„Ha figyeli fővárosunk eseményeit akkor sejtheti, hogy ki vagyok és sejtheti: nem írnám levelem, ha nem tudnék egy-két kellemetlen titkáról” – üzente Anonymus Gémesinek Györgynek.

A megzsarolt Gémesinek tudnia kell, ki valójában Anonymus?

Hozzátette, hogy ha Gödöllő polgármestere

„2022. január 31-ig benyújtja lemondását és lehetővé teszi, hogy az országgyűlési választásokkal párhuzamosan időközi önkormányzati választások legyenek, ahol Ön kiáll a kormánypártok közös jelöltje mellett, akkor emelt fővel távozhat.”

„Amennyiben a nyilvánosság előtt nem reagál megfelelőképpen levelemre, úgy 2022. február 1-vel elindul az Éljenjeni akció, mely lerántja a leplet titkairól. Többek között egy feminista terroristával való kapcsolatáról, Várady Napsugárról” idézte saját Facebook-oldalán a fenyegető levelet Gémesi, amire úgy reagált:

„nem elég, hogy lehallgattak, feltörték a lakásomat, mocskolódó, hazug filmeket készítettek rólam és terjesztik a Fidesz médiában, most megfenyegettek.”

A posztban kijelentette, hogy nem lesz országgyűlési képviselő-jelölt, és felszólítást afott: „ha gondjuk van velem, vállalják az arcukat és mondják el.”

Egy következő bejegyzésben pedig közölte, hogy értesítették róla, hogy a nyilvános fenyegető azonosítható.

„Ebben nagyon sokat segített a nyilvánosság. Jelenlegi információm szerint nincs politikai indíttatás. Természetesen a megfelelő jogi lépéseket megteszem”

– írta a polgármester.

Forrás: atv.hu

Címlapkép: Facebook

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kissé felnőttem
szép mesés országot gondoltam na erre jőttek és láttak loptak csaltak hazudtak már meg és a tek ilyenkor hol leledzik? A TEK ? A TITKOSSZOLGÁLATOK ja egyoldaluan ? ennyire tellik ha az ellenzékről van szó?szolgálunk és védünk is csak szlogen lett mára?Spanyolban kell éppen egyezkedni ???
jesz
na, Gémesi szarban van...mert ha tudja, ki ez az anonymus, akkor megoldódott a probléma, csak be kell mennie a városi kapitányságra, és vállalni a vizsgálatot...

...ha nem tudja, akkor mégnagyobb szarban van, mert bárhonnan lőhet ez a maszkos valaki, ő meg nem tud védekezni.
Logogrif
Kreténség - anonymus: "ez is bottom burp..."
amaramaistanna
Ez olyan, mintha mi kezdenék el vagdalkozni hackerként a fideszesek ellen, de nem kell, mert csak nyilvánosságra kell hoznunk az aktuális tetteiket, amely még a magukra szabott üzemeltetési szabályzattal (szerintük: "alaptörvény") is szerint is törvényellenes. Hazudnak valamit és úgy állítják be, mintha tény lenne. Aljas banda ez, ki velük a kukába és / vagy a börtönbe.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.