Ez derült ki egy friss kutatásból. 

Itt az igazság a kínai vakcináról! Az idősek teljesen védtelenek a koronavírussal szemben

Fotó: JORGE BERNAL / AFP

A Sinopharmmal oltott 80 év feletti magyarok 50 százaléka gyakorlatilag védtelen a koronavírussal szemben, ugyanis egy friss tanulmány szerint náluk nem termelődtek antitestek. A 60 évesnél idősebbek esetében ez az arány 25 százalékos.

60 éves kor felett a Sinopharmmal oltott magyarok 25 százalékánál egyáltalán nem termelődött semlegesítő antitest, a 80 év felettieknél pedig ez az arány már az 50 százalékot is elérte – derült ki egy friss tanulmányból, amelyet Ferenci Tamás docens, az Óbudai Egyetem biostatisztikusa és Sarkadi Balázs akadémikus, az ELKH Természettudományi Kutatóközpont orvos-biokémikusa készített.

A tudósok 450, kínai vakcinával oltott alanynál mérték a vírus tüskefehérjéjének egy kulcsfontosságú részéhez, a receptorkötő doménhez (RBD) kötődő antitestek szintjét – azért ezt, mert ez a vírust ténylegesen semlegesíteni képes antitestek szintjét jelzi – legalább 14 nappal a második adag megkapása után, 2021. április 1. és június 21. között.

Forrás: penzcentrum.hu

21 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Aki Én
Hogy jobban megértsük a történet súlyát, képzeljük el a fidesz sajtót, ha ezt Gyurcsány tette volna.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
kissé felnőttem
azért aki olvasott a megjelenésekor is arról szólt 59 évnél idősebbeknek nem javasolták erre orbán?? !!! tett rá és kinek adott belőle leginkább ? ja" aki beteg meggyógyítjuk " és ha nem sikerül ja ez nem volt a pakliban?és a FELELŐSSÉG sem hát.tegyük bele !
Aki Én
Hogy jobban megértsük a történet súlyát, képzeljük el a fidesz sajtót, ha ezt Gyurcsány tette volna.
emerencia
Azok az idősek, akik bíztak az orvosukban és hagyták beoltatni magukat a Sinopharm-al tavaly tavasszal, örökre immunizálási hátrányban lesznek az mRNS-el alap immunizáltakkal szemben. Az eljárásrend január közepén lett nyilvánosságra hozva de regisztrálni a negyedik oltásra csak január 25-től lehet. Azoknak az időseknek ez egy kis remény ad, akik a két tavaszi hatástalan Sino után több mint öt hónapja kaptak egy Pfizert és valójában eddig csak ez volt a "védelmük". Az életkorukat és egészségi állapotukat tekintve viszont még mindig jelentős hátrányban vannak a négy hónapon belül harmadik mRNS oltást felvett hatvan alattiakkal szemben.
Pálinkás Pál
nos..lehet befogni...nem ütötték az idősek fejét...mindenki tudta hogy egy kalap szar, mégis tódultak az öregek oltatni vele...onnan kezdve hogy aláírták hogy kérik,nincs duma!..főleg úgy,hogy az is köztudott volt, hogy sem az állam, sőt, egyik gyártó sem vállal semmi felelősséget..most akkor mit akartok?...
division
@Pálinkás Pál: Kik fogják be Pali? Azok az idősek, akikkel elhitette a kormány, hogy jó a Sino számukra is? Eleve az volt az ajánlás, hogy krónikus betegek és 60 év felettieknek nem ajánlott a beadása, de gondolod, hogy sok idős ember ezzel tisztában volt? "Pártom és kormányom" pénzéhes aljassága miatt történhetett ez meg nálunk.
dr. prédikátor
ez a mocskos tómeggyilkos féreg O1g NEM VÉLETLENÜL OLTATTA AZ IDŐSEKET A KINAI KOTYVALÉKKAL!!!Ö1G TE MOCSKOS HAZAÁRULÓ ROHADJ MEG A CIPŐDBE!!!
Pálinkás Pál
@division: nos...pont mivel ismert volt a dolog, nem titkos...nekem van igazam...valahogy téged sem hallottalak akkortájt tiltakozni...sőt...mintha egyes hsz-ben még dicsérted is a sikót..
odst
@Pálinkás Pál: A fideszes bumburnyákok nem tudták, őket becsapta Orbán. (valószínűleg erre gondolhatott MZP, amikor kimondta azt, ami sértő volt)

(Miért haltak meg annyian a lélegeztető gépen Magyarországon?
Máshol 50%, nálunk 90%. Ha szarok voltak a lélegeztetőgépek, miért nem jelentették?
De kussoltak. Sajna az van, hogy bűnrészesek ebben.)
division
@Pálinkás Pál: Így van, de nem az említett korosztály esetében.
Málna
Azóta már kaptak ezek az idősek Pfizert is. Most kaphatnak még egyet. Tehát a probléma már nem aktuális.
Aki Én
@Málna: Aki túlélte, az reménykedhet. Tudjuk, mennyien haltak meg a hazug, korrupt, pénzéhes kormány miatt?
Elég gyorsan túllépsz ezen a tömeggyilkos hazaáruláson.
Málna
@Aki Én: Aki nem élte túl, az a kínai oltás nélkül sem élte volna túl. Hagyjátok már ezt a hülyeséget, hogy tömeggyilkosság meg hazaárulás. Nem unjátok még ezt az ostobaságot?
Aki Én
@Málna: De ha nem kínait kap, hanem megbízhatót, amin ugyan gazdádék nem kerestek milliárdokat, túlélhette volna.
Nem unjátok még azt az elbagatellizálást?
Azt értem, hogy te nem találod felelősnek a kormányt, de ez így van rendben. Ismerjük a képességeidet.
Málna
@Aki Én: Kaphatott volna mindenki megbízhatót, ha kivárja. De sokan nem várták ki - nagyon helyesen. Más meg nem volt. Lehetett választani az 50-70 százalékos védettség vagy a semmilyen védettség között. Ha nincs a kínai oltás, valószínűleg sokkal több halottunk lenne.
Aki Én
@Málna: Még mindig nem értetted meg, hogy miért a kínait erőltették, miért azt fogadta a gazdád személyesen, miközben Pfizer is jött minden héten, ugye?
Tavasszal visszamondta a Moderna rendelést, mondván év végére késő lesz.
Ma már nem is kell vakcina, ugye?
Jeeszusom...
Aki Én
@KisTehen: Miért érzel késztetést az ilyen felesleges és ostoba megnyilvánulásokra. Qrvára unatkozol, qrvára sivár az életed.
kereső
@Aki Én: Hagyd már. az anyját is megtagadná orbán kedvéért.
ómió
Ejh, azok a fránya "efftársi kutatások"...! Pláne, mint "igazság"!
Aki Én
@KisTehen: Ennyi faszság nem megy egy gondolattal? Mondom, beteg vagy.
Málna
@Aki Én: Még mindig nem értetted meg, hogy sokáig nem volt elég Pfizer? A Moderna meg miért kellene, ha már van elég Pfizer? Soha nem fogod felfogni, egyszerűen nincs hozzá agyad...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.