering73
@Németh István: Durbincs 2.0. A pszichiátriáról írogatsz?
lusta
@Horizont: Végre a kommunikációs stábra el kezdett hallgatni.
surdilloFUJT
@durbincs: @durbincs: A szarosfarok megint ideokádta az orbi ...t,ez a nyomorult agynélküli,1 bites genetikai korcs migráncs !!!
ómió
@Dr. Proktor:Ő, bizony Böszme efftársa "illetékes végénél" áll, aki viszont a "bolsiesszenciát" Moszkvában meg Pekingben szívta magába, de még a Szemlőhegyen is!
Peller Anikó
@Macskaszem: "Az fél, aki bűnös.
Az ellenzéknek nincs félnivalója. Javaslom, külön figyeljenek az informatikára, mert mióta Lölő tulajdonolja, kódolva van benne a fidesz győzelem."
Lepényleső
...ha azt építene,- nem dagadna magánosított közvagyontól egyiküknek sem zsebe?
Németh István
Az mz/x egy megveszekedett barom! Elme-gyogyi férőhelyes várólistás!
Macskaszem
@Németh István: A gazdád jár a grazi elmegyogyiba, és nem várólistás, hanem benfentes.
Csizmás Kond
" Természetesen fogalma sincs, hogy működik az igazi demokrácia, hogy működik a piacgazdaság és hogy működik a sajtószabadság. "
...tényleg sokan nem tudjuk hogy működik, mert íme : " MZP. 2000 és 2005 között a Pázmány Péter Katolikus Egyetemen gazdaságtörténetet hallgatott, majd 2006-ban doktorált, s ezzel PhD fokozatot szerzett...2004-ben feleségével és akkor még öt gyermekével Kanadába költözött...Ötévnyi külföldi tartózkodás után, 2009-ben tért vissza Hódmezővásárhelyre. "
Németh István
@ómió: @Havanagi: @Peller Anikó: @Lepényleső: @Macskaszem: @Macskaszem: @Csizmás Kond: Na figyeljetek és gondolkozzatok! antal józseftől elindult a dilettáns kormányzás, ezt megfejelte egy mszp nemzetkiárusító és olajos banda, majd a buta fidesz-kisgazda-kdmp valamit akart csinálni, de amire észhez tértek az ölükbe cseppent hatalomtól késő lett! Ezt követte a klasszikus nemzetkiárusítás és a totális polgári ellehetetlenítés, hazudozások, szemkilövési diktatúra kísérlet, a nemzet csődbe vitele!2010-nél tartunk! > a kormány dicsőségesen megküzdött a nemzet és polgárkirablással, és a hibák ellenére is elkezdett az ország mint szociálisan, mint egyéb téren fejlődni, a munkahelyektől kezdve a bérek a nyugdíjak az adócsökkentések az új létesítmények, sport, kulturális létesítmények, utak, kórházak (amelyet a moslékok el akarnak adni, stb) készültek az ORSZÁG ELŐRE HALAD! Ezt minden polgár érzi magán látja a környezetén! Ezzel vitatkozni nem lehet! Magyarország az Eu-n belül a csak nem 1000 éves jogállamisága alapján, meg kívánja tartani a függetlenségét, de együtt kíván működni szomszédaival és a világ bármely országával, hogy kölcsönös előnyök érvényesülhessenek! Ezt követeli a bal-jobb oldal közös együtt dolgozása, nem a politikai, és a kollaboráns elkötelezettségek érvényesülésével!!! Kifejezetten az országért, a népéért! Értetek, értem, mindannyiunkért!
Aztán most egész nyugodtan menjetek a büdös kurva anyátokba!
Clavigo
@Németh István: Öreg,,,rajtad már a piócás ember se tudna segíteni...Sötét vagy mint a belsőzseb.
Dr. Proktor
@ómió: Miért böszme Orbán elvtársad?
Dr. Proktor
@Németh István: Őrmester elvtárs jelentem, maga ismét nem normális vagy csak jól beb@szott...
ómió
@Dr. Proktor: Majd, ha még eszed is lesz, azt is megtudod, ki a Böszme!
Németh István
@Havanagi: @Dr. Proktor: @ómió: @durbincs: @Clavigo: No kicsit magasabb rangban voltam mint kiképzőtiszt, de elnézem neked@Dr. Proktor: Az álláspontod lenyűgöző, de nemmeglepő te is a többiek csapatába tartozol >> sehonani bitang emberként!
Havanagi
@Németh István:kösz,kösz ! Azért állítottad össze a névsort,hogy dicsekedj a semmit mondó rangkórságoddal? Inkább azt ajánlom,hogy gyakorold a szerénységet és a helyesírást.Mindkettővel baj van.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.