Karácsony Gergely január 16-án számolt be arról, hogy megkezdődött a Tétényi-fennsíkon található illegális sitt- és szeméttenger eltakarítása. Közösségi oldalára írt bejegyzésében ma közölte, rendőrt hívtak a munkatársaira, mert szemetet szedtek. 

Rendőrt hívtak Karácsony munkatársaira
Fotó: MTI/Szigetváry Zsolt

Nem olyan rég, boldogan és büszkén számoltam be róla, hogy megkezdődött a Tétényi-fennsíkon található illegális sitt- és szeméttenger eltakarítása

- írja bejegyzésében.

Kollégái ma arról tájékoztatták, hogy megjelent a XXII. kerületi rendőrség, közteresek és a helyi TV is, "ellenőrizzék mégis mi folyik a területen és milyen engedélyek alapján járnak ott teherautók, amelyek éppen a szemetet és sittet szállítják el".

Évekig, sőt akár évtizedekig a kutyát nem zavarta, hogy valakik elképesztő mennyiségű szemetet halmoztak fel egy Természetvédelmi Területen. Most, hogy a Fővárosi Önkormányzat és cégei hosszú előkészítési, tervezési és engedélyezési folyamat után megkezdték a szemét és sitt elszállítását, hirtelen valakik kiküldik a fideszes polgármester vezette kerület rendőreit, hogy ellenőrizzék az elhanyagolt és szemétben úszó területen a rendet.

- tette hozzá Karácsony.

Forrás: Facebook
Címlapkép: MTI/Szigetváry Zsolt

19 hozzászólásarrow_drop_down_circle

surdilloFUJT
Akik a rendőröket kiküldték,----nyilván a XXII.k. polgimestere is benne van,------nem a lábfájással kell,hogy orvoshoz menjenek!!!sürgősen agyturkász kell nekik,mert ott nagy baj van!!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Rizikó
@simmering73: Gondolkodás és értelem?
A rendőrök, közteresek kérték az engedélyt, amihez joguk van és kötelességük!
Ennyit sem tudsz?
simmering73
@Rizikó: Te tényleg ilyen hülye vagy? Már értem, hogy miért vagy te munkanélküli.
Rizikó
@simmering73: Fajtajelleges vagy metélt!
Baker
Nyilván megfelelő feliratok voltak láthatók a teherautókon és a munkások öltözékén is. Az egyeztetés soran biztosan tájékoztatták a kerületet is. A rendőrök egy perc alatt átláthatták volna, hogy a szemetet ELSZÁLLÍTJÁK és nem lerakják!
Itt simán rosszindulatú spionkodó bejelentés történt, még a helyi TV-nek is szóltak.
Holnap mi lesz..igazoltatják az FKF kukásait?!
Ócska, szolgalelkű kékek, szopják a fideszfaszt!
Nessy
Amikor lerakták a szemetet, hol volt a hős feljelentő, a zsernyákokkal együtt? Mert az nem valószínű, hogy szatyorba hordták oda, kilónként!
ómió
Szemétlerakóknak nézték Mutyigeri embereit?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.