„Ül a Karmelita kolostorban és eszi a reggeli virslit. Egy pillanatra felnéz, felteszi magának a kérdést: ketchupot, mustárt vagy majonézt? Én a mustárt választanám” – írta a miniszterelnökről közösségi oldalán a DK elnöke.

"Ül a Karmelita kolostorban és eszi a reggeli virslit" – Gyurcsány szerint Orbánnak azonnal meg kellene szólalnia, miután Putyin ki akarja léptetni Magyarországot a NATO-ból

Fotó: Facebook

„Orbán némasága most fülszaggató kiabálás. A miniszterelnök barátja, Putyin orosz elnök azt követeli, hogy Magyarország lépjen ki a NATO-ból. Egyszerűen szólva, adja fel az ország biztonságának legfontosabb garanciáját. A máskor a legkisebb brüsszeli vitából is nemzethalált vizionáló Orbán most mégis néma”

– áll Gyurcsány Ferenc bejegyzésében, amelyet az atv.hu idéz.

Forrás: atv.hu

Címlapkép: Facebook

46 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Pegero
Ennek az alkoholista baromnak megint lila gőze sincs mit beszél.
www.gyaloglo.hu/users/08/11/24/784074.jpg
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
justhpeter
Orbán kettős életet él. Egyikben el akarja adni a hazai híveinek az antikommunista utcai forradalmárt, ám a csupasz seggén még ott a megélhetési liberális bőrének egy kis szelete, az életrajzából meg kilóg a régi KISZ tagkönyv és az mszmp pártkapcsolat néhány oldala.. Másik életében felismerte, hogy csak a demikrataságból nem lehet magas színvonalon megélni, ezért elszegődött az addíg hirdetett életfilozófiájával ellentétes érdekek gátlástalan kiszolgálójának. A dolog lényegét tekintve nincs jelentősége annak, hogy akárova szegődik "megélhetési" marad, mert azzal, hogy "jellemes ember" senki nem vádolta meg.
Pegero
@FLETÓ: NSD - 124 ???
Biztos műveletlen tahó vagyok, de nem tudom mire akarsz utalni!
Egy ilyen címet találtam a Google keresőben, de ez sem magyar!
China Hand ABS Plastic Rainfull Shower Head (NSD-124) - China ...
ómió
Böszme efftárs hazugság-écái "lankadatlanok"!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.