Schadl hány hallgató számára és hány esetben intézett a jogi karon olyan vizsgát, amit a jelentkező tudás, sőt, néha megjelenés nélkül abszolvált.

Újabb fordulat a Schadl-ügyben – ez történik most!

Fotó: YouTube

A Pécsi Tudományegyetemen még nem zárult le a Schadl-ügy mellékszálaként nyilvánosságra került vizsgabotrány miatt indult vizsgálat. Az egyetemen most egy ad hoc bizottság igyekszik feltárni az ügy minden részletét, ami az előzetesen tervezettnél tovább tart – írta meg a Népszava.

Az üggyel kapcsolatban több egyetemen is vizsgálat indult. A 444 írt arról korábban, hogy a Magyar Bírósági Végrehajtói Kar elnöke többeknek segíthetett könnyített vizsgát intézni jogi egyetemeken: a nyomozati anyag szerint Schadl a szegedi egyetem egy tanszékvezetőjével egyeztetett egy vizsgáról, Pécsen pedig Rogán Antal kabinetfőnöke, Nagy Ádám kedvéért járt közben.

Miseta Attila, a Pécsi Tudományegyetem (PTE) rektora a Népszavának elmondta, hogy egy ad hoc bizottság vizsgálja, hogy a jogi karon hány hallgató számára és Schadl hány esetben intézett olyan vizsgát, amit a jelentkező tudás, sőt, néha megjelenés nélkül abszolvált.

Miseta szerint azt is vizsgálják, hogy a kar hány tanára érintett ebben az ügyben.

Miseta a lap kérdésére elmondta, eredetileg a jövő hónap elején akarták elkészíteni a jelentését, ám most úgy tűnik, hogy a munka eltart február közepéig.

A lehallgatások médiában közzétett jegyzőkönyve szerint tanársegédként Mészáros és Kovács Béla, a jogi kar dékáni hivatalának vezetője tartott kapcsolatot Schadllal. A lehallgatási anyagban említett személyekkel már beszélt a bizottság

– mondta Miseta a Népszavának.

Forrás: szeretlekmagyarorszag.hu

23 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Béla333
Lehet, hogy ezek a mocskos, aljas emberek a hátuk mögött lúzernek nevezik és kiröhögik azokat a diákokat, akik gürcölve, izzadva tanulják végig az egyetemi éveket és becsületesen készülve mennek vizsgázni!
Aljas maffia!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Pálinkás Pál
@ómió: első feladat, a hozzád hasonlók fellógatása..
ómió
@Pálinkás Pál: Na! Az elmebajod után már a nagybolsi hóhér is kikönyökölt proliságodból?
Pálinkás Pál
@ómió: ha titeket eltüntetünk, jót teszünk a világnak...
ómió
@Pálinkás Pál: Jót tenni? Ti? A világnak? Nagyobbat hazudj, idiótája, mert ilyesmi nektek 105 éve nem sikerült! Hacsak a förtelmetek, a legyilkolt 100 millió áldozatotok nem a "bolsi jótétemények" rubrikába van nálatok "efftársilag elkönyvelve"!
Pálinkás Pál
@ómió: hiába kapálodzol román...végetek lesz...van még 2 hónapotok, használd ki...
ómió
@Pálinkás Pál: Ha románt látnál, abból az elmebeteg fajtából, nézz tükörbe! Két hónapig meg csak álmodozz! Utána meg megint mehettek a "levesbe"!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.