Sokszor fordul elő, hogy a felmenőink féltve őrzött tárgyait félrerakjuk, felvisszük a padlásra, szinte meg is feledkezünk róluk. Érdemes körülnézni a házunk táján, mert kincsek lapulhatnak a por alatt. Ami nekünk szemét, másnak érték

Feltöltő: KavehazMagazin
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

vacsi
"A nagymama régi bútora, a nagybácsi porcelán készlete, a dédszülők faliórája látszólag nem képviselnek túl sok értéket"
Akinek a nagyszülei, elhunyt rokonai hagyatéka nem képvisel értéket, az nem is méltó rá, hogy megkapja...
Mi a férjemmel mindkettőnk rokonainak az itt hagyott, esetleg nekünk ajándékozott darabjait őrizgetjük - és nem a padláson, hanem a lakásban. Bútorok, edények, ruhák - mind helyet kapnak a szobánkban, konyhánkban. Jól esik rájuk nézni, így gyakran felemlegetjük őket, tetteiket, amiket meséltek, mikor még kisgyerekek voltunk - azt mondják, az ember addig nem hal meg, amíg van, aki emlegesse. Ezek szerint még a dédnagymamám szülei is élnek... és ez nagyon jó érzés.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.