„Ül a Karmelita kolostorban és eszi a reggeli virslit. Egy pillanatra felnéz, felteszi magának a kérdést: ketchupot, mustárt vagy majonézt? Én a mustárt választanám” – írta a miniszterelnökről közösségi oldalán a DK elnöke.

"Ül a Karmelita kolostorban és eszi a reggeli virslit" – Gyurcsány szerint Orbánnak azonnal meg kellene szólalnia, miután Putyin ki akarja léptetni Magyarországot a NATO-ból

Fotó: Facebook

„Orbán némasága most fülszaggató kiabálás. A miniszterelnök barátja, Putyin orosz elnök azt követeli, hogy Magyarország lépjen ki a NATO-ból. Egyszerűen szólva, adja fel az ország biztonságának legfontosabb garanciáját. A máskor a legkisebb brüsszeli vitából is nemzethalált vizionáló Orbán most mégis néma”

– áll Gyurcsány Ferenc bejegyzésében, amelyet az atv.hu idéz.

Forrás: atv.hu

Címlapkép: Facebook

27 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Yoda69
O1G némasága nagyon is beszélő. Ezzel egyértelművé teszi, hogy putyin babja. Ha ez sem fogjak fel a fideSS-fanok, de leginkabb a bizonytalan szavazok, akkor az ország elveszett, es a ruszkik es kínaiak martaléka lesz.
Ez az utolsó esélyünk, hogy megmentsük az országot es a szabadságunkat.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kereső
@sgl: Ó ez nem ujság. Gyurcsányt mondták "ideggyengének", mégis orbán nyelve jár a szája szélén, mint a motolla. Ezek a gyalázatosak rákentek mindent, ami orbánra jellemzó.
A kampányuk meg, minden normális országban az induló párt vezetőjével kampányolnak. Jól nézne ki Franciaország, ha Macron pártja Le Pen plakátokkal kampányolna, nem Macronnal.
Csak nálunk ilyen hülyék, és hülyitik a népet, hogy a fideSS plakátkampányán Gyurcsány a fószereplő.
kereső
@Pegero: Ritkán iszom, akkor is csak minőségit. Ez a fideSS-sek itala.
justhpeter
Orbán kettős életet él. Egyikben el akarja adni a hazai híveinek az antikommunista utcai forradalmárt, ám a csupasz seggén még ott a megélhetési liberális bőrének egy kis szelete, az életrajzából meg kilóg a régi KISZ tagkönyv és az mszmp pártkapcsolat néhány oldala.. Másik életében felismerte, hogy csak a demikrataságból nem lehet magas színvonalon megélni, ezért elszegődött az addíg hirdetett életfilozófiájával ellentétes érdekek gátlástalan kiszolgálójának. A dolog lényegét tekintve nincs jelentősége annak, hogy akárova szegődik "megélhetési" marad, mert azzal, hogy "jellemes ember" senki nem vádolta meg.
ómió
Böszme efftárs hazugság-écái "lankadatlanok"!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.