„Ül a Karmelita kolostorban és eszi a reggeli virslit. Egy pillanatra felnéz, felteszi magának a kérdést: ketchupot, mustárt vagy majonézt? Én a mustárt választanám” – írta a miniszterelnökről közösségi oldalán a DK elnöke.

"Ül a Karmelita kolostorban és eszi a reggeli virslit" – Gyurcsány szerint Orbánnak azonnal meg kellene szólalnia, miután Putyin ki akarja léptetni Magyarországot a NATO-ból

Fotó: Facebook

„Orbán némasága most fülszaggató kiabálás. A miniszterelnök barátja, Putyin orosz elnök azt követeli, hogy Magyarország lépjen ki a NATO-ból. Egyszerűen szólva, adja fel az ország biztonságának legfontosabb garanciáját. A máskor a legkisebb brüsszeli vitából is nemzethalált vizionáló Orbán most mégis néma”

– áll Gyurcsány Ferenc bejegyzésében, amelyet az atv.hu idéz.

Forrás: atv.hu

Címlapkép: Facebook

27 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Yoda69
O1G némasága nagyon is beszélő. Ezzel egyértelművé teszi, hogy putyin babja. Ha ez sem fogjak fel a fideSS-fanok, de leginkabb a bizonytalan szavazok, akkor az ország elveszett, es a ruszkik es kínaiak martaléka lesz.
Ez az utolsó esélyünk, hogy megmentsük az országot es a szabadságunkat.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Qqberci
Nem tud megszólalni, mert tele van a pofája virslivel...
Yoda69
O1G némasága nagyon is beszélő. Ezzel egyértelművé teszi, hogy putyin babja. Ha ez sem fogjak fel a fideSS-fanok, de leginkabb a bizonytalan szavazok, akkor az ország elveszett, es a ruszkik es kínaiak martaléka lesz.
Ez az utolsó esélyünk, hogy megmentsük az országot es a szabadságunkat.
Namely
"adja fel az ország biztonságának legfontosabb garanciáját"
Az a NATO a biztonság záloga, amelyik hagyta, hogy egy tagország (Tr) elárasszon illegális betolakodókkal egy másik tagállamot (Gr), és rajta keresztül sok másik tagállamot (HU, SK, SI, PL, DE, Benelux, Fr, UK, stb).

Foglaljuk már össze, hogy melyek azok a problémák, amelyeket a Nato 1990 óta sikeresen kezelt.
kereső
@Pegero: az az alkoholista barom, aki diszókörömből vedeli a pálinkát(igaz, azt mondja, hogy az alapvető élelmiszer), ott ül a mára már magáénak tudott királyi várban, és zabálja a reggelijét- miközben élesiti a nyelvét putyin kgb-s ezredes scheggéhez.
kulabombaafityiszre
@KisTehen: ma, 14:36
A probléma az,mindannyian fizetjük az egész bagázst+A fidernyákok lopásait.
Szevasztok
Te és mzp, mindent megtesztek a 2/3-adért.
rokker33
Te csótány ha te lennél hatalmon,akkor Brüsszel bábja lennél,szóval te sem vagy jobb mint Orbán!Ezek még csak találgatások nincs konkrét tény te idióta semmit mondó, de mindig hazug kampósorrú! Mindig az vagy és az is maradsz!
Nessy
Nos, ez felvétel nemcsak beállított, de értelmetlen is! A késsel villával evéshez két kézre van szükség! Az egyik kézzel a sorokat kísérni olvasás közben, csak úgy lenne valós, ha marokra kapná a virslit, egy tunkolás a mustárba, egy harapás, esetleg egy harapás kenyér.Az is megoldás, ha valaminek neki támasztja a papírt, és úgy olvassa, messziről. Viszont ha mással együtt reggelizik, akkor udvariatlanság közben olvasni!
odst
@KisTehen: "Nem leszünk gyarmat!"
De az leszünk végleg, ha el nem takarodik O1G a büdös picsába !!!
odst
@sgl: Az oroszok (és a kínaiak) bevásárlása Magyarországra nagyobb gond - geopolitikailag.
Egy nemzetgazdaságért felelős kormány ezt nem engedte volna meg, de mint tudjuk, Orbán egy HAZAÁRULÓ !!!
Macskaszem
@3dwhite: Valaki azért rakhatna bele neki egy csipet ciánt.
silber13
@Pegero: nem mintha te tudnád miket vartyogsz!
odst
@KisTehen: Tehát Magyarország szabadságát az oroszok és a kínaiak védik meg...
Adódik a kérdés: Te normális vagy, ember?!
kereső
@sgl: Ó ez nem ujság. Gyurcsányt mondták "ideggyengének", mégis orbán nyelve jár a szája szélén, mint a motolla. Ezek a gyalázatosak rákentek mindent, ami orbánra jellemzó.
A kampányuk meg, minden normális országban az induló párt vezetőjével kampányolnak. Jól nézne ki Franciaország, ha Macron pártja Le Pen plakátokkal kampányolna, nem Macronnal.
Csak nálunk ilyen hülyék, és hülyitik a népet, hogy a fideSS plakátkampányán Gyurcsány a fószereplő.
kereső
@Pegero: Ritkán iszom, akkor is csak minőségit. Ez a fideSS-sek itala.
justhpeter
Orbán kettős életet él. Egyikben el akarja adni a hazai híveinek az antikommunista utcai forradalmárt, ám a csupasz seggén még ott a megélhetési liberális bőrének egy kis szelete, az életrajzából meg kilóg a régi KISZ tagkönyv és az mszmp pártkapcsolat néhány oldala.. Másik életében felismerte, hogy csak a demikrataságból nem lehet magas színvonalon megélni, ezért elszegődött az addíg hirdetett életfilozófiájával ellentétes érdekek gátlástalan kiszolgálójának. A dolog lényegét tekintve nincs jelentősége annak, hogy akárova szegődik "megélhetési" marad, mert azzal, hogy "jellemes ember" senki nem vádolta meg.
ómió
Böszme efftárs hazugság-écái "lankadatlanok"!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.