Gyermekvédelmi népszavazást hirdettek a pedofilokkal szemben. Eközben azonban a politikai pedofíliát rendszerint alkalmazzák a kampányban, és egyre gátlástalanabb módon.

Politikai pedofília: ez Fidesz kedvenc kampányeszköze – mutatjuk a legdurvább példákat

Vegyük végig a legemlékezetesebb ilyen ügyeket, melyek sok esetben bírsággal végződtek. Hidvéghi Balázs, a párt kommunikációs igazgatója ezt 2018-ban úgy kommentálta, hogy az nem minősül kampánynak, ha egy képviselő iskolát vagy óvodát látogat meg a választókerületében. 

A győri polgármester

Győrben 30 000 darab emlékérmet osztanak ki a húsz évesnél fiatalabbaknak abból az alkalomból, hogy 750 éve kapott királyi városi jogokat a település. Akkor azonban a 444 vette észre, hogy ahhoz, hogy az arra jogosultak megkaphassák ezt az emlékérmet, egy regisztrációt kell kitölteniük a gyor750erme.hu oldalon.

Az oldalról nem lehet továbblépni addig, amíg a szülők hozzá nem járulnak ahhoz, hogy a gyerekeikről készült képeket mindenféle korlátozás nélkül felhasználhassa Győr Megyei Jogú Város Önkormányzata.

Az októberiről már készültek is képek és fel is használta az önkormányzat egyik dolgozója maga a polgármester a saját, politikusi oldalán.

Nem csak a migránsoktól óv a magyar miniszterelnök 15 milliárdért, a gyerekeinket se hagyja „megrontani” a brüsszeli LMBTQ-aktivisták által. Őket a kormánypárt inkább politikai célokra használja. 

Novák Katalin Szolnokon

Szolnokon járt, a város fideszes polgármesterével elment a Móra Ferenc úti bölcsődébe, ahová hogy, hogy nem elkísérte őket a közmédia fotósa is aki  közpénzből fényképezte a gyerekeket. 

Politikai pedofília: ez Fidesz kedvenc kampányeszköze – mutatjuk a legdurvább példákat
Fotó:MTI/Mészáros János

Novák Katalinnal minden gond nélkül használta kampányeszközként a gyerekeket az önkormányzati választáson is.

Orbán Viktor és az acsalagi óvoda

A mostani hétfőt egy szívmelengető videóval indította Orbán:

ellátogatott az acsalagi óvodába, ami tavaly októberben több mint tíz év után nyitott meg újra.

A felvételeken az látható, ahogyan bemegy az oviba, ajándékokat osztogat a gyerekeknek, kezet fog velük, de természetesen maradt ideje arra is, hogy néhány fotó erejéig az óvónőkkel pózoljon.

2018-ban törvénytelenül kampányolt óvodásokkal Orbán Viktor

A miniszterelnök négy évvel ezelőtt Facebook-oldalára töltött fel egy videót Lyukasóra címmel, amiben óvodások láthatóak, és az, ahogy Orbán Viktor eltölt velük egy kis időt.

A videó törvénytelen kampányolásnak tűnik két okból is. Egyrészt, közintézményekben tilos bármilyen kampánytevékenységet folytatni. Másrészt a akkor még a zoom.hu kiderítette, melyik óvodáról van szó, amelynek felhívták a vezetőjét. Csillag Istvánné óvodavezető a portáltól tudta meg,

hogy a miniszterelnök oldalára az eseményről kikerült egy videó. Azt is elmondta a lapnak, Orbán váratlanul jelent meg, nem volt előzetes egyeztetés.

A Nemzeti Választási Bizottság akkor határozatában úgy ítélt, hogy

Orbán Viktornak el kell távolítania Facebook-oldaláról az óvodásokat szerepeltető kampányvideóját, be kell fejeznie a jogsértést, és 350 ezer forintos bírságot is kell fizetnie.

Simonka Györgyöt is megbüntették ezért!

Amikor óvodásokkal kampányolt, maximális büntetést kapott Simonka György, hiszen a Facebook-oldalának címével díszített pólót kaptak azok a battonyai óvodások, akik szépen rajzoltak az adventi rajzpályázaton

A Nemzeti Választási Bizottság a Békés Megye 04. számú Országgyűlési Egyéni Választókerületi Bizottság megváltoztatta a korábbi ítéletét és megbüntette Simonka György fideszes képviselőt, mert egy óvodában gyerekekkel kampányolt.

Simonkát az NVB eltiltotta a további jogsértéstől és felszólította a határozat szerinti óvodában készített fényképfelvételek eltávolítására a közösségi oldalról,

Emellett 690 ezer forint bírság megfizetésére kötelezték.

Fercsák Róbert és a bölcsisek

Baja fideszes polgármestere 2019-ben, az önkormányzati választás előtt nem is óvodában hanem egy bölcsődében kezdett gyerekekkel kampányolni.

Kedves és mosolygós kisgyermekek fogadtak a megújult Kodály utcai bölcsődében!

- írta a képekhez, amelyben beszámolt arról is, hogy az intézmény fejlesztése egy nyertes pályázat és az önkormányzat által biztosított önerő révén valósult meg, a felújításnak köszönhetően a gyerekek és a nevelőik megszépült környezetben tölthetik mindennapjaikat. 

Ám ne áltassuk magunkat, nem csak a Fideszes politikusok kampányolnak, pózolnak, politizálnak gyerekekkel, hanem az ellenzékiek is. Következő összefoglalónkban őket vesszük górcső alá! 

26 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Clavigo
@Rizikó: Kaleta csókoltatja a kölykeidet.. te idióta.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Clavigo
@Pegero: Pedig nem erőltettem...:):) Csak úgy jött..:):):):)
odst
Számomra ez a legdurvább kép: static.wmn.hu/picture/54256/normal/66/00066194.jpeg
Kasztrálni kéne az összes fideszes politikai pedofilt. Sokan vannak.
Miért biztos ez? Mert a Fideszbe csak büdös gyökerek vannak már csak, és közöttük bizony elég sok a szexuális aberrált.
Nem?
De!

Én nem vagyok benne biztos, hogy Orbán nem pedofil...
Clavigo
Felrúgnám ezt a Sertést,,,ha az én gyerekemet basztatná az ovodában..
ómió
@Baker:A neobolsi, személyedben, azt hazudja, hogy én hazudok! Ez a tény!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.