Ferincz Jenő a HVG360-nak adott interjút, hiszen úgy gondolja, hogy valakinek jogi felelősséget kell vállalnia azért, ami az édesanyjával és valószínűleg sok más, hozzá hasonló helyzetű idős emberrel történt.

Feljelentette Orbán Viktort, szerinte ő is felelős az anyja halála miatt
Kép: MTI/Vasvári Tamás

Ferincz Jenő édesanyját Sinopharmmal oltották be, amiről kiderült, hogy időseknél az esetek jelentős részében nem ad valós védelmet a Coviddal szemben.

Bár Orbán Viktor nemrég azt mondta, hogy a kínai vakcináról folytatott vitát zárójelbe lehet tenni, mert az Egészségügyi Világszervezet jóváhagyta az alkalmazását, emberek halálát szerintem nem szabad zárójelbe tenni.

- tette hozzá.

A lap szerint a WHO egyébként latin-amerikai vizsgálatokra alapozta az álláspontját, arra szerintük sem volt bizonyíték, hogy a kínai vakcina jó az időseknek.

A hölgy a vakcinát tavaly tavasszal vette fel, nem volt választása, mert akkor csak ez a vakcina volt elérhető számára.

De fel sem merült benne, hogy megkérdőjelezze az orvos ajánlását, másfajta oltást kérjen, vitatkozzon valakivel, akit hozzáértőnek tartott.

- emelte ki a férfi. Aki szerint a kormánynak teljes körű tájékoztatást kellett volna biztosítania az ostoba és irányított kérdéseket tartalmazó konzultációk helyett.

A tragédiával kapcsolatban elmondta, hogy a 85. születésnapja előtt egy héttel, tavaly november elején halt meg. Úgy sejtjük, hogy a halála előtt körülbelül tíz nappal fertőződhetett meg, tehát gyors lefolyású volt a betegség.

Édesanyám halála után öt nappal Covidban meghalt a 49 éves húgom is. Lelkileg összeomlottam, a temetést kellett intéznem, akkoriban eszembe sem jutott ilyesmi. Az után léptem, hogy a Transparency International által kiperelt dokumentumokból kiderült, milyen komoly aggályaik voltak a magyar szakértőknek a keleti vakcinák alkalmazásával kapcsolatban.

- mondta el, majd hozzátette, hogy január 5-én nyújtotta be a feljelentést a Központi Nyomozó Főügyészségnek, ahonnan illetékesség hiányában átadták az ügyet a Budai Nyomozó Ügyészségnek.

A további részletekről, a betegség pontos részleteiről, és arról, hogy milyen végkimenetelre számít a HVG360 írásában olvashat bővebben.

Forrás: HVG360
Címlapkép: MTI/Vasvári Tamás

22 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
jesz
a hivatalban lévő miniszterelnök támadhatatlan...megasztán a feljelentés mindjárt az elején egy asztalfiók mélyére kerül..

ne reménykedjen.

amúgy az összes 65 feletti nyugdíjas hatástalan oltóanyagot kapott...azért kit kellene feljelenteni? és kinél?

naugye.
Néro
Nagy Orr Bán Viktort semmilyen felelősség soha semmiben nem terheli. Akkor sem ha azt mondja , hogy igen. Mondta a vakcinákkal kapcsolatban is.
De csak egy xar ember a tolvaj bandájával együtt.
Gyurka80
Ez a tiszta magyar nevű jenő annyira civil, hogy a nápszara újságírója!
csipetke
Amikor orbán a fenetudja hányszor a 133 bátor emberrel megszavaztatta magának a teljhatalmat,azzal együtt minden felelősség az övé elvileg,mert a gyakorlatban ő,és a fidesz soha semmiben nem hibás,mindig találnak egy,vagy több bűnbakot. Általában Soros,a Soros hálózat ügynökei,Gyurcsány, a migráncsok,stb. Az épp aktuális dolog aláhúzandó
csipetke
@jesz: 13:18 Nyilván azt,aki megvette ezt a sok hatástalan sz@rt,amit nem is engedélyeztek,de főleg azt,aki eldöntötte,hogy nálunk a hatvan felettiek is kaphatják,annak ellenére,hogy a kínaiak még nem tesztelték ezen a korosztályon.
Sámannus
Valóban jogos a felelősségre vonás, hiszen a hatékony vakcina, már a látókörünkben volt, és sokan kivárták a megfelelőt, aki tájékozódottabb volt. A minisztereknök pedig azt nyilatkozt, hogy aki nem fogadja el az ő javaslatát a sorvégére kerül!!!
Ez volt az ő felelőssége, Hiszen ezt a feladatot az orvosoknak kellett volna megoldani, nem pedig a belügy miniszternek ,meg a katonaságnak és a KGB-seknek. A beszerzést pedig nem pénzszórásra felhasználva intézni.
rokker33
@KisTehen: 14:41 valószínűleg semennyire, mert Orbán irodájáig sem fog eljutni a hír, hogy valaki feljelentést tett ellene ezt soha nem fogja megtudni és úgy gondolom nem is érdekli! Van fontosabb dolga is minthogy egy ilyen jelentéktelen üggyel foglalkozzon!
simmering73
@jesz: Petiminisztert. Aki egyszemélyben engedélyezte a kínai szart.
134.bátor
Èrthetetlen,hogy mièrt csak egy ember? Mièrt nem álltak össze a többi áldozat hozzátartozói,valószinű több esèlyük lenne pár ezer embernek. Mert annyi biztosan volt.
Rockxy
mindegy, hogy sinofizer, vagy modernfarm egykutya.
egy kis megnyugtató:
rumble.com/embed/vpgykd/?pub=4
Gyurka80
@Sámannus: Manus "már a látókörünkben volt" , sajnos csak látókörben, az eüsöket oltották. Én tudom, mert 03.02-én felvettem a kínait, mivel belátható időn belül nem volt más. Nem vagytok virológusok, nem kéne kritizálni!
Sámannus
@Gyurka80: De kéne, mert elhallgatják mi volt akkor a megoldás. Mivel különbözött a külföldi és a hazai védekezés.
Amikor egy helyen felütötte a vírus a fejét , körülötte mindenkit teszteltek jobb helyeken. Amikor kezdődött a járvány a masz viselését sem támogatták, Sőt a véradóknak meg is tiltották a maszk viselését. Akkor kezdték engedni! amikor már máshol ez bevett szokás volt, és a ner lovagok féltek,hogy kimaradnak a binicből. Akkor már megvettel minden fost."Nem vagyok virológus", de hülye sem, A higéniai szabályok már az ókorban ismertek voltak, de íz orvosokon kívűl azt hittük másnak ez nem lesz védelmi lehetőség. Legalább egy hónapot vesztettünk ezzel a halogatással is. Az öt milliárd értékű teszt kidobásával is nemzetközi bíróság előtt kellene felelniük, mert a koraifázisban felismert fertőzés kivédhetőbb volt. Két ismerősöm is úgy ment el, hogy a kórházba kerülés után már nem volt esély a megmentésére. Az adatok visszatartása bizony felveti a tömeggyilkosságok eltitkolását. A kínai vakcina nemrendeltetésszerű használatának beismerése külföldön azt a látszatot igyekezett terjeszteni, hogy idehaza ez nyilvános volt.
Gyurka80
@Sámannus: "Nem vagyok virológus", de hülye sem, DE igen hülye vagy!
Gyurka80
@csipetke: Engedélyeztek, csak az eu-ban nem.
Németh István
A eljelentő a hadházi, zay, gyurcsény, jakab, szabó t., toroczkai, mesterházi, arató, bajnai, bangó, cseh, donáth, stb. voltak? Menjen ez a mosléka kurva anyjába - miért is nem tudott megdögleni ő is? nagy kérdés - olybá tűnik a moslékok önmagukból táplálkoznak!
Németh István
aztán jó lenne egy gazdaságilag tönkretett országból >>> a világviszonylatban is kiválóan erősödött és kiváló eredményekkel büszkélkedhető anyagilag rendbe tett országot ismét szétlopni kirabolni, kiárusítani!?
MOSLÉKSZEMETEK NEM VAGYTOK MAGATOKNAK IS BÜDÖSEK???
Lepényleső
...is,- és ki tudja mennyi a lélek,aki mondhatja;miatta nem élek?
ómió
Hát, idiótából mindig is "jól álltunk"!
Németh István
@Gyurka80: MINDEN NEMZET szuverén joga,és kötelessége egyben hogy a saját és a legmegbízhatóbb érdekeltségének megfelelően döntsön, hogy mit tart jónak és elfogadhatónak a védekezés (de bármi téren) Az államirányítás felelősség, ezt a kétharmados többség megadta -és mily helyesen cselekedett az államvezetés hogy lesöpörte az akadékoskodó ellenséget -különben ma is az - és tett az emberek érdekében! Az ellenségnek köszönhető, hogy magas a hallozások száma! hányan is oltakoztak? milyen az oltott, nem oltott elhalálozási arány! @Lepényleső: Gondolom hogy feldereng hogy van kötelező oltás amit minden gyermek megkap te is megkaptad! A nagy demokráciában a szabadság madarainak repkedése okán nem akarta kötelezővé tenni az oltást, hanem hagyta a polgárokra a döntést! Hányan nem oltatták be magukat - szoktad nézni a tv-ét, olvasnia híreket, stb. Hogy van a mocskos pofádon bőr ezt a kijelentést tenni!? te éppen olyan barom, szar alak vagy, mint az @Eladott ország,
Németh István
A valósság ez amit így vázlatosan felvetettem, minek ezt cicomázni! A feljelentő, de főleg az őt biztató szemét és közelről sem politikusok, hanem hatalomvadász moslékok >> meg röhögnek a háttérben a soros pénzből futja a bírósági hacacáréra!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.